sâmbătă, ianuarie 22, 2022
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipRandom people, Random stiles in Bucharest, the great city

Random people, Random stiles in Bucharest, the great city

Cred că deja v-am obișnuit cu doza săptămânală de ”Random people, Random stiles” unde întâlnim oameni pe stradă, ce au un stil vestimentar mai diferit, nonconformist. Sau  pur și simplu, niște oameni ce ne atrag atenția printr-un outfit interesant. Noi suntem aici pentru a vi-i prezenta în relația lor cu moda.

So, care este outfit-ul săptămâii?

Cu un look casual-sport, dar totodată elegant, Cecilia ne-a atras atenția printr-un detaliu al ținutei ce o scoate din anonimat, anume, șapca military ce a făcut furori pe catwalk-urile de la Milan Fashion Week Fall-Winter 17/18. Acest accesoriu o face pe Cecilia să se simță sigură pe ea pentru că oferă twist-ul de care are nevoie ținuta.

În rest, a ales o pereche de jeans boyfriend, o maletă neagră, o jacketă de tip biker, niște sneakers negri și o geantă ce oferă o mica doză de feminitate look-ului aparent neglijent; în esență este o ținută bine studiată.

Random people, Random stiles

Hei, Cecilia! 😀 Ai putea să ne spui cum ți-ai defini stilul vestimentar?

Stilul meu este unul simplu, lejer, pentru că nu-mi place să mă complic și este unul pe care-l pot modela destul de ușor, în funcție de locul în care trebuie să fiu.

Și care ar fi item-ul tău favorit și pe care il porți cel mai des?

Am o pereche de Superstar-uri de la Adidas, albă, pe care am purtat-o aproape în fiecare zi pentru că merge la orice și în plus e foarte comodă.

Am vrea să știm, de unde este sapca pe care o porți astazi pentru că este super cool?

Șapca am cumpărat-o de la H&M. 🙂

Nu ai văzut articolul anterior?

Link spre el, aici: Random people, Random styles

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular