Proiecte pentru tineri de 1 milion de lei la Timisoara

0
48

Centrul de Proiecte Timișoara pune la bătaie 1 milion de lei pentru evenimentele pentru tineri care au loc până la finalul anului 2021. Este al cincilea apel de proiecte lansat de structura din subordinea primăriei. Dosarele se pot depune până în 6 septembrie.

A fost lansat Apelul 5/2021 privind finanțarea nerambursabilă de la bugetul local a proiectelor de și pentru tineret, care pot fi depuse până în 6 septembrie.

Proiectele pot fi depuse pe site-ul centrului, unde se găsesc și toate informațiile și documentele necesare. Un solicitant poate depune spre finanțare maximum un proiect, pentru care poate cere cel mult 75.000 de lei.

Apelul 5 este ultimul apel lansat de Centrul de Proiecte în anul 2021, urmând ca rezultatele finale să fie făcute publice în 24 septembrie. Reprezentanții centrului îi încurajează pe tineri să solicite consultanță și clarificări în perioada depunerii.

Bugetul Apelului 5/2021 este de 1 milion de lei, din care 850.000 de lei pentru proiecte și 150.000 de lei pentru contestații.

Centrul de Proiecte Timișoara are sediul în clădirea renovată recent de primărie pe str. Vasile Alecsandri 1. Structura a fost înființată inițial în vara anului 2020 și se ocupă de tot ce înseamnă finanțări nerambursabile în domeniile cultură, educație, tineret, sport, mediu, implicare civică și socială.