Random people, Random styles

0
164
Random people, Random styles
„Random people, Random styles” – deschidem o nouă rubrică care se adresează tinerilor iubitori de fashion sau celor care pur și simplu își caută inspirația pentru a-și crea propriul stil.

Pentru că ştim cu toţii cum e să stai în faţa oglinzii cu toate hainele împrăştiate în jur şi cu „nimic de purtat”, vă venim în ajutor. Chic, casual, elegant, sport, pe toate le puteţi găsi într-un singur loc dedicat vouă și stilului vostru urban. La „Random people, Random styles” întâlnim oameni pe stradă, ce poate au un stil vestimentar mai diferit, nonconformist sau poate pur şi simplu, nişte oameni ce ne atrag atenţia printr-un outfit interesant. Îi punem aici, pentru a împărtăşi câte ceva din relaţia lor cu moda.

Astăzi, când mergeam pe Calea Victoriei, am întalnit-o pe Simona, o fată ce în viaţa de zi cu zi abordează un stil vestimentar casual, dar cu câteva note chic.
Random people, Random styles
Random people

Ea a avut plăcerea să ne răspundă şi la câteva întrebări:

Spune-ne ceva despre ţinuta de astăzi? Ce porţi mai exact?

„Astăzi, m-am decis să port o pereche de jeans Monki, o cămaşă cu print floral de la H&M, adidaşi Diadora, ochelari Asos şi o geantă clasică Gucci pentru a completa ţinuta. Am ales să port un outfit lejer și este una din variantele mele preferate, atunci când ştiu că mă asteaptă o zi lungă. Poate fi abordată indiferent de vârstă şi, ceea ce îmi place cel mai mult, este că o pot purta chiar şi seara la o intalnire cu prietenii, în cazul în care nu am timp să ajung acasă să mă schimb”

Cum iți definești stilul vestimentar?

„Stilul pe care îl abordez de obicei este casual si relaxat, dar mai mult decât aceste tipare, în care ne place sa ne încadrăm, consider că stilul ține mai mult de atitudine.”

Care ar fi obiectul vestimentar de care nu te-ai putea desparţi niciodată?

„Nu mă pot despărți de jenşii albaştri Levis 501.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.