Programul Teatrului Roșu

0
50
Joi, 14 ian, ora 20.00 „Scuzați, pardon, m-am răzgândit”
 
„Vorbim pe mess, ne întâlnim pe facebook, ne vedem pe skype, ne despărţim prin sms. Dar dragostea…..”

Frumuseţea s-a născut la ţară; se vede asta prin ochii Maricicăi, o fată simplă din Oltenia, venită la Bucureşti să se facă actriţă.

Piesa este o lecţie plină de umor şi sinceritate pe care personajele noastre, Maricica şi Pictorul, o exersează cu curaj în faţa mulţimii de necunoscuţi. Este o incursiune în pitorescul vieţii la ţară şi un îndemn la a deveni unici, a iubi viața, a lupta pentru ceea ce simţim. O provocare amuzantă de a ne redescoperi.

Regia: Marina Malaia. Distribuție: Luminita Bucur și Oleg Apostol.

Preț bilet 25 lei. Informații și rezervări 0723196376.

Accesul în Music Club se realizează începând cu ora 18.00, iar rezervările se revendică până la 19.45.
17 ian
Duminică, 17 ian, ora 20.00 ‘Crimă la Howard Johnson’ – o comedie ‘criminal de bună’.

Distribuţia: Marius Gîlea, Alexandra Ioniţă, Conrad Mericoffer. După Ron Clark şi Sam Bobrick.

Descriere:
Arlene (Alexandra Ioniţă) este mai tânăra şi atrăgătoarea soţie a lui Paul Miller (Marius Gîlea), un invidid anost, liniar, corect, limitat şi insipid, dar iremediabil şi orbeşte îndrăgostit de consoarta sa.
Fire zburdalnică şi pătimaşă, Arlene îl cucereşte pe Mitchell (Conrad Mericoffer), dentistul familiei şi devin amanţi. Îmbătaţi de amorul interzis, cei doi încep să îşi dorească libertate deplină şi plănuiesc sa îl elimine pe Paul.

Cum aleg să facă acest lucru? Îl convoacă într-o cameră de hotel cu intenţii criminale. Însă planul lor eşuează, situaţia scapă de sub control, iar fiecare dintre ei este pus atât în postura de victimă, cât şi în cea de criminal. Totul culminează cu momentul în care amantul şi soţul află de existenţa unui al treilea bărbat în viaţa femeii pe care o iubesc.
Destul cu detaliile, vă aşteptăm sa va convingeţi singuri de comicul şi incredibilul situatiei. 

Preţ bilet: 25 lei.

Accesul in Music Club se poate face începând cu ora 19.00, iar rezervarile se revendică până la 19.45. Informaţii şi rezervări: 0723196376.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.