Programul Teatrului Arte dell’Anima 15-21 ianuarie 2018

0
64

Lettice și Leușteanul

 

O savuroasă comedie satirică ce spune, într-un stil plin de umor fin și nuanțat, British, povestea întâlnirii dintre Lettice Douffet (o femeie pasionată de istorie, teatru și bucătărie elisabetană), ghid turistic la Conacul Fustian și Charlotte (Lotte) Schoen, aparent rigidul reprezentant al Consiliului Conservării și Protejării Obiectivelor Istorice. Cele două petrec tot mai mult timp împreună, reînviind scene din istorie și, inevitabil, se produce un accident, care conduce la un proces public.

Distribuție: Crina Lință, Ioana Pavelescu și Silviu Biriș
Text: Peter Shaffer
Traducere: Crina Lință
Regia: Geanina Hergheligiu

Durată: 1h 45′

 

 

Milk on fire

Patru femei se lasă antrenate într-o dispută pro/contra alăptatului în public. Aparent, argumentele și contra-argumentele vor lămuri problema, sau măcar vor conduce către victoria rațiunii. Însă, pe Internet (acolo unde are loc evenimentul), orice dezbatere care suscită opinii contrare conduce, ireversibil, la ură. 

Distribuție: Crina Lință, Lorena Luchian, Mia Crișan și Ana-Maria Irimia
Regie și text: Radu Pocovnicu
Scenografie: Ruxandra Manolovici
Coregrafie: Alina Iacov
Durată: 1h 
Producție: Teatrul Arte dell’Anima

 

Treapta a noua

Povestea unei femei – Joanna – care s-a tratat de alcoolism și care, cu ajutorul prietenei sale, Eleanor, încearcă să repare răul făcut fiicei sale, Melissa, abandonată în urmă cu șase ani. Joanna mai are parte și de câteva surprize, fie ele plăcute sau neplăcute, culminând cu apariția lui Tracy – o toxicomană adolescentă, ce vede în Joanna mama pe care ea nu a avut-o niciodată. Suspans, emoții, trăire și curaj.

Distribuție: Bianca Oprea, Roxana Văduva, Corina Bunghez, Andreea Mera
Regie: Mihaela Bețiu
Durată: 1h 30
Producție: UNATC 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.