Co-founder Questo este aplicația gratuită, disponibilă atât pe Android cât și pe iOS, prin care descoperi locuri, oameni si povești pe măsură ce rezolvi indicii și care a digitalizat 3 locuri din București: Muzeul Aviației, Casa Tudor Arghezi si Cimitirul Bellu.

Practic, tinerii antreprenori ai acestei aplicații au schimbat vizita impersonală în locurile acestea în niște experiențe prin 3 trasee în care rezolvi indicii si primești poveștile locurilor pe unde te plimbi.

Mai concret:

  • La muzeul Aviației este o poveste în care Albert Questo, inventator al mașinii timpului, ajunge din greșeala cu masina stricată in 1916 în fața muzeului, iar tu trebuie să îl ajuți să repare mașina. Pe măsură ce rezolvi indiciile, treci prin istoria cronologică a aviației românești. Poveștile sunt scrise intr-un limbaj lejer, comun fiecăruia dintre noi, iar traseele pot fi rezolvate în cupluri, cu prietenii sau în familie.

     Program: Sâmbătă, ora 18:00 până duminică, la ora 4 dimineața.

      Event: https://www.facebook.com/events/1802572043392769

  • La Casa Memorială Tudor Arghezi te plimbi atât prin curte, cu povești despre Arghezi, despre Zdreanță, despre copii, cât și prin casă, iar toate indiciile sunt scrise în scurte catrene.

   Program: Sâmbătă, de la 10 la 22.

   Event: https://www.facebook.com/events/126296644599046/

  • Și nu în ultimul rând, la Cimitirul Bellu, unde te așteaptă o misiune secretă. Pe masură ce rezolvi indiciile, descoperi personalități importante din istoria României și poveștile lor.

   Program: Sâmbătă, de la 9 la 23.00

   Event: https://www.facebook.com/events/189863828202716/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here