Promenada & Masqué

0
68

Pe 18 august, Promenada și Masqué ne invită la dans pe Terasa orașului alături de prolificul producător britanic Chicane.

Un indubitabil hit maker, Chicane nu mai are nevoie de nicio prezentare deoarece hiturile ”Love On The Run”, ”Saltwater” și ”Offshore” vorbesc de la sine, așezându-l printre cei mai apreciați producători Dance din ultimii 30 de ani.

Chicane fascinează prin talentul său sonic, a cărui mostră perfectă este albumul ”The Sum of Its Parts”, din care extrasele ”Going Deep” și ”Sunstroke” revoluționează deja ringurile de dans din întreaga lume. Seara de 18 august e completată pe ritmuri locale de colectivul nudisco electronica GOLAN și proiectul nufunk house OK Corral, fondat de Tiberiu Jakab și Bogdan Danciu (aka Vania și Thornado).

De la ora 20:00, toate ținutele Summer Chic se reunesc pe Promenada Rooftop Terrace pentru dans și antren de vară. Accesul se face doar pe bază de invitație, disponibilă la Info Point Promenada Mall de la parter și la Grădina Floreasca, la intrare (Bd. Mircea Eliada 16).

DRESSCODE: Summer Chic

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

CHICANE (UK)

Modena Records // Armada Records

Chicane a.k.a. Nicholas Bracegirdle este unul dintre cei mai prolifici producători și compozitori din universul Dance al ultimilor trei decenii. Un indubitabil hit maker, Chicane construiește cu măiestrie piese care umplu până la refuz ringurile de dans din întreaga lume.

Parcursul său muzical desenează o superbă curbă, originară în cultura underground de club, dar care atinge tangențial și cu stil zona comercială, propulsând hiturile Chicane direct pe cele mai înalte poziții din topurile muzicale de profil. Beneficiind de recunoaștere din partea unei scene largi de fani, de la cei mai pretențioși hipsteri la raveri clasici cu acte în regulă, piesele de rezistență cu refrenuri celebre ca ”Offshore”,”Saltwater” și ”Don’t Give Up” au un loc bine fundamentat în memoria muzicală colectivă.

Oscilând între Scoția și studio-ul său din Alpi, este creatorul emisiunii săptămânale de radio ‘Chicane Sunsets’, care, imediat după lansarea pe iTunes, a ajuns pe locul I printre podcasturile muzicale descărcate, fiind transmis de 30 de posturi de radio din lume.

O figură marcantă britanică și un producător solo de geniu, Chicane este de asemenea responsabil de numeroase colaborări strălucite cu monștri sacri ca Armin Van Buuren, Sir Tom Jones, Bryan Adams, William Orbit, Cher și mulți alții.

Un obișnuit al festivalurilor de mare anvergură ca Glastonbury, Creamfields sau Ministry of Sound, a fost totodată invitat special la The Jonathan Ross Show, Paul O Grady și Channel 5 News și face parte și din echipa de creație și producție a sitcom-ului ‘The Odd Couple’ cu Matthew Perry (Friends).

Ultimul său album ”The Sum of Its Parts”, înregistat în atmosfera serenă din Alpi e considerat cel mai bun proiect al său de până acum, fiind o combinație rafinată de bucăți synth fermecătoare, zone ravisate de trance, schimbări de ritm dramatice și porțiuni delicioase de disco vocal, realizate cu Lisa Gerrard, Paul Aiden, Christian Burns.

https://www.facebook.com/chicanemusic/

https://www.musicglue.com/chicane/

https://soundcloud.com/chicanemusic

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

LINE-UP:

CHICANE

GOLAN

OK Corral

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

EVENIMENT FACEBOOK:

https://www.facebook.com/events/735419353308772/

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

ACCES:

  • DOAR PE BAZĂ DE INVITAȚIE
  • Invitațiile, valabile pentru 2 persoane, se găsesc la:
  • Info Point Promenada Mall de la parter
  • Grădina Floreasca – Bd. Mircea Eliade 16
  • Detalii la contact@masque.ro

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

DETALII:

DATA: Vineri, 18 august 2017

ORA: 20:00

LOCAȚIE: Terasa Promenada Mall

ADRESĂ: Calea Floreasca 246B

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

PARTENERI MEDIA:

UTV – https://www.facebook.com/utvromania  

Dance FM – https://www.facebook.com/dancefm895/

alltime clubbing, anyplace.ro, best-event.ro, bestmusic.ro, bucharest city app, djsets.ro, hyperflesh.ro, iconcert.ro, infomusic.ro, in stilul meu, musicaddict.ro, musicnights.ro, m.o.v. (miscarea oamenilor visatori), orasulm.eu, one vibe, papercuts.ro, revista atelierul, revista iqool, social agenda, sapte seri, showpass.ro, student din provincie, urban.ro, uzr.ro, vinsieu.ro, zonga, zile si nopti

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI STRICT INTERZIS!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

MASQUÉ 4éme Édition

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.