Joi, 23 iulie, ora 20.00: „Soț de vânzare”

„Soț de vânzare”, piesă de teatru după Mihail Zadornov, cu Maria Radu, Ana Odagiu, Marius Gilea. Regia: Marius Gilea.

Descriere:

Oxana (o tânără „modernă” până în vârful unghiilor strident colorate, frumușică, ușor naivă, dar extrem de determinată) îi propune Elenei Vladimirovna (nevastă de profesie, trecută de prima tinerețe, însă inteligentă, cu „look” și inițiată în metehnele vieții) o afacere pe cât de indecență, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei soț contra tentantei sume de a€œdouaja€™ de mii”.

Andrei Vasilievici (mascul veritabil care trăiește cu voluptate criza vârstei de mijloc) pare să facă toți banii. Va fi însă de acord cu această tranzacție? Vor reuși cele două femei să încheie incredibilul contract?

Subiectul tratează original și picant, eterna temă a trio-ului conjugal, în trei acte cu multiple și intense răsturnări de situații.
Cu sau fără acordul celor implicați, singura garanție oferită e o seară plină de umor și râsete-n cascade!

Pregătiți-vă pentru o experiență care vă va schimba cu siguranță percepția despre căsnicie și despre teatrul românesc underground!

Preț bilet: 25 lei.

Accesul în BackYard Garden & Pub se poate face începând cu ora 18.00, iar rezervările se revendică până la 19.45. Pentru detalii: 0723.196.376.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

26 iul

Duminică, 26 iulie, ora 20.00: „O femeie împărțită la doi”

de Ana Odagiu

Distribuția: Ana Odagiu
Cosmin Teodor Pană
Vlad Trifas

Regia: Lucian Ionescu și Ana Odagiu

Încurcate sunt căile amorului! Ea, tânără frumoasă și prezentabilă, îi vrea pe amândoi: unul îi oferă stabilitate, celălalt excitație. Mai contează faptul că cei doi sunt cei mai buni prieteni, atât de buni încât oficialul nici nu își închipuie ce se petrece pe la spatele său?

Amantul are remușcări, oficialul n-are habar, iar minciună are picioare scurte. Astfel, un om bun și pașnic se transformă în ceva ce nu vă puteți imagina. Cum se vor rezolvă lucrurile? Aflați vizionând comedia a€œO femeie împărțită la doi”.

Preț bilet: 25 lei.

Accesul în grădină se poate face începând cu ora 18.00, iar rezervările se revendică până la 19.45. Pentru rezervări și detalii: 0723.196.376.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here