Programul săptămânii la Teatrul Roșu

0
177
JOI, 18 iunie, ora 20.00: „O comedie despre insomnie”
Distribuţie: Erasm Vasiliu – Cristi Dionise; Rodica Vasiliu – Claudia Drăgan. Regie: Mihai Lungeanu
Spectacolul „O comedie despre insomnie” este o comedie despre…insomnie(a) unui bărbat care nu se ridică la noile standarde ale soţiei sale, proaspăt „culturalizată”.
Erasm şi Rodica Vasiliu întâmpină prima lor problemă conjugală, pe care încearcă să o rezolve cum pot şi ştiu ei mai bine. Are o acţiune cât se poate de simplă, dar schimbările de situaţie fac deliciul spectacolului.
Pe scurt, soţia vine de la teatru fericită şi dornică să-i povestească soţului despre experienţa ei culturală, dar acesta o aşteaptă sforăind. Într-o criză de personalitate, aceasta răbufneşte, trezindu-l într-un final. Cu ultimele puteri, bărbatul „se montează” ca să-i arate soţiei sale ce însemnă schimbarea, ajungând până la a-şi suna şeful, căruia îi cere demisia. Rodica începe să înţeleagă gravitatea situaţiei pe care chiar ea a creat-o şi încearcă cu toate metodele să „dezamorseze bomba”.
În final, cei doi se împacă şi ajung la conculuzia că se iubesc aşa cum sunt.
Informatii si rezervari: 0723196376. Accesul in gradina se realizează începând cu ora 18.00, iar rezervarile se revendică până la ora 19.45.
BackYard Garden & Pub: str. Popa Nan, nr. 5, Bucuresti.
21 iun
Duminică, 21 iunie, ora 20.00: „Drama pasiunii”
Cu toții iubim lumea teatrului! Pentru actori e un mod de viață, o pasiune! Dar când pasiunea se întâlnește cu lumea reală, lucrurile degenerează în…comedie!
Intrigi, iubiri, gelozii, amenințări, pasiune și artă, toate se amestecă printre actorii obligați de meserie să se suporte într-un proiect independent coordonat de un regizor dependent de artă… și calmante!
Un domino de accidente comice!
„Drama pasiunii!”
Regia: Catalin Stelian
Distribuția:
Adelina Mihalcea
Sivia Gagu
Cristina Diaconescu
Alin Brancu
Emanuel Bighe
Cătălin Stelian
Spectacolul este o producție INDART
Preț bilet: 25 lei.
Accesul in BackYard Garden & Pub​ se realizează începând cu ora 18.00, iar rezervarile se revendică până la 19.45. Pentru informații și rezervări: 0723196376.

 

Articolul precedentProgram Teatrul In Culise 17-22 Iunie
Articolul următorFilmele premiate la TIFF vin @București
Liniștea și muzica sunt inspirația mea. Îmi place să văd tot ce-i mai bun în oamenii pe care îi întâlnesc. Sunt un paradox. Afirm ferm că perfecțiunea nu există, însă încerc să o ating în fiecare zi. Cred în oamenii excepționali și îi caut la orice pas. Consider că zâmbetul este întotdeauna cea mai bună armă, indiferent de context. Iubesc noutatea, curiozitatea și inovația. Îmi place să cred că nimic nu este imposibil. Pe scurt, eu sunt : familie, iubire, fericire, optimism, PR, prieteni, sinceritate, multifuncționalitate, zâmbet, entuziasm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.