Luni, 16 Februarie

ORA 20:00

POVEȘTI DESPRE TINE – eveniment caritabil

Bazat pe volumul ”92 de povești cu cărți” de Ștefan Caraman.

Cu: Grațiela Popa, Diana Dumbravă, Alina Pietrăreanu, Dana Roman, Ilie Nae, Bogdan Stroe, Iulian Babulea, Ionuț Gurgu, Mihai Bădoi, Cora Manole, Ioana Vișan, Tara Constantinescu și Andrei Cotocu.

Regia: Cristian Bajora

Donație minimă recomandată: 15 lei.

”Povești despre tine” este un spectacol care dorește să-ți reamintească despre spirit, ideal și vis. Nu vrem să te pierzi în concret și material, amintește-ți că experiențele tale, aparent banale, sunt lecții de viață care-ți oferă constant și întrebări și răspunsuri. Cărțile și-au pierdut valoarea în ochii multor cititori, însă poveștile din interiorul lor nu vor muri niciodată.

Marți, 17 Februarie

ORA 20:00

FIRST DATE – premieră

De Conrad Mericoffer
Cu: Andrei Seusan, Camelia Pintilie, Victoria Răileanu, Ionuț Oprea
Regia: Conrad Mericoffer
Durata: 1h30

Intrare: 30 lei

Niciodată prima întâlnire nu decurge așa cum ne-am imaginat. În calea idealurilor noastre despre celălalt intervin mereu surprize. Nu spun nimic nou, știu. Propun o caricatură a vremurilor în care trăim concentrând totul într-o situație banală de viață, prima întâlnire. O comedie simplă cu oameni prea complicați.

Miercuri, 18 Februarie

ORA 19:00  

IMAGINEAZĂ-ŢI CĂ EŞTI DUMNEZEU – comedie dulce românească

După texte de Matei Vişniec
Cu: Ştefan Nistor, Florin Frăţilă. Maria Popovici, Alexandru Minculescu, Ioana Chelmuş, Ionuţ Iftimiciuc
Regia: Cristian Bajora
Durata: 1h30

Intrare: 30 lei.

 

”Imaginează-ți că ești Dumnezeu” este un colaj de teatru scurt, o comedie dulce-românească, ce îl plasează pe românul de rând pe un soclu al dumnezeilor. Spectacolul vorbește despre fuga continuă spre ceva despre care de multe ori nu avem foarte multe informații, despre mirajul câinilor cu covrigi în coadă și aspirația Estului către Vestul americanizat, despre o Românie căreia îi lipsește consistența, ducându-și existența prin nostalgia trecutului, despre asocierea țiganilor manelizați cu reprezentanții acestei națiuni. Ironia neîndoielnică reușește să atingă și să lovească, fără să plictisească niciun moment, prejudecăți și idei periculos de amintit.
Un spectacol produs și montat în spiritul și urmărind misiunea Teatrului În Culise folosindu-se de imensul atu al textelor lui Matei Vișniec, ”Imaginează-ți că ești Dumnezeu” propune o altfel de experiență pentru spectatori. Aceștia vor vedea un teatru sincer, fără prea multă scenotehnică, dar cu siguranță șocant și intrigant.
O comedie superbă selecționată la Festivalul International de Teatru Scurt de la Oradea, Maratonul Teatrelor Independente din București, festCO – Festivalul Comediei Românești, FNTi – Festivalul Național de Teatru Independent. Cu siguranță unul din vârfurile de lance din stagiunea În Culise.

Joi, 19 Februarie

ORA 19:00

COMMON LIVES sau AȘA SE ÎNTÂMPLĂ CU TOȚI OAMENII OBIȘNUIȚI

De Theo Herghelegiu

Cu: Maria Popovici, Paul Alexandru

Regia Cristian Bajora

Video: Alexandru Minculescu

Tehnic: Bogdan Ionescu

Durata: 1h

Intrare: 30 lei

 

Sex, droguri și… Crime! ”Common Lives” nu-i un spectacol despre vieți comune sau oameni obișnuiți, ci o comedie dulce-amăruie despre aceia care reușesc să rămână neobservați deși trăiesc niște vieți demne de pus în cărți: pline de excese, abuzuri și fărădelegi. Sunt secrete pe care vrei să le ții bine ascunse pentru că dacă ies la iveală te pot transforma într-un monstru. Sunt pofte și dorințe pe care nu le poți înfrâna și-atunci ajungi să pui capăt unei vieți plicticoase de familie și să experimentezi un pic mai mult din tot și toate. Sunt momente în care singura fericire ajunge să fie evadarea în alte lumi decât cea pe care ți-ai construit-o pe Pământ, iar drogurile îți devin cei mai buni tovarăși. Umor fin și-un final pe care vrem să-l numim fericit!

Vineri, 20 Februarie

ORA 19:00

CUM SE DUCE TOTUL DRACU’ – comedie de cuplu

După ”Crize” de Mihai Ignat

Cu: Loredana Cosovanu, Florin Frățilă

Durata: 1h

Intrare: 30 lei

Motto – “Love is like war, easy to begin, but very hard to stop.”

 

Pe lângă lucrurile frumoase dintr-o relație, viața în doi înseamnă o adevărată luptă dusă pentru… nimic! Pentru că și în cuplu te poți simți în competiție și-atunci scoți toate armele pentru a demonstra cine-i mai mare și mai tare în orgoliu. Probabil nu vom afla niciodată cine va câștiga această bătălie a sexelor, dar spectacolul ”Cum se duce totul dracu’” îți va arăta cum și unde se desfășoară adevăratul război de gherilă. Un show plin de umor recomandat tuturor celor care au simțit sau încă simt fiorii dragostei – pentru că e bine să te bucuri de ceea ce ai, atunci când ai! Carpe diem!

Bazat pe un text contemporan scris de Mihai Ignat, spectacolul ”Cum se duce totul dracu’” a fost creat integral de cei doi protagoniști – Loredana Cosovanu și Florin Frățilă. Aceștia se declară fascinați de subiectul dragostei ca un câmp de luptă și promit un spectacol cu adevărat amuzant.

 

ORA 21:30

SCRISORI CĂTRE RITA – THE SHOW – comedie erotică

După Ştefan Caraman

Cu: Ştefan Nistor, Andreea Stafie/Laura Marin

Regia Cristian Bajora

Durata: 1h30

 

În urma succesului de care s-a bucurat primul sezon al serialului ”Scrisori către Rita” între lunile martie şi septembrie 2012, Nic Labiş şi Rita iau iarăşi forme umane, de data aceasta într-un show unic de 1h şi 30 minute., în stagiunea 2012-2013 a Teatrului În Culise.

Un spectacol aproape de stand-up comedy, fără scrupule, fără ruşine, fără perdea, un show în care îţi vei regăsi cele mai ascunse fantezii şi gânduri, Scrisori către Rita – The Show este un spectacol erotic, datorită minunatei prezenţe nud a Andreei Stafie, o comedie absolută graţie lui Ştefan Nistor care interpretează şi povesteşte cu sinceritate şi lejeritate, câteodată filosofic şi metafizic mulţumită excentricităţii lui Ştefan Caraman şi o experienţă cultural specială pentru care trebuie să mulţumim regizorului Cristian Bajora care a avut curajul de a aduce acest roman pe scenă.

 

Sâmbătă, 21 Februarie

ORA 21:30

STAND UP COMEDY CU RAUL GHEBA

 

Cu Alexandru Minculescu, Maria Popovici, Florin Frațilă, Alexandru Banciu și-un invitat special
Durată: 1h30
Intrare 20 lei

Îți amintești de Jim Carrey, Bill Cosby, George Carlin, Jerry Seinfeld, Dave Chapelle, Robin Williams, Eddie Murphy? Toți îți zdrăngăne-n minte cu zâmbetul pe buze și hohote de râs.

Stand Up Comedy înseamnă – comedie, umor, divertisment, amuzament, distracție și voie bună cu gust românesc. Alegem să râdem de toate lucrurile tâmpite care ne înconjoară – cocalari și pițipoance, tradiții incredibile, conflicte între cartiere/județe, tristeți provinciale, probleme sexuale, experiențe de neuitat și alte probleme pe care ni le punem atunci când deschidem ochii. Crema show-ului sunt comedianții-actori – Alexandru Minculescu, Maria Popovici, Florin Frațilă, Alexandru Banciu și invitatul lor special: un nume GREU din comedia românească.

 

Raul are 23 de ani și este din Tulcea. Când era mic vroia să se facă preot. Acum e în topul primilor trei comedianți cu barbă. Și cam asta a rămas din prima sa vocație: barba. A fost mereu pasionat de stand up, fiind un consumator de special-uri cu comedianți de afară dar și cu cei autohtoni. A început să facă stand up la seri de open mic, până când Radu Isac i-a propus să intre în deschidere la show-urile sale. După doi ani, făcea deschiderea pentru toți comedianții, de la Teo la Micutzu, atât în club cât și la spectacolele din țară. Așa s-a îndrăgostit de stilul ăsta de viață, în care lucrezi ca să faci oamenii să râdă și faci și bani din asta.

Program In Culise 16-22 Februarie

Duminică, 22 Februarie

ORA 19:00

iELE – show de improvizație

Cu: Delia Riciu, Adriana Bordeanu, Victoria Răileanu, Camelia Pintilie, Alexandra Blejan, Juli Nagy
Durata: 1h30
Intrare: 30 lei

Să fie păcat să râzi bine și tare?

Noi spunem că acesta este un viciu pe care trebuie să ți-l însușești! Așa că am adus cele mai semețe fete, singurele care fac teatru de improvizație din România, să vă prezinte un show de comedie cum n-ați mai văzut: Trupa íELE.

Magia se întâmplă exact după gândul tău – scene, povești și cântece personalizate și excesiv de amuzante. Exact ce-ți trebuie într-o seară de sâmbătă, să te încălzească pentru petrecerea de după.

Despre iELE – prima și singura trupă feminină de teatru de improvizație.

Sub ochii tăi și la sugestiile tale, 5 actrițe profesioniste, adică iele vor crea scene, povești și cântece. Dacă ai vreun titlu ori o idee și nu ai buget să le transformi în film, vino la show și fac ielele filmul pentru tine pe scenă. Fără decor, fără scenariu, fără costume… Însă cu mult chef de joacă, inspirație și talent.

Și dacă te afli printre norocoși poți urca pe scenă ca să participi activ la nașterea unui moment amuzant. Sau poate chiar îți vor face o dedicație cine știe?!

Un show efervescent plin de amuzament!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here