miercuri, ianuarie 19, 2022
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăFilm și teatruPublicul bucureştean, dornic să asiste la naşterea teatrului

Publicul bucureştean, dornic să asiste la naşterea teatrului

Teatrul Nottara a organizat, în perioada 27-29 septembrie, repetiţii cu presă şi public la spectacolul Iarna de Jon Fosse, regia: Mihai Măniuţiu, iar scaunele noi din Sala George Constantin s-au dovedit insuficiente faţă de numărul mare de persoane care au dorit să profite de această ocazie rară de a vedea cum prinde viaţă un spectacol, înainte ca el să fie gata în mod oficial.

Cu siguranţă bucureştenii au fost atraşi şi de faptul că îl vor putea vedea „la lucru” pe regizorul Mihai Măniuţiu, care nu mai montase de zece ani în Bucureşti, dar şi de distribuţia formată din Catrinel Dumitrescu, Andi Vasluianu, Andrea Gavriliu şi Ştefan Lupu.

Repetiţiile cu public s-au încheiat, iar de acum înainte spectacolul se va juca în regim normal, având primele reprezentaţii vineri, 30 septembrie şi sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 19:30

Premiera oficială a spectacolului va avea loc în cea de-a IV-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru FEST(IN) pe Bulevard, iar biletele s-au epuizat deja.

Mai multe detalii despre spectacol şi bilete online sunt disponibile pe www.nottara.ro.

Bianca Gurzu
Bianca mă numesc și îmi place să privesc. Sunt boboc la FCRP și nou venită în “The IQool Team”.Imprevizibilă, caraghioasă și prietenoasă - doar trei cuvinte despre mine, destul cât să îți dai seama că nu sunt "în toate mințile". Multe s-ar putea zice, dar mi s-a zis să nu depășesc cinci rânduri. Iubesc oamenii și într-adevăr îmi place să cunosc lucruri noi, chiar dacă sună clișeic.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular