sâmbătă, mai 25, 2024
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăFilm și teatruProgram Zilele Unteatru (28 iulie - 4 august)

Program Zilele Unteatru (28 iulie – 4 august)

Programul celei de-a șasea ediții a Zilelor Unteatru (28 iulie – 4 august) prezintă spectacole și concerte pentru iubitorii de teatru și nu numai. Weekend-ul prelungit aduce în patru zile de sărbătoare nu mai puțin de opt spectacole de teatru, din care trei premiere, șapte concerte, expoziții de fotografie și sculptură.

Nume sonore de pe scena artistică și culturală din România au acceptat să fie invitate la micro-festivalul Zilele Unteatru. Robin and the Backstabbers, Byron, Lucia sau actori precum Șerban Pavlu vin să încânte iubitorii de artă din Capitală timp de patru zile.

“De ce Unteatru? Unteatru pentru ca din pură pasiune şi aproape lipsiți de orice mijloace, complet împotriva a ceea ce numim „mersul lucrurilor”, niste artişti se ambiționează să rămănă artişti, oferind poate cea mai complexă, originală şi proaspătă stagiune a unui teatru din Bucureşti. De ce Zilele Unteatru? Zilele Unteatru sunt aşa, un fel de „platouaş” cu tot ce are Unteatru mai bun, plus ceva invitați in concert, servit rece în plin sezon al nunților…ce poate fi mai apetisant?”, a declarat Șerban Pavlu, actor.

„E o mare bucurie pentru noi să cântăm din nou la Unteatru, de data asta la „Zilele unteatru”, cu ocazia aniversării lor. De ei ne leagă multe momente plăcute, găzduindu-ne primele concerte „wireless” în atmosfera intimă a vechiului lor sediu și făcându-ne să revenim ca spectatori și prieteni. Vă așteptăm pe toți cu drag la concertul nostru de sâmbătă, 30 iulie, să le urăm la mulți ani!”, a spus Dan Byron.

Împreună cu Andi Vasluianu, Șerban Pavlu, Oana Pellea, Marian Râlea, Marius Manole, Dorina Chiriac, Gianina Corondan și Lari Giorgescu, actori și prieteni Unteatru, au fost realizate video-uri de susținere al acestui proiect cultural inedit pe care le puteți viziona pe pagina de Facebook Unteatru: https://www.facebook.com/unteatru/

Detalii despre programul integral al evenimentului aici: https://www.facebook.com/events/303504203329764/

RELATED ARTICLES

Most Popular