Începând cu data de 26 martie 2016, Asociația Studenților Economiști din România organizează cea de-a II-a ediție a proiectului ITprenor, proiect ce a apărut ca răspuns la nevoia studenților pasionați de tehnologie de a cunoaște domeniul antreprenoriatului.

ITprenor se desfășoară în perioada 26 martie – 15 aprilie și debutează cu un Hackathon ce va avea loc în data de 26 martie, începând cu ora 17:00, la We Love Digital (Bulevardul Dacia, Nr. 30, Sector 1, București – Clădirea Mecano, Etajul 2). Evenimentul va lua forma unui maraton de programare de 24 de ore în care participanții vor lucra la ideile lor de aplicații, urmând ca, la finalul acestuia, să aibă construit un MVP (Minimum Viable Product).

Următoarea etapă o constituie workshop-urile și training-urile, precum UX Design, Monetizarea aplicației și How to PITCH, de care vor beneficia cele mai bune 10 echipe. Acestea vor avea acces la traineri din domeniul IT, dar și din cel al antreprenoriatului, iar experiența lor nu va fi doar la nivel teoretic, ci și practic.

Learning Days se desfășoară în perioada 1 – 2 aprilie și conține o serie de trainin-guri prin care participanții vor dobândi cunoștințe din domeniul vânzărilor și al marketingului ce le vor fi utile în abordarea posibililor utilizatori și în construirea strategiei de promovare. Aceștia vor avea o experiență completă de învățare în domeniul antreprenoriatului în IT, așa că vor beneficia de un training pe BMC (Business Model Canvas) care le va aduce cunoștințele necesare construirii propriului lor plan de afaceri.

Etapa finală a proiectului, Pitch-ul, având loc pe 15 aprilie 2016, reprezintă momentul în cadrul căruia participanții vor avea ocazia să-și prezinte, atât MVP-ul, cât și planul de afaceri, în fața unui board de posibili investitori. Aceștia vor primi feedback din partea unor persoane avizate din domeniul IT și cel al antreprenoriatului.

Lasă-te ghidat de pasiune și vino singur sau împreună cu echipa ta și programează-ți viitorul! Înscrie-te până pe 24 martie pe http://goo.gl/dVTYsB!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here