Asociația Culturală În Culise te invită să îți pui amprenta În Culise printr-o sponsorizare care nu te costă nimic – până pe 25 mai, iubitorii de artă pot redirecționa 2% din impozitul anual pe venit completând formularul 230. Practic, prin acest simplu gest poți susține viitorul teatrului independent românesc – fără să te coste ceva și fără să lași banii pe mâna statului. Formularele se completează în dublu exemplar și pot fi trimise la adresa Calea Călărașilor nr. 55 – La Scena.

Într-o vreme în care auzi mai degrabă despre teatre care își închid usile, e mai important ca niciodată să fii alături de cei care încearcă să le țină deschise. Asociația Culturală În Culise nu beneficiază în prezent de nicio subvenție, funcționând strict din venituri proprii. Cu toate acestea, din 2011 până în prezent a reușit să vină în atenția publicului spectator cu producții care s-au plimbat prin toată țara precum Imaginează-ți că ești Dumnezeu (participant la FestCo, Festivalul de Teatru scurt de la Oradea, Maratonul Teatrelor Independente), Scrisori Către Rita (participant Gala Star), Cum se duce totul dracu’ sau The Blue Room și Dragoste în patru tablouri – cele mai noi producții În Culise –  printe alte peste 20 de titluri cu care ne-am bucurat publicul în cei aproape 5 ani de existență. Adăugăm pe harta Bucureștiului un teatru independent serios, conștiincios și sincer – fapt certificat de zecile de cronici pozitive si de feedback-urile primite de la spectatori. Prin contribuția profesională a întregii echipe, care nu de puține ori s-a confruntat cu dificultăți de producție sau cu incapacitatea de a plăti onorarii decente artiștilor, Teatrul În Culise a reușit să atingă performanțe importante și să fie căutați pentru toate spectacolele din stagiune.

Prevederea 2% este un mecanism de transparență fiscală prin intermediul căruia contribuabilii persoane fizice pot să direcționeze până la 2% din impozitul lor pe venit către o organizație neguvernamentală (asociație sau fundație). Poți să faci o faptă bună și să susții teatrul independent românesc. Datele Asociației sunt: ASOCIAȚIA CULTURALĂ ÎN CULISE, CIF 29147086, IBAN RO28BTRLRONCRT0244806201, iar formularul poate fi descărcat online de pe http://www.inculise.ro/wp-content/uploads/2016/04/Formular-230-2015.pdf.

Pentru mai multe informații accesați pagina http://www.inculise.ro/sustine-ne/doi-la-suta-pentru-teatru/ sau sunați la 0735026762 sau 0727 033 0044

Teatrul independent este o necesitate a zilelor noastre. Atât pentru ca cei 200 de studenți care devin actori în fiecare an au nevoie de spații unde să joace (altfel creștem în fiecare an rata șomajului), cât și pentru că spectatorii au nevoie de teatru proaspăt pe care să-l iubească și în care să creadă. Pe lângă crearea de locuri de munca și contribuția la calitatea culturii în București, Asociația Culturală În Culise își propune și alte proiecte care au legătură inclusiv cu educația și dezvoltarea (Concursuri de Scenaristica pentru elevi, Festivalul de Comedie de la Corbu, Festivalul Zilele Teatrului Studențesc și alte proiecte pe care din lipsă de fonduri nu au reușit să le implementeze până acum).

Mai multe detalii pe www.inculise.ro

Teatrul În Culise. Din 2011, o mică armată de actori, regizori, teatrologi, tehnicieni, spectatori și oameni care iubesc teatrul. Suntem furnizori de distracție și bucurie. O echipă de visători neîmblânziți de sistem, care-și doresc să-ți arate că teatrul poate fi viu și adevarat și că rămâne acel tip de entertainment care merită timpul tău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here