Programul săptămânii – Teatrul Roșu

0
76
Teatrul Roșu caută colaboratori! Dacă ești iubitor de teatru și vrei să nu ratezi vreun spectacol, atunci adună-ți gașca și vino să vizionezi spectacolele următoare. Cu cât gașca ta este mai mare, cu atât mai bine! Devino lider de grup și află care sunt beneficiile pentru tine și prietenii tăi.
Detalii la nr. de telefon 0723 196 376.
Notă: acestă ofertă nu se aplică altor promoții.
O comedie în premieră națională, direct de pe Broadway. E timpul să spunem prezenți la cea mai importantă zi din viața a doi tineri, care au decis să își unească destinele, doar că, neașteptat, ies la iveală secretele aventurilor amoroase, iar nunta se transformă în divorț.
Un spectacol produs de Teatrul Independent INDART. Regia: Cătălin Stelian. Distribuția: Silvia Gagu, Adelina Mihalcea, Cristina Diaconescu, Alin Brancu, Emanuel Bighe. Scenografia: Bogdan Gagu
Preț bilet 25 lei. Acces 19:00 – 19:45. Rezervări 0723196376.
Teatrul InDArt prezintă la Teatrul Roșu: “Aventură în patru”, de Ion Bogdan Martin. Regia Bogdan Gagu.
Distribuția: Emanuel Bighe, Adelina Mihalcea, Silvia Gagu, Alin Brancu, Cristina Diaconescu.
O comedie despre viață, despre natura omului care te încântă și îți încarcă sufletul de fericire! Faptul că oamenii se iubesc este speranța pentru o viață mai bună!
Două povești de iubire care, gravitând în aria comicului de limbaj și de situație, par a nu avea nicio similitudine, dar, dacă privim cu atenţie personajele, realizăm că sunt asemenea nouă tuturor, nici mai bune, nici mai rele, doar dragostea fiind elementul comun care le luminează existența. Două povești care îndeamnă la autoreflexie cu zâmbetul pe buze.
Scenografia este gândită și realizată de Gabi Izvoranu. Sound FX & Music: Radu Florea și Dan Simion.
Preț bilet 25 lei. Accesul se realizează între 15:30 și 16:45. Pentru informații și rezervări: 0723 196 376.

„Amanta de la prânz” – 12 Ianuarie 2017, ora 20:00 @ Club The Hub – str. Bărăției, nr. 31

12-ian

Distribuție: Ciprian Almășan, Silvia Gagu, Cristina Diaconescu, Alin Brancu, Eduard Bot.
Muzica compusă de Daniel Simion.
„Amanta de la prânz” este o comedie despre iubire, luptă și moralitate, ca o salată de vară romantică într-o iarnă rece.
Povestea începe când Oliver, consilier de mariaj și scriitor, află că soția lui are o aventură, chiar de la soția amantului, Carrie. Olivier și Carrie pun la cale un scenariu pentru a-și recâștiga soția/soțul înapoi.
Spectacolul este o comedie romantică, plină de momente savuroase, care aduce în prim plan „lucrurile importante” dintr-un cuplu, o analiză fină a relației dintre soț și soție într-un punct culminant al căsătoriei.
Rămâne să descoperiți dacă planul celor doi reușește sau cad victime propriei farse.
Bilet: 25 lei. Rezervări 0723 196 376. Acces 18:30 – 19:45.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.