Programul Teatrului Roșu din ultima săptămână a lunii februarie

0
70
Joi, 25 Februarie, ora 20: „Carnage”
 
„Carnage”. Distribuția: Andrei Seușan, Claudia Prec, Alexa Istrate, Ciprian Nemesiu.

Regia: Ciprian V. Nichita. Scenografia : Irina Moscu.

Piesa de teatru a Yasminei Reza,`Carnage` (Le Dieu du Carnage” – titlu original), a luat nenumărate premii internaționale, fiind considerată de critica de specialitate una dintre cele mai bune scrieri moderne. Jucată pe scenele mari ale lumii, ecranizată pentru marile ecrane sub regia lui Roman Polanski, piesa prezintă imaturitatea adultului modern care, deși corespunde unui „grafic” social, nu are un răspuns emoțional adecvat provocărilor vieții sale.

Povestea `Carnage` prezintă două cupluri rutinate și invadate de cotidian, însă lipsite de maturitate. Ele se întâlnesc pentru a rezolva o situațiă în care sunt implicați copiii lor, însă fără niciun rezultat pozitiv, deoarece acest lucru nu face altceva decât să scoată la iveală adevăratele lor probleme de cuplu, frustrările lor, nereușitele lor.

O comedie cu un umor special, pentru un public dispus să-și asume orice posibilă asemănare cu realitatea! Ce-ai face dacă ai afla că soțul tau s-a plictisit de tine? Ce-ai face dacă ai afla că soția ta este nefericită în cuplu?
Preț bilet: 25 lei

Accesul se realizează între 18.00 și 19.45. Informații și rezervări: 0723196376.

 
28 feb 17
 
Duminică, 28 Februarie, ora 17: „O femeie împărțită la doi”
 
„O femeie impărțită la doi”, de Ana Odagiu
Distribuția: Ana Odagiu
Cosmin Teodor Pana
Vlad Trifaș
Regia: Lucian Ionescu și Ana Odagiu

Încurcate sunt căile amorului! Ea, tânără frumoasă și prezentabilă, îi vrea pe amândoi: unul ii oferă stabilitate, celălalt excitație. Mai contează faptul că cei doi sunt cei mai buni prieteni, atât de buni incât oficialul nici nu iși inchipuie ce se petrece pe la spatele său?
Amantul are remușcări, oficialul n-are habar, iar minciuna are picioare scurte. Astfel, un om bun și pașnic se transformă în ceva ce nu vă puteți imagina.

Cum se vor rezolva lucrurile? Aflați vizionând comedia „O femeie impărțită la doi”.

Preț bilet: 25 lei

Accesul în club se poate face începând cu ora 16.00, iar rezervările se revendică până la 16.45. Pentru rezervări și detalii: 0723.196.376.
 
28 feb
 
Duminică, 28 Februarie, ora 20: „Trăiește-ți fanteziile”
 
Regie: Bogdan Gagu
Scenografie: Răzvan Plaiasu
Cu Adriana Guluţanu, Cristi Martin, Cătălin Stelian, Alin Brancu, Silvia Gagu

Pentru că „nici o altă specie nu reuseste să complice treburile în ceea ce priveste sexul cu atât de mult umor involuntar, cum o face specia umană, cu tabuurile, convențiile și inversările bărbat-femeie, cu nevoile sale de putere și dragoste, mereu în conflict.” – John Tobias

„Trăieste-ți fanteziile”, adaptare după piesa lui John Tobias, este o satiră la adresa cărților motivaționale. De exemplu: „Ce puteți face pentru a avea o viață perfectă”… „Cum puteți avea un cuplu perfect”… „Cum puteți deveni o femeie perfectă”… sau „un bărbat perfect”… și multe alte forme ale perfecțiunii pe care, cu siguranță, nu le poate atinge nimeni niciodată.

Un cuplu, a cărui atracție reciprocă s-a diminuat de-a lungul timpului, găsește soluția pentru resuscitare. Salvarea? Cartea doctorului Leopold Baumgartner: „Trăiește-ti fanteziile – o carte utilă pentru sănătate și fericire”. De aici se declanșează o comedie de situație plină de savoare și dinamism, cu răsturnări surprinzătoare și scene de un comic dezlănțuit, în cel mai clasic stil bulevardier, în care sunt implicați, pe lângă cuplul Cucu, și vecinul voyeur, și hotul bolnav de ulcer, intrat în apartament.


Preţ bilet: 25 lei.

Accesul în club se poate face începând cu ora 19.00, iar rezervările se revendică până la 19.45. Pentru detalii: 0723.196.376.

 
01 mar
Marți, 01 Martie și Joi, 03 Martie, orele 20: „Soț de vânzare”
Regia Marius Gîlea, după Mihail Zadornov. Cu Ana Odagiu, Maria Radu și Marius Gîlea.

Oxana (o tânără „modernă” până în vârful unghiilor strident colorate, frumușică, ușor naivă, dar extrem de determinată) îi propune Elenei Vladimirovna (nevastă de profesie, trecută de prima tinerețe, însă inteligentă, cu „look” și inițiată în metehnele vietii) o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei soț contra tentantei sume de „douăj’ de mii”.

Andrei Vasilievici (mascul veritabil care trăiește cu voluptate criza vârstei de mijloc) pare să facă toți banii. Va fi însă de acord cu această tranzacție? Vor reuși cele două femei să încheie incredibilul contract?

Subiectul tratează, original și picant, eterna temă a trio-ului conjugal, în trei acte cu multiple și intense răsturnări de situații.
Cu sau fără acordul celor implicați, singura garanție oferită e o seară plina de umor și râsete-n cascade!

Pregătiți-vă pentru o experiență care vă va schimba cu siguranță percepția despre căsnicie și…teatrul românesc underground!

Preț bilet: 25 lei.

Accesul în club se poate face începând cu ora 18.00, iar rezervările se revendică până la 19.45 . Pentru rezervări și detalii: 0723.196.376

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.