Joi: „O femeie împărțită la doi”, ora 20.00

„O femeie împărțită la doi”, de Ana Odagiu

Distribuția: Ana Odagiu
Cosmin Teodor Până
Vlad Trifas

Regia: Lucian Ionescu și Ana Odagiu

Încurcate sunt căile amorului! Ea, tânără frumoasă și prezentabilă, îi vrea pe amândoi: unul îi oferă stabilitate, celălalt excitație. Mai contează faptul că cei doi sunt cei mai buni prieteni, atât de buni încât oficialul nici nu își închipuie ce se petrece pe la spatele său?

Amantul are remușcări, oficialul n-are habar, iar minciuna are picioare scurte. Astfel, un om bun și pașnic se transformă în ceva ce nu vă puteți imagina. Cum se vor rezolva lucrurile? Aflați vizionând comedia a€œO femeie împărțită la doi”.

Preț bilet: 25 lei.

Accesul în grădină se poate face începând cu ora 18.00, iar rezervările se revendică până la 19.45. Pentru rezervări și detalii: 0723.196.376.

Duminică: „Proști sub clar de lupă”, ora 20.00

Cu Daniel Hara și Andrei Seusan.

Acest spectacol de comedie comunică direct cu spectatorii timp de șaptezeci și cinci de minute printr-o înlănțuire de monoloage și ipostaze ale cetățeanului modern.

 Textul scris de Eric Bogosian este o comedie spumoasă care atinge subiecte dintre cele mai sensibile, ceea ce face din acest text o formă de comedie cu puternice accente de ironie.

Lipsa decorului permite plasarea acțiunii în mai multe locații plecând din sala de spectacol și ajungând într-un aeroport, în cabinetul unui Guru sau la marginea unei șosele. Textul propune o serie de personaje cotidiene, ușor recognoscibile, simpatice sau antipatice dar pline de haz ce își exprimă problemele și gândurile prin monoloage cu teme religioase, politice, sociale, medicale etc.

Preț bilet: 25 lei.

Accesul în BackYard Garden & Pub (Str. Popa Nan, nr. 5) se poate face începând cu ora 18.00, iar rezervările se revendică până la 19.45. Pentru rezervări și detalii: 0723.196.376.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here