luni, aprilie 15, 2024
Recrutare IQool

Programul Teatrului Coquette

Teatrul Coquette vă invită sâmbătă, 26 septembrie 2015  la ora 19.30 la Carnage

Piesa de teatru ”Carnage” (original ”God of Carnage”) scrisă de Yasmina Reza prezintă povestea a două cupluri, care se întâlnesc să rezolve o problemă relativ simplă; o bătaie copilărească între băieții celor două familii. Întâlnirea degenerează ajungând să scoată la iveală probleme de cuplu, frustrări și nereușite personale, tratate cu o doza sănătoasă de umor.
Autoarea a găsit povestea perfectă pentru a vorbi despre marile probleme ale adultului modern: imaturitatea și incapacitatea acestuia de a-și gestiona propria viață. Deși din punct de vedere social corespunde standardelor ”cerute”, adultul zilelor noastre este total “pe langă” când vine vorba de viața personală și familială.
Datorită succesului avut pe scenele de teatru, textul a fost ecranizat în 2011 de regizorul Roman Polanski.
O comedie cu un umor special, pentru un public dispus să-și asume orice posibilă asemănare cu realitatea!

Distributia: Andrei Seusan, Claudia Prec, Alexa Lucia Istrate, Ciprian Nemesiu.
Regia: Ciprian Nechita
Scenografia: Irina Moscu

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

Duminică 27 septembrie 2015  la ora 19.30

Top Dog

Afis Top Dog

Acest show de stand up comedy este conceput după textul„Wake up and smell the coffee” scris de Eric Bogosian . Personajele acestui spectacol comunică direct cu spectatorii printr-o înlănțuire de monoloage și ipostaze ale cetățeanului modern.
Textul scris de Eric Bogosian este unul dur și este în subsidiar o critică virulentă la adresa obiceiurilor clișeistice de zi cu zi, mergând atât de departe încât să desfințeze esența umanității însăși. Toată această parte serioasă este învelită intr-o comedie care atinge subiectele cele mai sensibile, ceea ce face din acest text o forma de comedie neagră cu puternice accente de ironie.
Lipsa decorului permite plasarea acțiunii în mai multe spații, plecând din sala de spectacol și ajungând într-un aeroport, in cabinetul unui Guru sau la marginea unei șosele.
Textul propune o serie de personaje cotidiene, ușor recognoscibile, simpatice sau antipatice dar pline de haz ce își exprima problemele și gândurile prin monoloage cu teme religioase, politice, sociale, medicale, etc..
„Life is like a box of chocolates. You never know what you`re gonna get.” O mare idee a civilizației occidentale.
Distrubutie: Andrei Seusan și Daniel Hara
Traducerea: Alexandra Ionita

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

Sâmbătă 3 octombrie 2015  la ora 19.30 la

Mondeni-tăți. Capitolul 2

afis Mondenitati

Comedie inspirată de textele lui Tudor Musatescu. Cum ar suna ele în zilele noastre? Mondeni-tăți! este o satira la adresa societății „televizate” în care trăim și a goanei după celebritate. Încearcă să fie un spectacol „politically correct”, dar nu reușește. O comedie
care ia sub aripa umorului diverse tipuri umane.

Distribuția: Pavel Bârsan, Ruxandra Bălașu, Laura Alexandra Voicu

Cu participarea video: Pavel Bârsan, Mihai Stănescu, Iulian Gliță, Mihai Căpățînă și Claudia Susanu
Regia: Ingrid Bonța

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

Ligia Stroe
Ligia Stroehttp://www.iqool.ro
Liniștea și muzica sunt inspirația mea. Îmi place să văd tot ce-i mai bun în oamenii pe care îi întâlnesc. Sunt un paradox. Afirm ferm că perfecțiunea nu există, însă încerc să o ating în fiecare zi. Cred în oamenii excepționali și îi caut la orice pas. Consider că zâmbetul este întotdeauna cea mai bună armă, indiferent de context. Iubesc noutatea, curiozitatea și inovația. Îmi place să cred că nimic nu este imposibil. Pe scurt, eu sunt : familie, iubire, fericire, optimism, PR, prieteni, sinceritate, multifuncționalitate, zâmbet, entuziasm.
RELATED ARTICLES

Most Popular