#provocarea UNTEATRU: vino la cel puțin un spectacol de teatru

0
65

„Sunt spectacole care îți schimbă percepția asupra lumii. Sunt spectacole care te modifică molecular. Sunt spectacole care te transformă într-un prieten devotat al teatrului pentru tot restul vieții. Ale noastre nu știm cum sunt, știm doar că bucură și te apropie de tine pe nesimțite. Știm că la noi teatrul e cald și tandru ca o promisiune în care te încrezi cu totul.” Andreea și Andrei Grosu, regizori și fondatori UNTEATRU

Stagiunea UNTEATRU a început. Și, ca orice nou început, vine cu o promisiune-provocare pentru iubitorii de teatru dar și pentru cei care timpul pare a nu le permite două ore de emoție la teatru: #provocarea UNTEATRU – Vino la cel puțin un spectacol de teatru!

Câteva dintre spectacolele UNTEATRU care îți promit o călătorie aventuroasă în această stagiune sunt:

„Vandalul” de Hamish Linklater – premieră-după reprezentația primă din timpul Zilele UNTEATRU, în prezența autorului (actorul și dramaturgul american Hamish Linklater. O iubire dincolo de legile firii în regia Andreei Vulpe, cu Mihaela Trofimov, Ionuț Vișan și Liviu Pintileasa.

„Veghe” de Morris Panych – o scrisoare deschisă despre prietenie în regia lui Dan Lăcătușu, cu Liana Mărgineanu și Richard Bovnoczki.

„Blackbird” de David Harrower – o poveste de dragoste ca nicio altă poveste de dragoste-în regia lui Andrei și a Andreei Grosu, cu maestrul Constantin Cojocaru și Florina Gleznea.

„Hamlet” după William Shakespeare – un spectacol de Alina Berzunteanu, Richard Bovnoczki și Peter Kerek. Un Hamlet recitit, proaspăt, curajos, un Hamlet despre oameni. 

„Ce zile frumoase” de Samuel Beckett – ultima oră și jumătate din viața lor, un spectacol de Sânziana Stoican, cu Sabrina Iaschevici și Ionuț Vișan.

Pe 21 octombrie, UNTEATRU aduce o avanpremieră surpriză. UNTEATRU invită spectatorii să accepte provocarea și să se lase surprinși și emoționați, acesta fiind rolul primordial al teatrului și al nostru, îndeosebi.

avanpremiera-unteatru

UNTEATRU a intrat în anul 6 de când funcționează ca vitrină în care produsul cultural devine exponat pentru spectatorul vizitator.

Pe lângă spectacolele de teatru din stagiune, UNTEATRU este scenă deschisă pentru trupe românești și artiști ce își doresc să performeze în fața publicului.

Astfel, spațiul barului UNTEATRU devine loc de concerte, programul acestei luni cuprinzând nume precum: Ada Milea, Dorina Chiriac cu Apolodor, Maria Răducanu-în două recitaluri, unul dintre ele fiind alături de Maxim Belciug, Alex Ștefănescu cu ”Ziua Necunostintei”, concert acustic Otherside și, în încheierea lunii, The Amsterdams.

Detalii despre toate spectacole, concerte si bilete on nline aici: http://unteatru.ro/bilete/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.