duminică, octombrie 17, 2021
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăFilm și teatruProiectul “Teatru pentru minte și suflet” continuă! – Cursuri gratuite de dezvoltare...

Proiectul “Teatru pentru minte și suflet” continuă! – Cursuri gratuite de dezvoltare personală prin teatru pentru seniori

Proiectul “Teatru pentru minte și suflet”, susținut de Primăria Capitalei și desfășurat prin Centrul pentru Seniori al Municipiului București continuă și săptămâna viitoare! Sunt organizate cursuri gratuite de dezvoltare personală prin teatru pentru seniorii bucureșteni, în fiecare zi de luni, la Teatrul Arte dell’Anima.

Teatrul Arte dell’Anima susține îmbunătățirea calității vieții seniorilor prin diverse activități, pentru creșterea calității vieții și a sănătății mentale și fizice a seniorilor. Cursurile sale sunt gândite în așa fel încât să fie atractive și să îi facă pe toți participanții să se apropie cât mai mult de teatru și de artă, în totalitatea ei, dar și să descopere frumoasa călătorie în lumea teatrului. Profesorii au experiență și creează un mediu de lucru confortabil, plin de libertate și creație.

Cursurile au loc în fiecare zi de luni, în intervalul orar 10:30-12:30. La acest curs se poate înscrie orice persoană cu domiciliul în Municipiului București, cu vârsta de peste 50 de ani.

Organizatorii vă așteaptă la o întâlnire inedită cu fascinanta lume a teatrului și a comunicării interpersonale. Pentru înscrieri, puteți suna la numărul de telefon: 0733.060.033. Cursurile sunt gratuite!

Beneficii ale proiectului:

  • Diminuarea anxietății și a ostilității prin socializare;
  • Creșterea nivelului de aducere aminte și recunoaștere, precum și îmbunătățirea memoriei, astfel prevenind apariția Alzheimer;
  • Creșterea capacității de concentrare, exprimare și rezolvare a problemelor;
  • Creșterea încrederii în sine și a respectului de sine, precum și a încrederii în grup
  • Îmbunătățirea stării de spirit prin creativitate și apartenență la grup.

Scopul proiectului este crearea unor conexiuni sociale puternice între seniori și creșterea sentimentului de bunăstare.

Acest proiect este susținut de Primăria Capitalei și desfășurat prin Centrul pentru Seniori al Municipiului București.

Loreni Jerdeahttp://lorenijerdea.ro/
Sunt (relativ) sociabil și ador să îmi expun zâmbetul ori de câte ori am ocazia. Sunt perfecționist, dar totuși nu sunt absolut deloc punctual. Personalitatea mea combină extremele într-un mod elegant, iar țelul meu pentru următoarea perioadă e să îmbin matematica și business-ul cu relațiile publice și comunicarea. Sunt pasionat de geopolitică, diplomație, lobby și politică, dar și de muzică, televiziune și branduri online. Sunt o persoană foarte complexă și sunt foarte organizat în dezorganizarea mea.
RELATED ARTICLES

Most Popular