luni, ianuarie 17, 2022
Recrutare IQool

Programul Teatrului Coquette

Duminică, 25 octombrie 2015 – ora 11.00

Califul Barză

Spectacolul este inspirat din minunatele povești din “1001 Nopți” și este dramatizarea basmului “Califul Barză” a lui Wilhelm Hauff, o frumoasă poveste construită cu mult umor adecvat atât copiilor cât și adulților, cărora le promitem deamenea o porție bună de râs duminica dimineața.

Pretențiosului calif i se întinde de către vicleana și răzbunătoarea vrăjitoare Kashira o cursă, din care el împreună cu marele vizir trebuie să iasă cu brio, pentru a salva orașul din ghearele lui Mizra, fiul Kashirei.  Vrăjitoarea le vinde o licoare fermecată, care îi transformă în orice animal. Aceștia uită cuvântul magic de transformare și astfel rămân berze. Cum vor reuși să redevină oameni cei doi păcăliți veți vedea. Pentru a se salva trec prin diferite peripeții, dar primesc ajutorul unei preafrumoase prințese, transformată în bufniță de către aceeași vrăjitoare, ca răzbunare că aceasta a refuzat să se căsătorească cu Mizra.

Distributia: Ovidiu Ușvat, Ruxandra Bălașu și Ingrid Bonța

Scenografia: Daniel Divrician

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

Afis Masa zilelor noastre complet

Duminică, 25 octombrie 2015 – ora 19.30

Mașa zilelor noastre

Un performance multimedia despre condiția femeii moderne.  Un spectacol de Dana Voicu după texte de Anton Cehov, Sergi Belbel și Oleg Bogaev.

Cu: Irina Strungăreanu, Ana Maria Moldovan, Lucian Pavel, Dana Voicu.
Coregrafie: Irina Strungăreanu.
Video: Alexandru Maftei, Viorel Frangulea.
Foto afiș: Ana Maria Moldovan.

Spectacol realizat cu sprijinul UNITER.

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

Poza Valsul Hazardului

Marți, 27 octombrie 2015 – ora 19.30 la

Valsul Hazardului

Un spectacol ca o spumă de șampanie. Personajele trec ca într-un dans nebun de la seducție la furie, de la disperare la extaz, de la dragoste la ură. Totul este ca un joc ale cărui atuuri sunt replicile și a cărui miză crește cu fiecare minut. Finalul aduce o răsturnare de situație total neașteptată.
O femeie face un accident cu mașina și ajunge să răspundă în fața unui Înger, care- i punctează fiecare răspuns. Uneori, oamenii ajung în situații cel putin ciudate. Balanța înclină nehotărâtă între rațional și irațional, între iubiri adevărate și disperări de moment și lista va continua . Ar trebui adăugat și faptul că balanța nu înclină singură, ci este ajutată de domnul Înger. Spectacolul încearcă să-i reamintească spectatorului de  existența continuă a comicului în orice situație, să îl provoace să reflecteze și asupra dualității deciziilor sale. Veți întâlni un personaj pe cât de simpatic pe atât de iritant.

Cu: Ruxandra Bălașu  și Mihai Căpățînă

Regia: Ingrid Bonța

Scenografia: Daniel Divrician

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

Totul in doi 1

Vineri, 30 octombrie 2015 – ora 19.30

Totul în doi

Axel Moustache și Monica Anastase, actori profesioniști și membri în trupa Improvisneyland au călătorit anul acesta la câteva din cele mai importante festivaluri de improvizație din lume. La întoarcere au decis să facă un spectacol de improvizație altfel, în premieră în România.
Cei doi actori pornesc de la o sugestie din public, împărtășesc gânduri și întâmplări personale cu spectatorii iar apoi pornesc într-un triptic de povești. Adică, trei povești împletite una-n alta, mai strâns sau mai relaxat. Un spectacol ce îmbina atmosfera de teatru clasic cu montajul de film.
Spectacolul a participat la Festivalul Național de Improvizație Impro (Teatrul Național București) și la Festivalul Internațional de Improvizație TILT (Tallinn, Estonia).

Cu: Monica Anastase și Axel Moustache

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

Secretul atomic 3

Sâmbătă, 31 octombrie 2015 – ora 19.30

Secretul Atomic, de Lucia Verona

Ce se întâmplă în momentele în care se predă ștafeta puterii? Este ea în mâinile cui credem că este? Care este cel mai mare secret care se poate spune? Ce secrete ascunde un președinte în biroul său? Toate acestea sunt „dezvăluite” cu umor debordant într-un spectacol absolut inedit!
Acest spectacol este o premieraă nu doar în țară, ci și în întreaga lume, deoarece este primul spectacol de teatru cu un ventriloc, Crina Zvoboda.

Cu: Crina Zvobodă și Ruxandra Bălașu

Scenografia: Daniel Divrician

Regia: Ingrid Bonța

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

Charlie si Balerina

Duminică, 1 noiembrie 2015 – ora 19.30

Charlie și Charlotte – Aventuri în lumea circului

Micul și magicul clown Charlie trebuie să o salveze pe grațioasa balerină Charlotte din mâinile vrăjitoarei, care îi fură grația. Cum va reuși să o învingă pe vrăjitoarea Rudolfa? Spectacolul este plin de umor, aventuri și îndrăgitul Charlie primește mereu ajutorul copiilor pentru a-și putea îndeplini misiunea.

Vă invităm alături de cei mici, într-o ambianță caldă și primitoare, la un spectacol care îmbină elementele de animație clasică (marionetele) cu dinamismul necesar copiilor! Vă așteptăm cu drag la un spectacol la care vă veți amuza alături de cei mici!

Cu:  Ruxandra Bălașu, Celina Nițu și Ingrid Bonța

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

colonelul 2

Duminică, 1 noiembrie 2015 – ora 19.30

COLONELUL ȘI PĂSĂRILE de Hristo Boytchev      EXODUL NEBUNILOR

In curtea unui azil de nebuni se rataceste un pachet cu uniforme ONU. Asta e suficient pentru ca pacientii sa interpreteze totul ca pe un tainic semn militar si sa se inroleze in propria lor armata. Un fel de „M.A.S.H” cu accente balcanice.

O comedie de excepție, care conține din plin comic de situație. Oare cum se prezintă patru nebuni la o primă instrucție militară? Un șir de coincidențe pune în mișcare mica trupă de nebuni, care acum joacă un joc cu reguli pe care le pot respecta, prin urmare nu mai sunt considerați nebuni. Colonelul împreună cu mica lui divizie de luptă formată dintr-o nebună cu dublă personalitate (una dintre cele două personalități fiind sergent), una care suferă de delir mistic și una care se crede extrem de mică hotărăște să-și ia destinul în mâini și să plece la Strassbourg ca să devină detașament ONU.

Distributie: Ruxandra Balasu, Pavel Barsan, Celina Nitu, Alexandra Gabriela Nita si Veronica Ungureanu

Scenografia: Daniel Divrician

Regia: Ingrid Bonta

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

Ligia Stroehttp://www.iqool.ro
Liniștea și muzica sunt inspirația mea. Îmi place să văd tot ce-i mai bun în oamenii pe care îi întâlnesc. Sunt un paradox. Afirm ferm că perfecțiunea nu există, însă încerc să o ating în fiecare zi. Cred în oamenii excepționali și îi caut la orice pas. Consider că zâmbetul este întotdeauna cea mai bună armă, indiferent de context. Iubesc noutatea, curiozitatea și inovația. Îmi place să cred că nimic nu este imposibil.Pe scurt, eu sunt : familie, iubire, fericire, optimism, PR, prieteni, sinceritate, multifuncționalitate, zâmbet, entuziasm.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular