luni, aprilie 15, 2024
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăFilm și teatruProgram Teatrul Roșu perioada 4-7 octombrie

Program Teatrul Roșu perioada 4-7 octombrie

04 OCT, ora 20: „Bărbatul perfect defect”
Cu Maria Radu, Luminița Bucur și Oleg Apostol (trio-ul de succes din super comedia „Terapie în trei”). Regia Radu Gabriel.

Iubire, fericire, ideal!

Ne dorim, tânjim, sperăm, visăm să atingem un ideal! La propriu! Mai ales noi, femeile, căutăm cu înverșunare bărbatul ideal! Desigur, știm de la mama, de la bunica, de la radio, de la tv că bărbatul trebuie să fie cât de cât… perfect! Mai exact, este obligatoriu să fie perfect! Unde găsim bărbatul perfect? E foarte ușor de găsit! Îl găsești pe toate drumurile, îți taie efectiv calea și respirația! Mereu e fix în drumul tău! Mereu te împiedici de el pe stradă! Trebuie doar să te îndrăgostești ca să-l recunoști! Și gata… e perfect!

Bărbatul perfect! Doar că întrebarea este: Ce faci cu el? Îl păstrezi? Îl cedezi? Nu te grăbi să dai un răspuns până nu vezi, cu ochii tăi, „Bărbatul perfect defect”!

Rezervări 0723 196 376 (valabil si pt biletele achizitionate online). Preț bilet: 25 lei. Acces până la 19.45.

07 OCT, ora 17: „Soțul soției mele”
„Soțul soției mele”, de Miro Gavran. Cu Darius Daradici, Liviu Cheloiu, Teodora Calagiu Garofil.

În localitatea Split, se întâmplă ca într-o zi să apară la domiciliul lui Luka (fost marinar, căsătorit cu Eva în prezent), un domn care pretinde că este soțul soției lui Luka. Acesta spune că se numește Tony și încearcă să-l determine pe Luka să renunțe la Eva. Din momentul intrării în scenă a personajului Tony, piesa este structurată într-o cascadă de întâmplări comice, cu răsturnări de situații dinamice și amuzante.

Accesul se realizează începând cu ora 16.00, iar rezervările se revendică până la 16.45. Informații și rezervări (chiar și după achiziția biletelor online) 0723196376. Preț bilet: 25 lei. Acces până la 16.45.

RELATED ARTICLES

Most Popular