Programul Teatrului Ion Creangă pentru luna Mai

0
81

IGLU (1-3 ani)
3 și 21 mai, ora 18:00
Spectacol găzduit de Teatrul Excelsior
IGLU este o poveste senzorială, fără cuvinte, care le oferă copiilor cu vârsta cuprinsă între 1 și 3 ani ocazia să experimenteze, să cunoască. Ei vor intra într-o lume unde vor fi îndemnați să fie creativi și curioși, spectacolul dezvăluind, cu gingășie, sentimente, personaje și obiecte care se pot ascunde într-un iglu de gheață.

PINGUINII MELOMANI (3-6 ani)
7 și 28 mai, ora 18:00
Spectacol găzduit de Teatrul Excelsior
Micii spectatori sunt invitați să facă parte din Clubul Pinguinilor Melomani, printr-un spectacol educativ și interactiv. Dorindu-şi să ajungă acasă, la Polul Sud, Pingunel și Pingunica fug de la circ, trec printr-o serie de încurcături şi se rătăcesc. Dar cu un nou prieten alături şi cu ajutorul muzicii reuşesc să găsească drumul spre cel mai potrivit loc pe care să-l poată numi acasă.

DE-AȘ FI SCUFIȚA ROȘIE (7+)
7 și 28 mai, ora 11:00
Spectacol găzduit de Teatrul Excelsior
Spectacolul propune o variantă modernă a cunoscutului basm scris de Charles Perrault şi Fraţii Grimm, în care Aniel, o tânără pasionată de Internet, îşi doreşte şi reuşeşte să devină Scufiţa Roşie. Spectacolul, o călătorie în timp şi imaginaţie, ne poartă în atmosfera unui orăşel de provincie a cărui viaţă tihnită este tulburată de apariţia unui străin ce seamănă uneori cu un lup.

INSULA MISTERIOASĂ (7+)
21 mai, ora 11:00
Spectacol găzduit de Teatrul Excelsior

Fără titlu

„Insula misterioasă” este o poveste care hrăneşte fantezia, transformând sala de spectacol într-un univers aparte, inspirat din peripețiile personajelor imaginate de Jules Verne. Este visul oricărui tânăr care îşi doreşte să inventeze unelte ingenioase şi să-și testeze cunoştinţele de geografie. Este simbolul aventurii prin care descoperi lumea şi te cunoşti pe tine însuţi, vorbind despre curaj, despre rolul ştiinţei, despre natură şi despre umanitate.

UN LUP, O CAPRĂ ȘI TREI IEZI (5+)
22 mai, ora 11:00
Spectacol găzduit de Teatrul Excelsior
Prin procedeul de teatru în teatru – o poveste inclusă în altă poveste – spectatorii urmăresc, pe lângă povestea lupului, a caprei şi a iezilor, şi povestea producerii spectacolului. Povestitorul din cărţile de poveşti este, în lumea teatrului, regizorul, cel care dirijează toate elementele scenei. El decide asupra conţinutului piesei, distribuie şi îndrumă actorii, dă un rol şi semnificaţie decorului şi costumelor concepute de scenograf, introduce pasajele muzicale create de compozitor.

ACCES ȘI BILETE

Biletele se pot achiziționa de la Casa de Bilete din Piața Amzei, nr. 13 și în rețeaua Eventim, online pe www.eventim.ro, de la sediul Eventim – Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, sau din magazinele partenere: Germanos, Domo, Vodafone, Orange, Librăriile Cărturești și Humanitas.

Casa de Bilete
Str. Piața Amzei, nr. 13
Nr. tel: 0767.934.374

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.