PROMENADA & MASQUÉ pres. Good Vibrations @ After Summer Party w/ DAVID MORALES // Negru // Kosta // Heion

0
117

Pe 9 septembrie, aducem Good Vibrations în pas de dans pe Terasa Promenada cu David Morales, un autentic DJ Superstar al House-ului din New York. Alături de el, urcă pe terasa urbană artiștii locali Negru, Kosta și Heion.

”Ador să creez pentru oameni un context în care să uite de tot și de toate pentru o vreme. Este un lucru esențial pentru perioada în care trăim.” spune David Morales explicând atracția publicului pentru versatilitatea muzicii sale House legendare cu influențe Disco, Dance, Pop, R’n’B.

După prestația uimitoare a lui Roger Sanchez, Promenada Mall oferă terasa ca șevalet muzical pentru ritmurile lui David Morales, care alături de Louie Vega și Tony Humphries formează iconica unire de forțe Kings of House din New York. Seara va fi completată din partea scenei locale de veteranul Circoloco, Negru și cosmopoliții selectori Kosta și Heion.

De la ora 22:00 ne bucurăm de After Summer Party pe Promenada, o ultimă seară de vară plină de Good Vibrations cu gândul la festivalurile estivale. Așadar, propunem un dresscode Summer Festival Chic, ce pune în valoare garderoba de vară înainte de retragerea de pe scenă. Accesul se face doar pe bază de invitație. Un număr limitat de invitații sunt disponibile la Info Point-ul de la parterul Promenada Mall.

DRESSCODE: Summer Festival Chic

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

DAVID MORALES

New York (USA)

Def Mix / Ultra Records

Originar din New York-ul perioadei de aur a muzicii House, David Morales se numără printre primii DJ Superstar veritabili din lume, dar cu siguranță cel mai versatil. Inițial un preferat în Loft și Paradise Garage, își cultivă arta alături de legenda Chicago House Frankie Knuckles și fondatorul For The Record Judy Weinstein, cu care pune bazele Def Mix Productions. Parte integrantă din “Kings of House”, Morales este un fascinant etalon pentru House-ul clasic alături de monștri sacri Louie Vega și Tony Humphries.

Cu peste 500 de lansări ca remixer și producător, zeul House-ului David Morales lucrează impecabil alături de Aretha Franklin, Michael Jackson, Janet Jackson, Pet Shop Boys, U2, Whitney Houston și Jamiroquai și, în mod natural, devine Remixerul Anului 1998 prin Grammy-ul care îi poleiește cu aur cariera deja foarte strălucitoare. După albumul său de debut solo“The Program”, lansat la Mercury Records, Morales eliberează de sub pana sa creatoare “Needin’ U”, ce devine #1 Dance Record și o bijutierie de preț a House-ului clasic.

https://www.facebook.com/djdavidmorales

http://www.djdavidmorales.com/

https://twitter.com/djdavidmorales
https://soundcloud.com/djdavidmorales
http://www.youtube.com/djdavidmorales

 

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

LINE-UP:

David Morales (New York)

Negru

Kosta

Heion

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

ACCES:

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

DETALII:

DATA: Vineri, 9 septembrie 2016

ORA: 22:00

LOCAȚIE: Terasa Promenada

ADRESĂ: Calea Floreasca 246B

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

EVENIMENT FACEBOOK:

https://www.facebook.com/events/1835152360047535/

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

ORGANIZATORI:

Mall Promenada –https://www.facebook.com/Promenadaro/?fref=ts

Masqué – https://www.facebook.com/masquemystery/?fref=ts

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SPONSORI:

Absolut – http://www.facebook.com/ABSOLUTRomania

Heineken – https://www.facebook.com/heineken/

Aqua Carpatica – http://www.facebook.com/aqua.carpatica

Urban Monkey – https://www.facebook.com/urbanmonkey.at

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

PARTENERI MEDIA:

Radio ZU – https://www.facebook.com/radiozu

U TV – https://www.facebook.com/UtvRO

24 FUN, ACTUALITY.RO, ADVICE STUDENTS, ALLTIME CLUBBING, ANYPLACE.RO, BEST-EVENT.RO, BESTMUSIC.RO, BUCHAREST-TIPS.COM, DJSETS.RO, ICONCERT.RO, INFOMUSIC.RO, IN STILUL MEU, MUSICADDICT.RO, MUSICNIGHTS.RO, M.O.V. (MISCAREA OAMENILOR VISATORI), ORASULM.EU, PAPERCUTS.RO, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, SAPTE SERI, STUDENT DIN PROVINCIE, SUBURBAN MAGAZINE, URBAN.RO, UZR.RO, UTV, VINSIEU.RO, ZONGA, ZILE SI NOPTI, ZIARUL RING

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI STRICT INTERZIS!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

MASQUÉ 3eme Édition

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.