Programul Teatrului Roșu

0
75
JOI, 01 Oct, ora 20:00 – „Crimă la Howard Johnson” – o comedie ‘criminal de bună’.
Regia Marius Gîlea.
Distribuția: Marius Gîlea, Ana Odagiu, Silvian Vâlcu. După Ron Clark și Sam Bobrick.
Pe Marius Gilea l-ați mai vazut jucând rolul unui „Soț de vânzare”, în spectacolul pe care el insuși l-a regizat. Ca și comedia „Soț de vânzare”, și spectacolul „Crima la Howard Johnson” tratează problema unui trio conjugal, însă situația diferă din punct de vedere al celui ‘încornorat’. De data aceasta, soțul este cel inșelat și, mai mult decât atât, i se pregătește și o surpriză de proporții într-o cameră de hotel.

Descriere:

Arlene (Ana Odagiu) este mai tanara si atragatoarea sotie a lui Paul Miller (Marius Gilea), un invidid anost, liniar, corect, limitat si insipid, dar iremediabil si orbeste indragostit de consoarta sa.
Fire zburdalnică și patimașă, Arlene îl cucereste pe Mitchell (Silvian Vâlcu), dentistul familiei și devin amanti. Imbătați de amorul interzis, cei doi încep să își dorească libertate de exprimare și de aceea plănuiesc să îl elimine pe Paul. Cum aleg să facă acest lucru? 
îl convoacă într-o cameră de hotel cu intenții criminale. Acolo, insă, planul lor eșuează, situația scapă de sub control, iar fiecare dintre ei este pus atât in postura de victimă, cât și in cea de criminal. Totul culminează cu momentul în care amantul și sotul află de existența unui al treilea bărbat în viața femeii pe care o iubesc.
Destul cu detaliile, vă așteptăm să vă convingeți singuri de comicul și incredibilul situației.
Preț bilet: 25 lei.

Accesul în Music Club se poate face începând cu ora 18.00, iar rezervările se revendică până la 19.45. Informații și rezervări: 0723196376 | teatrulrosu@yahoo.com | pagina de facebook.
DUMINICA, 04 Oct., ora 20:00 – „Cine iubeste?”
„Cine iubește?” – după Valentin Lazăr. Regia: Liliana Cîmpeanu
Cu:
El: Valentin Paraschivu / Daniel Vișan
Ea: Carmen Magdalena Sascău
Amantul I : Danni Ionescu
Amantul II : Altan Safta Zacheria / Cristi Constantinescu
Instalatorul: Mihai Hurduc

El și Ea se iubesc. El și Ea se ceartă. El și Ea se înșală reciproc. Ei doi râd împreună. Doi amanți ai ei locuiesc temporar în… dulap și vânează molii, iar al treilea repară… instalații cu … vaselină. Amantele lui prezintă moda nud în patul conjugal. El și Ea se mint reciproc și își spun vorbe grele printre zâmbete și glume. El și Ea se mai iubesc? El și Ea se urăsc la fel de mult pe cât s-au iubit la început. Cât se mai pot certa? Cât se mai pot înșela? Până unde poate ajunge relația lor? Când întrebările lor se termină, începe amuzamentul nostru.

Dacă vreți să aflați care sunt căile de ieșire din minciună, veniți să râdeți cu lacrimi la spectacolul ”Cine iubește?”.

Accesul în Music Club se realizează începând cu ora 18:00, iar rezervările se revendică până la 19:45. Informații: 0723196376.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.