Teatrul Coquette vă invită Sâmbătă, 12 septembrie 2015,  la ora 19.30 la „Mondenități – Capitolul 2”

Mondeni-tăți! este o satiră la adresa societății „televizate” în care trăim și a goanei după celebritate. Dacă au apărut emisiuni sau pamflete la adresa societății, așa a apărut acest spectacol ca satiră la adresa televiziunii și a emisiunilor de divertisment. Actritele Ruxandra Balasu si Laura Voicu înfățișează tipare umane din cele mai variate zone. Pavel Barsan este moderatorul emisiunii, care se confruntă cu diverse situații neașteptate. Aceasta „emisiune” încearcă să fie un spectacol „politically correct”, dar nu reușește.  O comedie care ia sub aripa umorului diverse tipuri umane.

Distribuția: Laura Voicu, Ruxandra Bălașu, Pavel Bârsan,

Regia: Ingrid Bonța.

Multimedia: Radu Fulga

Cu participarea video: Mihai Căpățîna, Iulian Gliță, Mihai Stănescu, Claudia Susanu, Pavel Bârsan

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

Printesa si bobul de mazare afis

Duminică 13 septembrie 2015  la ora 11.00 „Prințesa și bobul de mazăre”

Spectacolul este pus în scenă după frumosul basm scris de H.C. Andersen, cu un umor adecvat copiilor.
Prințul (puțin mofturos, fie vorba între noi) trebuie convins să se căsătorească pentru binele împărăției. Cum își găsește prințul perechea, dacă el nici nu vrea să audă de însurătoare? Se pare că nici una dintre prințese nu este cea potrivită, pentru că el își dorește o prințesă adevărată. Cum se poate dovedi că o prințesă este prințesă adevărată?
Se întâmplă însă un șir întreg de coincidențe, care fac ca într-o seară, pe furtună, la poarta palatului să bată o frumoasă fată. Să fie ea oare cea aleasă? La ce probe este supusă? Vom vedea dacă împărăteasa va reuși să ridice blestemul ursitoarei asupra prințului.
Un spectacol care readuce în prim plan unul dintre frumoasele basme ale copilăriei. Îi invităm pe copiii de toate vârstele să se bucure de el!

Distribuție: Ruxandra Bălașu, Mihai Căpățînă si Ingrid Bonța

Scenografia: Daniel Divrician

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

Sâmbătă, 19 septembrie 2015,  la ora 19.30 la „Colonelul și Păsările de Hristo Boytchev” – PREMIERĂ (de 3 ori URA!)
Colonelul si pasarile 3

O comedie de excepție, care conține din plin comic de situație. Oare cum se prezintă patru nebuni la o primă instrucție militară?

Un șir de coincidențe pune în mișcare mica trupă de nebuni, care acum joacă un joc cu reguli pe care le pot respecta, prin urmare nu mai sunt considerați nebuni.

În curtea unui azil de nebuni se rătăcește un pachet cu uniforme ONU. Asta e suficient pentru ca pacienții să interpreteze totul ca pe un tainic semn militar și să se înroleze în propria lor armata. Un fel de „M.A.S.H” cu accente balcanice.

Distributie: Ruxandra Bălașu, Pavel Bârsan, Alexandra Gabriela Niță, Celina Nițu și  Veronica Ungureanu

Scenografia: Daniel Divrician

Regia: Ingrid Bonta

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

vanzatorii-ambulanti

Duminică, 20 septembrie 2015,  la ora 19.30 „Vânzătorii Ambulanți”

O satiră despre jocurile manipulării. În spatele fiecărui joc se ascunde o emoție puternică, o dorință nespusă, de teama ridicolului. Joaca, uneori serioasă, este singura scăpare.
Shitzman, un evreu ucrainean, vine pe meleagurile Americii anilor 1900 în căutarea unei vieți mai bune. În port îl întâlnește pe Cornelius J Hollingsworth al III lea, un compatriot de-al său, pare-se.
Întâlnirea celor doi prezintă satiric, democrația și “beneficiile sale”. Lucrurile devin și mai delicioase/delicate, când își face apariția o vânzătoare de flori…
O comedie inteligenta, presărată cu momente de music-hall, care va aborda și cel mai nou trend în materie de business – “programare neurolingvistica, puterea persuasiunii”.
Un om de vânzări va înțelege și se va bucura de toate substraturile fiecărei replici. Un cumpărător de asemenea se va delecta copios la schimbul de energie dintre cei doi.

Distributia: Orlando Petriceanu, Pavel Bârsan și Ramona Cutina

Regia: Theo Herghelegiu

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here