Programul de weekend al Teatrului Coquette

0
385

Sambata  4  aprilie 2015  la ora 11.30 la Atelierul de Povesti – Cenusareasa

Atelierul de povesti este un concept al Teatrului Coquette, destinat participării active a copiilor in creionarea povestii. Pe baza indiciilor, copii trebuie sa recreeze povestea si sa ii ajute pe cei trei prieteni (Ruxandra, Daniel si Mihai) sa desluseasca corect povestea.

Pentru sabata aceasta propunem povestea „Cenusareasa”. Copii sunt invitati prin mijloacele teatrului si ale desenului sa descopere povestea.  Copii invata sa inteleaga o situatie scenica si sa dea viata unui personaj in timp ce sunt initiati in tainele desenului, astfel devin chiar ei actori si desenatori. Micii nostri prieteni isi pot descoperi si dezvolta astfel telentul actoricesc sau talentul pentru desen.

Cu: Ruxandra Balasu, Mihai Capatina si Daniel Divrician

Rezervari la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

 

Sambata  4  aprilie 2015  la ora 17.00 la

Ana si Elsa – Regatul de gheata

Ana si Elsa, doua surori care se iubesc extrem de mult sunt nevoite sa se confrunte cu puterile magice necontrolate ale Elsei, de a transforma totul in gheata. Oare cum se va sfarsi povestea noastra? Omul de zapada, Olaf ne povesteste cum s-au petrecut cu adevarat lucrurile in regatul Arendalle, unde s-au nascut cele doua printese, separate de frica. Curajul este atuul Anei in fata puterii de gheata a surorii ei, si indiferent ce se intampla, dragostea familiei este cea mai importanta. O poveste induiosatoare care sta sub semnul curajului, al veseliei va este prezentata in acest spectacol.

Cu: Gabriela Marin, Ruxandra Balasu si Mihai Capatina

Regia, scenografia si textul: Celina Nitu

Rezervari la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

afis Mondenitati

Sambata  4  aprilie 2015  la ora 20.00

Mondeni-tăți – Capitolul 2!  

Comedie inspirata de textele lui Tudor Musatescu. Cum ar suna ele in zilele noastre? Mondeni-tăți!  este o satira la adresa societatii „televizate” in care traim si a goanei dupa celebritate. Incearca sa fie un spectacol „politically correct”, dar nu reuseste. Actritele Ruxandra Balasu si Laura Voicu interpreteaza mai multe roluri, infatisand tipare umane din cele mai variate zone. Actorul Pavel Barsan este moderatorul emisiunii, care se confrunta cu diverse situatii  neasteptate. Aceasta „emisiune” este o combinatie intre teatru, comedy show si improvizatie.  O comedie care ia sub aripa umorului diverse tipuri umane.

Distributie: Pavel Barsan, Ruxandra Balasu, Laura Alexandra Voicu

Cu participarea video: Claudia Susanu, Iulian Glita, Mihai Capatina, Mihai Stanescu si Pavel Barsan

Imagine: Radu Fulga
Regia: Ingrid Bonta

Rezervari la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

Afis Charlie si Balerina Charlotte

Duminica 5 aprilie 2015  la ora 11.30 la Charlie si Charlotte – Aventuri in lumea circului

Micul si magicul clown Charlie trebuie sa o salveze pe gratioasa balerina Charlotte din mainile vrajitoarei, care ii fura gratia. Cum va reusi sa o invinga pe vrajitoarea Rudolfa? Spectacolul este plin de umor, aventuri si indragitul Charlie primeste mereu ajutorul copiilor pentru a-si putea indeplini misiunea.

Va invitam alaturi de cei mici, intr-o ambinta calda si primitoare,la un spectacol care imbina elementele de animatie clasica (marionetele) cu dinamismul necesar copiilor nostri! Va asteptam cu drag la un spectacol la care va veti amuza alaturi de cei mici!

 

Distributie:  Ruxandra Balasu, Celina Nitu si Ingrid Bonta

Rezervari la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

Secretul Atomic

Duminica 5 aprilie 2015  la ora 19.00 la

Secretul Atomic, de Lucia Verona – AVANPREMIERA

Ce se întâmplă în momentele în care se predă ștafeta puterii? Este ea în mâinile cui cerdem că este? Care este cel mai mare secret care se poate spune? Ce secrete ascunde un presedinte in biroul sau? Toate acestea sunt „dezvăluite” cu umor debordant într-un spectacol absolut inedit!
Acest spectacol este o premiera nu doar in tara, ci si in intreaga lume, deoarece este primul spectacol de teatru cu un ventriloc, minunata Crina Zvoboda.

Cu: Crina Zvoboda si Ruxandra Balasu

Scenografia: Daniel Divrician

Regia: Ingrid Bonta

Rezervari la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.