11 septembrie 2014, ora 20.00 in BackYard Garden&Pub: „De ce tocmai tu?”
Ultimul spectacol din stagiunea de teatru de vară la terasă! Cu toate că povestea Agathei şi a lui Samuel s-a mai jucat la Teatrul Roşu, de data aceasta s-a introdus un element nou, am putea spune chiar unul cheie. Veţi vedea despre ce este vorba pe 11 septembrie, ora 20.00, la BackYard Garden&Pub.

“DE CE TOCMAI TU?

Regia: Natalie Ester. Cu: Natalie Ester, Dan Mecu/ Catalin Stelian.
“Eu nu scriu decât dacă plânsul e înecat de râs.” (Natalie Ester)
Ea, 26 de ani, poetă. El, 28 de ani, pictor.
Ei îi plac florile artificiale şi minciunile.
Lui îi plac adevărurile simple. Afemeiat, ciudat, obraznic.
Nu se potrivesc. Nu se înghit. Musai să se evite.
Când se văd, îşi muşcă buzele ca să nu strivească o înjurătură. Sau …ca să nu se sărute? Ea l-ar strânge de gât. Pentru că s-a îndrăgostit. El ar strânge-o de gât. Pentru că s-a îndrăgostit. N-au timp pentru jocuri. Ceva îi opreşte. Sau ..cineva?
Preţ bilet: 25 lei.
Accesul în terasă se face cu o oră înaintea începerii spectacolului.
Informaţii şi rezervări: 0723196376

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Afis Iarna final varianta 2 2
14 septembrie 2014, ora 20.00 în MUSIC CLUB: PREMIERĂ NAŢIONALĂ „Cod roşu”
Stagiunea de toamnă se va deschide oficial cu o premieră absolută! „Cod roșu” – o comedie spumoasă, de Olga Delia Mateescu, cu Alexandra Sălceanu, Sorina Ștefănescu, Irina Ungureanu și Ionuț Kivu. Regia: Ionuț Kivu
Într-o seară de iarnă grea bucureșteană, sub cod roșu de ninsori, două studente la teatru sunt întrerupte din pregătirea pentru examen de către o vecină cu înclinații „astrale”, însărcinată în luna a noua, și de un polițist disponibilizat, cu veleități de mare bucătar. Ce-i aduce pe toți laolaltă într-un mic apartament de bloc și cum vor evolua relațiile dintre ei, atunci când se descoperă că unul dintre ei nu-i deloc ceea ce pare a fi? Cod roșu: o seară normală care se transformă într-o cursă nebună, cu nașteri, furturi și povești de dragoste neașteptate.
Pret bilet: 25 lei
Accesul în Music Club se realizează cu o oră mai devreme.
Informații și rezervări: 0723196376.