“Puterea Prieteniei”, un spectacol-eveniment Gașca ZURLI, despre copilul din noi.

Gașca Zurli, celebrul proiect fenomen din România sărbătorește pe 1 iunie, Ziua Mondiala a Copilului, printr-un eveniment premieră, care face din copii și părinții parte integrată a spectacolului “Puterea Prieteniei”. În cadrul celor 2 evenimente din 1 iunie, participanții sunt invitați să vină costumați în pirați pentru a participa la o aventură interactivă și educativă, plină de peripeții, care îi vor ține cu sufletul la gură și îi vor purta printr-un carusel de emoții: veselie, bucurie, recunoștință, prietenie.

Mirela Retegan, împreună cu cei mai frumoși, colorați, visători, năstrușnici prieteni, GAȘCA ZURLI, ne demonstrează prin evenimentul “Puterea Prieteniei” de pe 1 iunie desfășurat la Sala Palatului, că visurile pot deveni realitate, că frumusețea și inocența copilăriei ne pot face mai buni și, împreună, putem desena lumea mai frumoasă. Evenimentul “Puterea Prieteniei” prezintă aventura fantastică prin care trec Fetița Zurli, Vrajimaturică, Mulțumesc, Bucătărașul Lulu, Truli, ghidați constant de Tanti Prezentatoarea, în identificarea adevăratelor valori care fac ca o prietenie adevărată să dăinuiască, în timp: iubirea, empatia, generozitatea, altruismul, corectitudinea. Decoruri desprinse din aventurile cu pirați, cântece noi pe care le vei fredona împreună cu copiii, surprize neașteptate, plus personajele favorite din Gașca Zurli, fac din evenimentele de pe 1 iunie, cel mai căutat și așteptat moment al zilei copiilor.

Evenimentul “Puterea Prieteniei” va avea loc pe data 1 iunie două reprezentații, dedicate publicului larg, dar având și o componentă socială (pentru copiii cu nevoi speciale, sau cu situații financiare neprietenoase):

„Mă bucur că strângem rândurile, la Sala Palatului. Am ales locul evenimentului cu gândul la nevoile părinților și ale copiilor, indiferent daca plouă sau sunt 35 de grade, noi o să putem desfășura spectacolul, în cele mai bune condiții. Îi invităm pe copii și pe părinți să vină costumați. În costume de pirați, pentru că asta este uniforma de la Școala Prieteniei, sau în oricare alte costume au ei acasa. Vă garantez o experiență unică și memorabilă. Luați-vă de mână copilul interior și copilul pe care îl creșteți, și haideți să ne bucurăm de ziua de 1 Iunie!”

Prin spectacolele ZURLI trăiești nu numai momente artistice minunate, destinate copiilor și părinților, dar și idei prin care poți să creezi momente speciale, alături de cei mici. Cu fiecare spectacol, GAȘCA ZURLI aduce în inimile spectatorilor veselia și bucuria, împreună cu o temă care ajută părinții și copiii, deopotrivă, să se exprime mai bine, să se cunoască și să se apropie mai mult. Spectatorii își vor aminti, astfel, că nimic nu e mai important decât iubirea celor care contează cu adevărat.

Biletele sunt disponibile pe următorul link: entertix.ro