Programul săptămânii la Teatrul Roșu

0
268
Luni: 8 iunie, ora 20.00: „Trei in unu”
 
Stagiunea de teatru la terasa debuteaza in luna Iunie cu un spectacol nou-nout: „Trei in unu”.

Toata viata cautam ceva care sa ne faca fericiti: jobul perfect, persoana perfecta, prietenii perfecti s.a.m.d. De fapt, ne cautam pe noi insine, iar reflexia noastra o vedem in alte persoane, ca intr-o oglinda. Ai fost vreodata intr-un triunghi amoros? Dar intr-un patrat? Vino sa vezi cum este sa te invarti in cerc intr-o comedie spumoasa cu accente filosofice, desfasurata intr-un spatiu perfect dreptunghiular.

„3 in 1″, regia Francesca Dogaru. Cu Raluca Zlatanov, Liana Pecican, Cristina Pricop, Cristi Constantinescu.

Pret bilet: 25 lei.

Informatii si rezervari: 0723196376. Accesul in gradina se realizeaza incepand cu ora 18.00, iar rezervarile se revendica pana la ora 19.45.

BackYard Garden & Pub: str. Popa Nan, nr. 5, Bucuresti.
Joi, 11 iunie, ora 20.00: „Cerere in casatorie”
11
“Cerere in casatorie”, dupa A.P.Cehov. Regia Cristi Toma. Distributia: Andrei Vasilescu, Andra Stoicescu, Mihai Capitina.

Cu o tema vesnic actuala, situatia surprinsa in piesa de teatru “Cerere in casatorie” de A.P. Cehov este una plina de ironie, umor, emotie, cu un puternic spirit rusesc si libertate totala de exprimare a celor trei personaje: tatal, fiica si pretendentul acesteia.

Oare cine va castiga suprematia in marea lupta pentru dreptate, pamant si iubire? Va propunem ca printr-o portie zdravana de ras alaturi de Compania de Teatru Cristi Toma, sa descoperiti ce valoreaza mai mult si ce aleg in final personajele noastre: onoarea, interesul, dragostea, puterea sau adevarul?

Pret bilet: 25 lei.

Informatii si rezervari: 0723196376. Accesul in BackYard Garden & Pub se realizeaza incepand cu ora 18.00, iar rezervarile se revendica pana la 19.45.
 
Duminica, 14 iunie, ora 20.00: „Pariuri pierdute”
14
 
Ce se intampla cand trei prieteni pun un pariu? O comedie spumoasa, cu multe schimbari de situatie, in care nu se stie pana la final cine va fi castigatorul. Dar ce se intampla cand n-avem niciun castigator? Trei vieti…trei tradari…trei prietenii destramate… Atunci cand drama si comedia se imbina cu succes, poti sa ajungi sa razi cu lacrimi…la propriu. Va invitam la spectacol! (Pariu ca o sa va placa?)

Regia Cristi Toma

Distributia: Cristi Constantinescu

Altan Safta Zecheria

Andrei Vasilescu

Pret bilet: 25 lei.

Accesul in BackYard Garden & Pub (str. Popa Nan, nr. 5) se realizeaza incepand cu ora 18.00, iar rezervarile se revendica pana la 19.45. Pentru informatii si rezervari: 0723196376.
Articolul precedentProgram Teatrul In Culise 10-15 Iunie
Articolul următorTHE MISSION [In the Park 03] 25 Iulie
Liniștea și muzica sunt inspirația mea. Îmi place să văd tot ce-i mai bun în oamenii pe care îi întâlnesc. Sunt un paradox. Afirm ferm că perfecțiunea nu există, însă încerc să o ating în fiecare zi. Cred în oamenii excepționali și îi caut la orice pas. Consider că zâmbetul este întotdeauna cea mai bună armă, indiferent de context. Iubesc noutatea, curiozitatea și inovația. Îmi place să cred că nimic nu este imposibil. Pe scurt, eu sunt : familie, iubire, fericire, optimism, PR, prieteni, sinceritate, multifuncționalitate, zâmbet, entuziasm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.