Teatrul Coquette vă invită:

Joi, 5 februarie 2015, la ora 19:30 la Impro-show cu IMPROVIZIONARII

O experiență unică și încă ceva – comedie, spontaneitate, creativitate, energie și multă bună dispoziție. Toate acestea vi le servim joi seara, pe 5 februarie, la spectacolul de improvizație IMPROVIZIONARII. Publicul influenteaza jocul actorilor, ba chiar il conduce prin propunerile lansate si astfel iau nastere situatii comice si de neuitat. Orlando Petriceanu, Pavel barsan, Alexa Popa si Dan Apavaloaie va asteapta la un show plin de umor si imaginatie!

Cu: Pavel Bârsan, Orlando Petriceanu, Alexa Popa și Dan Apăvăloaie

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

 

Sâmbătă, 7 februarie 2015,  la ora 11:30 la Atelierul de Povești – Aladin și lampa fermecată

Afis Atelierul de Povesti

Atelierul de povești este un concept al Teatrului Coquette, destinat participării active a copiilor în creionarea poveștii. Pe baza indiciilor, copii trebuie să recreeze povestea și să îi ajute pe cei trei prieteni (Ruxandra, Daniel și Mihai) să deslușească corect povestea.

Pentru sâmbăta aceasta propunem povestea „Aladin și lampa fermecată”. Copii sunt invitați prin mijloacele teatrului și ale desenului să descopere povestea. Copii învață să înțeleagă o situație scenică și să dea viață unui personaj în timp ce sunt inițiați în tainele desenului, astfel devin chiar ei actori și desenatori. Micii noștri prieteni își pot descoperi și dezvolta, astfel, talentul actoricesc sau talentul pentru desen.

Cu: Ruxandra Bălașu, Mihai Căpățînă și Daniel Divrician

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

 

Sâmbătă, 7 februarie 2015,  la ora 20:00 la  Crina & Co in a Sexy Show

Sexi Show

Crina Zvoboda o aduce pe Bunicuța Julieta ca să vă spună cât de sexy poate fi un om într-o sâmbătă seara, iar prietenii ei vin cu tot felul de istorisiri pline de haz. Veseli, amuzanţi şi spectaculoşi, vin să vă încȃnte cu povestiri din viaţa lor. Veți urmări un spectacol unic în România, cu adevărat inedit, care vă va aduce admirație în priviri și zâmbete pe buze.Este un spectacol destinat oamenilor mari, plin de umor și 100 % interactiv. Bunicuța Julieta & Co. vor încinge o noapte de iarnă și vă așteaptă cu ciocolată și ceai cald, așa cum numai o bunicuță știe să facă.

Cu: Crina Zvoboda

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

 

Duminică, 8 februarie 2015,  la ora 11:30 la Prințesa și bobul de mazare

Printesa si bobul de mazare afis (1)

 

Spectacolul este pus în scenă după frumosul basm scris de H.C. Andersen, cu un umor adecvat copiilor. Prințul (puțin mofturos, fie vorba între noi) trebuie convins să se căsătorească pentru binele împărăției. Cum își găsește prințul perechea, dacă el nici nu vrea să audă de însurătoare? Se pare că nici una dintre prințese nu este cea potrivită, pentru că el își dorește o prințesă adevarată. Cum se poate dovedi că o prințesă este prințesă adevarată?

Se întâmplă însă un șir întreg de coincidențe, care fac ca într-o seară, pe furtună, la poarta palatului să bată o frumoasă fată. Să fie ea oare cea aleasă? La ce probe este supusă? Vom vedea dacă împărăteasa va reuși să ridice blestemul ursitoarei asupra prințului. Un spectacol care readuce în prim plan unul dintre frumoasele basme ale copilăriei. Îi invităm pe copiii de toate vârstele să se bucure de el!

Distribuție: Ruxandra Bălașu, Mihai Căpțînă și Ingrid Bonța

Scenografia: Daniel Divrician

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

 

Duminică, 8 februarie 2015, la ora 17:00 la Orășelul Poveștilor în pericol

Pericol in oraselul povestilor afis

Ce se întâmplă în lumea poveștilor când apar doi intruși?
Coco și Zaza sunt doi aricei simpatici și puși pe șotii, care sunt în căutarea unei noi căsuțe și ajung în Orășelul Poveștilor. Aici, vrăjitoarea Adolfa îi atrage într-o cursă și astfel, întreaga Lume a Poveștilor este în pericol. Dar cu ajutorul Bubulinei, o buburuză simpatică, găsesc soluția pentru a salva Lumea Poveștilor și pornesc într-o nouă misiune: aceea de a recrea una dintre poveștile cele mai îndrăgite: Hansel și Gretel. În cele din urmă, cu ajutorul copiilor, reușesc să o înfrângă pe caraghioasa vrăjitoare Adolfa și devin cavaleri de onoare ai Orășelului Poveștilor.

Un spectacol interactiv cu marionete, care ne readuce farmecul poveștilor și al inocenței copilăriei. Un nou spectacol pentru copii, marca Mini Coquette! O poveste plină de acțiune și umor!

Distribuție: Ruxandra Bălașu, Celina Nițu și Ingrid Bonța

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

Comentarii

comentarii