Programul Teatrului Coquette 3-9 noiembrie

0
569

10382848_335606026619460_650357833521949337_nMiercuri 5 noiembrie la ora 11.30 la

Charlie si Charlotte – Aventuri in lumea circului

Clownul Charlie se indragosteste de frumoasa balerina Charlotte, dar ea este rapita de o vrajitoare care vrea sa-i fure gratia. Micutul clown porneste in cautarea ei, si prin inteligenta si magie reuseste sa o salveze. Spectacolul imbina elementele de animatie clasica (marionetele) cu dinamismul necesar copiilor nostri! 
Va asteptam cu drag la un spectacol la care va veti amuza alaturi de cei mici!

Distributia: Charlie: Celina Nitu

Balerina Charlotte: Ingrid Bonta

Directorul de circ si vrajitoare Rudolfa: Ruxandra Balasu

Scenografia: Daniel Divrician

Rezervari la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

AlgernonMiercuri 5 noiembrie la ora 19.30 la

Flori pentru Algernon – spectacol in cadrul Festivalului National de Teatru Independent (Craiova)

Flori pentru Algernon este un One woman show cu Ioana Colan – Craiova

Charlie el devine Charlie ea. Nu e opţiune regizorală. În această alegere nu se ascunde subtext sau secret conceptual. Totul vine dintr-o mare afinitate a mea faţă de personaj şi din dorinţa de a-l întruchipa. Obstacolul de gen (masculin/ feminin) l-am înlăturat, întrucât nu m-a interesat.”

Autor: Daniel Keyes

Regia/Distribuţia/Adaptarea: Iulia Colan

Durata: 50 min

Rezervari la: 0754990017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

Joi 6 noiembrie la ora 20.00 la

Povestea Povestilor – spectacol in cadrul Festivalului National de Teatru Independent (Botosani)

Povestea poveștilor după Ion Creangă este o comedie sustinuta de Brusc Teatru Iaşi

Povestea povestilor – citită la aniversarea Junimii din 1.08.1877 si purtând două date: (sâmbătă 1877 Oct. 22”; 1878 Novembrie 12) a apărut în ediţia G.T. Kirileanu la îndemnul si cu sprijinul real al lui Nicolae Iorga, într-un tiraj restrâns de 150 de exemplare, inaccesibil pubicului larg. La Junimea a fost citită, desigur, „Pe uliţa mare” spre deliciul doamnelor prezent-abile în Casa Pogor, entuziasmate de zicerile alunecoase ale humulesteanului trăitor în ticăul Iaşului. Îndrăzneli anedcdotice si haz de necaz care ajungeau până la urechile pudice ale Titu Maiorescu, aşa cum i se adresa Caragiale, criticul fiind îngrijorat, asteptând reacţia frustrată, indecisă, imprevizibilă, a duducii din Vaslui.” (Ion Pecie)

Regia: Lenuș-Teodora Moraru

Distribuţia: Alexandru Dobynciuc, Florin Iftode, Vlad Volf

Scenografia: Meșter popular – Gelu Rîșca

Durata: 45 min

Rezervari la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

VALSUL COCHETSambata 8 noiembrie la ora 19.00 la

Valsul Hazardului – spectacol in cadrul Festivalului National de Teatru Independent (Bucuresti)

O femeie face un accident cu masina si ajuge sa raspunda in fata unui Inger, care- i puncteaza fiecare raspuns. Jocul dintre ei ia, insa, o turnura neasteptata. Spectacolul ”Valsul Hazardului” este o tragicomedie construita pe o structura suprarealista. Totul e un joc condus de un Inger total atipic, iar miza se schimba si creste din ce in ce mai mult. Uneori, oamenii ajung in situatii cel putin ciudate. Balanta inclina nehotarata intre rational si irational, intre iubiri adevarate si disperari de moment si lista va continua . Ar trebui adaugat si faptul ca balanta nu inclina singura, ci este ajutata de domnul Inger. Spectacolul incearca sa-i reaminteasca spectatorului de existenta continua a comicului in orice situatie sa il provoace sa reflecteze si asupra dualitatii deciziilor sale. Veti intalni un personaj pe cat de simpatic pe atat de iritant, care iti va pune intrebari despre tot ce vrei sa ascunzi. Vei putea sa raspunzi sincer?

Cecile: Asta-i dreptate?

Ingerul: Dar am vorbit eu vreodata despre dreptate?”

Cu: Ruxandra Bălașu si Mihai Căpățînă

Scenografia: Daniel Divrician

Regia: Ingrid Bonța

Rezervari la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

Duminica 9 noiembrie la ora 11.00 laatelier de povesti

Atelierul de Povesti – Cenusareasa

Atelierul de povesti este un concept nou al Teatrului Coquette, destinat participării active a copiilor in creionarea povestii. Alaturi de Ruxandra, micul clown Charlie contureaza pe loc povestile indragite de copii, schimband personajele la vedere, iar Daniel, prietenul copiilor si pictorul curtii regale va contura prin maiestria sa decorul si personajele pe coli mari live, ajutat de copii. Pe baza indiciilor, copii trebuie sa recreeze povestea si sa ii ajute pe cei trei prieteni sa desluseasca corect povestea.

Atelierul de povesti se va desfasura de acum saptamanal sambata la ora 15.00, de fiecare data dand viata unei povesti noi. Pentru primul Atelier propunem mult indragita poveste Motanul Incaltat. Copii sunt invitati prin mijloacele teatrului si ale desenului sa descopere povestea. Copii invata sa inteleaga o situatie scenica si sa dea viata unui personaj in timp ce sunt initiati in tainele desenului, astfel devin chiar ei actori si desenatori. Micii nostri prieteni isi pot descoperi si dezvolta astfel telentrul actoricesc sau talentul pentru desen.

Distributia: Ruxandra Balasu, Ingrid Bonta si Daniel Divrician

Rezervari la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro