luni, aprilie 15, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipProgramul săptămânii la Teatrul Roșu

Programul săptămânii la Teatrul Roșu

26 FEBRUARIE
„Sot de vanzare”,
piesa de teatru dupa Mihail Zadornov, cu Maria Radu, Ana Odagiu, Marius Gilea. Regia: Marius Gilea.

Descriere:

Oxana (o tânără „modernă” până în vârful unghiilor strident colorate, frumușică, ușor naivă, dar extrem de determinată) îi propune Elenei Vladimirovna (nevasta de profesie, trecută de prima tinerețe, însă inteligentă, cu „look” și inițiată în metehnele vieții) o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vanzare-cumparare al mult-doritului ei soț contra tentantei sume de „douaj’ de mii”.

Andrei Vasilievici (mascul veritabil care trăiețte cu voluptate criza vârstei de mijloc) pare să facă toți banii. Va fi însă de acord cu această tranzactie? Vor reuși cele două femei să încheie incredibilul contract?

Subiectul tratează original și picant, eterna tema a trio-ului conjugal, în trei acte cu multiple și intense răsturnări de situații.
Cu sau fără acordul celor implicați, singura garanție oferită e o seara plină de umor și râsete-n cascade!

Pregătiți-vă pentru o experiență care vă va schimba cu siguranță percepția despre căsnicie și…teatru românesc underground!

Preț bilet: 25 lei.

Accesul în club se poate face începând cu ora 18.00, iar rezervările se revendică pana la 19.45.
Pentru detalii: 0723.196.376
01 mar
01 MARTIE
 
„Gunoierul“ de Mimi Brănescu este o piesă de teatru care se înscrie în genul comediei şi care, sub voalul umorului, încearcă să atragă atenţia asupra unor întrebări la care noi, cei de azi, nu prea mai vrem, nu prea mai avem chef să răspundem sau pe care le ignorăm pur şi simplu.


Regia Gina Lazar. Cu Vlad Corbeanu, Andrei Mateiu, Andreea Samson si Andreea Mateiu.

În piesa lui Mimi Brănescu, gunoierul este detectivul care, tot căutând prin gunoaie, găseşte răspunsuri, descoperă taine ţinute cu grijă, află multe din cele ce sunt ţinute „la secret“ de locuitorii unui cartier şi, astfel, îi surprinde pe mulţi. Un singur exemplu – cine se aşteaptă ca un vagabond, după ce studiază resturile menajere pe care le arunci la gunoi, să descopere că nevasta te înşeală? Sau cine să se gândească la faptul că, tot din „citirea“ gunoiului, “detectivul” nostru îşi dă seama daca ai sau nu copii? La acest text s-a oprit si regizorul Gina Lazar. Alături de ea, actorii Vlad Corbeanu, Andrei Mateiu, Andreea Samson si Andreea Mateiu, îşi asumă directia realista in care spectacolul isi croieste drumul.

„Gunoierul“ conceput de aceasta echipă se materializează într-un spectacol plin de vitalitate, un spectacol care, după cum spun toate semnele, va plăcea şi va atrage multi spectatori în sală si pentru mult timp de acum inainte.

Un « simplu » gunoier îţi poate întoarce viaţa cu susul în jos. Câte lucruri interesante poţi afla despre o persoană pur şi simplu cotrobăind prin gunoiul său menajer ?
Şi dacă după o zi istovitoare de muncă, mergând să arunci gunoiul întâlneşti un individ care îţi prezintă tot soiul de poveşti despre familia ta, poveşti care se transformă treptat în realitate, realitate care se transformă în paranoia, finalul nu poate fi decât unul incitant.
Gunoierul, un Sherlock Holmes al zilelor noastre, creeaza un scenariu demn de premiile Oscar. Scenariu in care cel ce e prins, devine personajul principal. În unele momente chiar si publicul spectator devine personaj principal.

Detectivismul acestui personaj este molipsitor. Situatiile comice ce se succed pe tot parcursul spectacolului creează imaginea panoramică a acestui subiect.

Accesul în club se poate face începând cu ora 18.00, iar rezervările se revendică până la 19.45.

Informații și rezervări: 0723196376.

Preț bilet: 25 lei.

 

Alina Păduraru
Alina Păduraru
Conștientă de forța din spatele cuvintelor. În căutarea echilibrului și a poveștilor din spatele oamenilor. Bucurie sau cărți bune, filme cu substrat, muzee și parfum de iasomie. Restul e teatru.
RELATED ARTICLES

Most Popular