joi, mai 23, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipProgramul de weekend al Teatrului Coquette

Programul de weekend al Teatrului Coquette

Sambata 15 noiembrie la ora 11.00 la

Atelierul de Povesti – Degetica

Atelierul de povesti este un concept nou al Teatrului Coquette, destinat participării active a copiilor in creionarea povestii. Alaturi de Ruxandra, micul clown Charlie contureaza pe loc povestile indragite de copii, schimband personajele la vedere, iar Daniel, prietenul copiilor si pictorul curtii regale va contura prin maiestria sa decorul si personajele pe coli mari live, ajutat de copii. Pe baza indiciilor, copii trebuie sa recreeze povestea si sa ii ajute pe cei trei prieteni sa desluseasca corect povestea.

Atelierul de povesti se va desfasura de acum saptamanal sambata la ora 15.00, de fiecare data dand viata unei povesti noi. Pentru primul Atelier propunem mult indragita poveste Motanul Incaltat. Copii sunt invitati prin mijloacele teatrului si ale desenului sa descopere povestea. Copii invata sa inteleaga o situatie scenica si sa dea viata unui personaj in timp ce sunt initiati in tainele desenului, astfel devin chiar ei actori si desenatori. Micii nostri prieteni isi pot descoperi si dezvolta astfel telentrul actoricesc sau talentul pentru desen.

Distributia: Ruxandra Balasu si Daniel Divrician

Rezervari la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

10311765_339652399548156_3993162973892425729_nSambata 15 noiembrie la ora 19.00 la

Aventuri cu bunicuta Julieta si prietenii sai

Crina Zvoboda prezinta : Aventuri cu Bunicuta Julieta (spectacol de ventrilocie) Veseli, amuzanţi şi spectaculoşi, vin să vă încȃnte cu povestiri din viaţa lor. Veți urmări un spectacol unic în România, cu adevărat inedit, care vă va aduce admirație în priviri și zâmbete pe buze. Este un spectacol dedicat intregii familii, plin de umor si 100 % interactiv.

Ventrilocia înseamnă mai mult decât vorbitul fără a-ţi mişca buzele, înseamnă mai mult decât a avea o păpuşă pe genunchii tăi care să spună lucruri amuzante, să cânte sau să interacţioneze 
cu publicul. Ventrilocia este magică şi distractivă prin relaţia care se stabileşte între ventriloc şi personajul său. 
Participarea Crinei Zvobada in editia a treia a emisiunii Romanii au talent” a fost rampa de lansare catre o cariera de succes, in care artista si bunica” ei haioasa sunt personajele principale ale unor show-uri exceptionale care starnesc rasete pe banda rulanta si ropote de 
aplauze.

Rezervari la: 0754990017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

Afis Vulpea si Corbul (1)Duminica 16 noiembrie la ora 11.00 la

Vulpea si Corbul

Spectacolul este inspirat de indragita fabula cu acelasi nume, scrisa de LaFontaine, adaptata pe intelesul si pe placul copiilor. Cotumele sunt deosebit de atractive, continand si masti venetiene. Sireata Vulpe il pacaleste pe Corb, care isi doreste doar sa invete sa cante si sa danseze la concursul din padure, pentru a-i fura cascavalul. Spectacolul este intesat de momente menite sa starneasca hazul celor mici, dar si atentia lor la anumite comportamente, pe care fabula doreste sa le aduca in vedere. Cu ajutorul cautatorului de talente, dar si al micilor spectatori, Corbul va gasi un mod de o face pe Coana Vulpe sa se schimbe, sa nu mai minta si sa nu mai fure. La final, vor sarbatori reusita, dar vor trage impreuna invataturi din aceasta istorie. Personajele sunt simpatice, devin indragite de cei mici, iar spectacolul este plin de momente savuroase.

Distributie: Ruxandra Balasu, Celina Nitu si Ingrid Bonta

Rezervarila: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

Sandra Sc
Sandra Sc
Studentă la FJSC și ardeleancă get-beget, din inima Transilvaniei. Trăiesc cu speranța că va veni un vreme în care o zi va avea măcar 30 de ore ca să pot face tot ce-mi doresc să fac. Sunt interesată de ceea ce se întâmplă în jurul meu și am o părere despre orice. Îmi plac oamenii activi, care mereu vor mai mult de la ei.
RELATED ARTICLES

Most Popular