Programul verii de la Teatrul Arte dell’Anima

0
69
teatru
teatru

Teatrul Arte dell’Anima vă așteaptă la show-ul de improvizație a celor mai creativi, dinamici și spontani actori – Trupa ImproFIX!

„Trupa Improfix a demonstrat că bucuria și buna dispoziție sunt absolut necesare într-o lume care nu te mai încurajează să trăiești liber, o lume care îți impune frici ce nu te reprezintă, pe care nu ți le dorești. O oră și jumătate de bucurie, de relaxare, de libertate” – Irina Cerchia pentru Revista Amfiteatru

Coach: Mihaela Sîrbu

Distribuție: Alexandru Cătănoiu, Cătălin Ștefan Bucur, Armand Crișan, Dima Țui.

  • 06 august – 19:30 – Amfiteatrul Masca, Bulevardul Uverturii 14, București

Bilete disponibile în rețeaua mystage.ro: https://www.mystage.ro/spectacole/improfix-2810

„Lettice și Leușteanul” de Peter Shaffer, regia Geanina Hergheligiu

Vino să afli povestea Reginei Maria Stuart, a bucătăriei elisabetane și ingredientul secret al unei prietenii longevive într-o comedie extraordinară! Silviu Biriș pentru prima dată în cariera de peste 20 de ani intepretează 4 roluri, alături de colegele sale Crina Lință și Ioana Pavelescu în spectacolul Lettice și Leușteanul de Peter Shaffer, regia Geanina Hergheligiu!

O comedie satirică, ce îmbină istoria cu situații neașteptate și momente de maximă intensitate. Un ghid turistic extravagant, o doamnă oficială și rigidă, un bătrânel morocănos, un asistent sarcastic, un tânăr visător și un avocat influențabil vă vor încânta privirile în acest spectacol extrem de apreciat.

  • 13 august – 19:00 – Centrul Cultural „Aurel Stroe” Bușteni

Detalii și bilete aici: https://www.centrulculturalbusteni.ro/program.php

Totul despre femei” de Miro Gavran, regia Felix Crainicu

-Spectacol selecționat în cadrul festivalului „GavranFest” din Germania-

„Totul despre femei” vorbește despre forța, magia și puterea femeii, fără a fi feminist în vreun fel. Spectacolul prezintă femeia într-un mod realist, empatic, comic, fără a fi lipsit de ironie, sarcasm, invidie și gelozie. Fie că vorbim de prietenie, relații familiale sau colegiale, descoperim într-o oră și jumătate femeia cu toate fațetele ei: mame, soții, iubite, surori, prietene.

O comedie fabuloasă cu Corina Dănilă, Adriana Irimescu și Crina Lință. Nu mai puțin de 15 personaje întruchipate în cinci povești de viață.

  • 2 septembrie – 19:30 – Amfiteatrul Masca, Bulevardul Uverturii 14, București

Bilete disponibile în rețeaua mystage.ro: https://www.mystage.ro/spectacole/totul-despre-femei-3467?af=41

Programul complet al spectacolelor este disponibil pe www.artedellanima.ro/program-evenimente.