In scopul corelarii permanente a ofertei educationale cu cerintele pietei muncii, precum si a crearii unui mediu de interactiune concret, Universitatea Romano-Americana din Bucuresti organizeaza targul de joburi si internshipuri RAU JOB FAIR, editia a II-a.

Targul va avea loc pe data de 25 martie 2015, intre orele 10:00 – 17:00, in incinta Universitatii Romano-Americane (Bld. Expozitiei, nr.1B, sector 1, Bucuresti).

Evenimentul cuprinde activitati de recrutare si selectie la standurile companiilor expozante ce vor fi amplasate in holul principal al Universitatii (corp B).

RAU JOB FAIR 2014 a reunit în campusul URA în data de 13 mai 2014, intervalul orar 10:00 – 17:00,peste 25 de companii din domeniile turism, finanțe-bănci și IT.

Evenimentul a atras peste 600 de studenți, masteranzi și absolvenți dornici să afle ofertele de joburi și internshipuri ale expozanților. Aceștia au participat și la o serie de 13 workshopuri tematice susținute de către companiile participante.

WORKSHOPURI DISPONIBILE LA RAU JOB FAIR 2015:

ORA 10:00:

 • „Event Management – o pasiune transformata in job” / Speaker: Oana Pascu – Tours & Events Manager CITY COMPASS
 • „ANTREPRENORIATUL – de la rutina la succes” / Speaker: Iulian Monea – Bronze Leader VEMMA Romania

ORA 11:30

 • „Cariera ta in era digitala” / Speakeri: Viorel Nedelcu (Resourcing manager), Loredana Nilca (Recruiter) si Silvia Mogos (Recruitment Specialist), ORANGE
 • „Whatever you are, be a good one!” / Speaker: Salomeea Florea – Recruitment Specialist CATALYST

ORA 13:00:

 • „PERSONAL BRANDING” / Speaker: Cristina Postolache – Managing Partner Big 4 Human Resources
 • „Tineri la inceput de cariera in vanzari” / Speaker: Dragos Trandafir – Sef Serviciu Vanzari Directe, Banca Transilvania
 • „DE LA STUDENT LA PROFESIONIST INTR-O COMPANIE DE TOP” / Moderatori: Marina Haidaev (Consilier Marketing si Comert – Roedl & Partner Audit) si Poting Violeta (Specialist Marketing – Roedl & Partner Outsourcing)

ORA 15:00:

 • „Fata nevazuta a interviului de selectie” / Speaker: Petru Ionescu-Caibulea – Lect.univ.dr. si Trainer
 • „Life Coachingul – o metoda de schimbare a istoriei personale” / Speaker: Marian Opran – Licensed Associate NLP Coach
 • „ORIGAMI – arta de a impaturi hartia” / Speaker: Mircea Manolache – Coordonator club Origami Haramichi RO
 • „Cum iti schimba viata Work and Travel?” / Speaker: Tudor Tarbujaru – Manager Students Experience

La RAU JOB FAIR 2015 poate participa GRATUIT oricare persoana(student, masterand sau absolvent, indiferent de Universitatea de provenienta) in urma completarii unui formular de inscriere online.

Mai multe informatii despre editia curenta a targului de joburi si internshipuri RAU JOB FAIR sunt disponibile pe website-ul dedicat !

Te asteptam la RAU JOB FAIR 2015!

NU UITA sa-ti pui CV-ul la punct si sa printezi cat mai multe exemplare! 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here