Random people, Random styles

Revenim şi săptămâna aceasta la rubrica de „Random people, Random styles” cu un alt outfit ce ne-a atras atenția.

Ținem să vă amintim că la Random people, Random styles întâlnim oameni pe stradă, ce poate au un stil vestimentar mai diferit, nonconformist sau poate pur și simplu, niște oameni ce ne atrag atenția printr-un outfit interesant. Noi ne facem datoria de a împărtăși câte ceva din relația lor cu moda.

Astăzi, când unii studenți ieșeau de la facultate, iar alții intrau grăbiți în clădire, am remarcat o fată care se deosebea de restul printr-o ținută simplă, dar care zicem noi că este de efect. Outfit-ul perfect pentru o zi ploioasă și lungă la facultate, casual, dar aleasă cu mare atenție. Ileana este o pasionată a modei și îi place să abordeze un stil cât mai lejer. În dungi orizontale, cu un tricou bleu, niște sneakersi și un ghiozdan a venit să treacă peste încă o zi de miercuri la facultate.

Asta este ceea ce am văzut noi, dar haideți să aflăm câte ceva despre Ileana și preferințele sale stilistice chiar de la ea:

Îmi pare bine să te cunosc Ileana! Ai putea să îmi spui cum ți-ai defini stilul vestimentar?

„În general mă îmbrac după dispoziție, nu prea țin cont de vreme, spre exemplu astăzi, abordez zona de street style pentru că asta mă caracterizează cel mai mult si mă simt cel mai bine în ținute lejere. „

Ne place răspunsul tău. Acum, care ar fi item-ul tău favorit şi pe care îl porți cel mai des?

„Nu am un singur item, îmi plac cămășile funky în general și le integrez în ținute de 2-3 ori pe săptămână .”

Și în final, aș vrea să îmi spui de la ce brand este salopeta ? Pentru că arată foarte bine.

„ De la Zara. 🙂 ”

Pentru articolul anterior, link aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here