sâmbătă, aprilie 13, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipReacțiile studentului când află că se apropie sesiunea

Reacțiile studentului când află că se apropie sesiunea

Evenimentul cel mai important și decisiv din viața unui student este, așa cum bine o știm cu toții, sesiunea. Totul începe și se termină la auzul acestui cuvânt, atunci când realizezi că nu mai ai nicio scăpare și că trebuie, cel puțin teoretic, să înveți și să faci în câteva zile ce era de preferat să faci pe parcursul semestrului. Fiecare are felul său de a reacționa la aflarea veștii, si cum aș putea să ilustrez mai bine câteva dintre reacții, dacă nu prin gif-uri? Mai este doar o săptămână până când începe calvarul și palpitațiile au început deja, așa că puțin amuzament nu strică.

Indiferentul este studentul care nu se agită niciodată pentru facultate, iar sesiunea nu îl sperie pentru că el nu-și bate în general capul pentru nimic.

indiferent

Traumatizatul este cel care a uitat cu desăvârșire că are de dat examene și rămâne perplex. Ultima sesiune nu a fost poate prea ușoară, și a fost nevoit să-și șteargă din memorie tot ce era legat de asta.

socat

Optimistul e cel care nu se pierde cu firea. Știe că va fi greu, dar nici nu se panichează. O să treacă și sesiunea asta!

optimistul

Tocilarul este cel care trăiește doar pentru sesiune și vestea nu îl ia prin surprindere pentru că el este pregătit să facă față stresului.

tocilar bun

 Sursă foto: replygif.net, tumblr.com

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular