luni, iunie 17, 2024
Recrutare IQool
AcasăLifeStylePsihologia reclamei și publicității

Psihologia reclamei și publicității

Psihologia Reclamei și Publicității este un proiect organizat de Asociația Studenților la Psihologie și Științele Educației (ASPSE), aflat la prima ediție. A luat naștere din dorința, în calitate de studenți ai facultății de psihologie, de a le oferi colegilor lor informații cu privire la un nou domeniu în care pot activa.

Psihologia este o unealtă puternică și cu mult potențial în ceea ce privește crearea unei publicități de calitate, iar scopul proiectului este de a oferi cât mai multor studenți posibilitatea de a afla despre ea, și de ce nu, de a stârni interes în acest domeniu.

Mai mult decat atât, viitorii psihologi care nu vor să se specializeze în publicitate o pot utiliza în scop de personal branding, în carierele pe care doresc să le urmeze. Am văzut astfel, în acest proiect, o dublă utilitate de care toți studenții și persoanele interesate de abordarea psihologiei în publicitate se pot bucura.

Deoarece acesta este un proiect nou, s-a bucurat de disponibilitate si entuziasm din partea specialiștilor în publicitate care le vor oferi participanților o imagine completă a domeniului: Sorin Psatta, Dan Petre, Nansi Lungu, Anca Băniță, Andrei Dunuță, Tudor Ghiurcă, Alex Giurgea, Claudiu Ludoșan, Andrei Ludoșan ș.a.

Conferințele
abordează 2 teme principale:
– Rolul psihologului în publicitate
– Personal Branding
Preț: 20 lei pentru ambele conferințe (studenți), 40 lei pentru ambele conferințe (adulți)

Wokshopurile abordeaza 4 teme:
– Psihologia Consumatorului
– Neuromarketing
– Emotional Branding
– Strategie
Preț: 40 lei pentru toate workshopurile (studenți), 60 lei pentru toate workshopurile (adulți)

Conferința se desfășoară în perioada 26-27 martie, în intervalul orar 10:00-15:30, la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială (sediul Panduri), Str. Panduri, nr. 90, sector 5, amfiteatrul Ioan Mihăilescu.
Workshopurile se desfășoară în perioada 28-31 martie, în intervalul orar 12:00-16:00 depinzând de fiecare speaker în parte. Locația este: Cafeneaua Mântuleasa40, strada Mântuleasa, Nr. 40.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular