Program Restaurant Elisabeta, săptămâna 23-29octombrie

0
53

Restaurantul Elisabeta v-a pregătit o seară specială, foarte diferită față de cele de până acum: un spectacol care pășește dincolo de barierele normalității, și aduce mister și uimire în același timp. Hipnoza va fi instrumentul prin care cunoscutul celebrul Andrei Voicu, vă va revela lucruri despre sine, despre lume chiar, lucruri la care poate nu v-ați gândit vreodată.

Asadar, v-ați testat vreodată limitele? Sau pur și simplu doriți să pășiți în necunoscut? Vă oferim această posibilitate la cel mai mare eveniment de hipnoză din România, iar cunoscutul hipnotist Andrei Voicu vă va încânta cu un “altfel” de divertisment. Cu un simplu “DORMI ȘI TE RELAXEZI”, începe distracția.

Hipnoza pe scenă este un spectacol inedit, un spectacol interactiv în care publicul devine protagonistul iar hipnotistul un îndrumător, unde spectatorii vor experimenta un mod de distracție ieșit din comun, amuzament și relaxare. Atenție, căci este pericol de experiențe memorabile, râsete cu lacrimi și chiar dependență!

După cum spune și hipnotistul, Andrei Voicu: “M-ai văzut că tot apar la TV în ultima vreme, pocnesc din degete, spun “DORMI ȘI TE RELAXEZI” iar lucrurile se intâmplă. Joi, 26 octombrie, ora 20:00, poți fi chiar tu cel care va încerca cea mai tare senzație. Rezervă-ți acum loc la cel mai mare eveniment de HIPNOZĂ din ROMÂNIA”.

 

*Accesul în sală nu mai este permis după ora 20:00.

** Spectacol recomandat persoanelor cu vârsta peste 18 ani, iar în cazul minorilor, DOAR cu acordul părinților.

 

Pentru informatii suplimentare: Hipnoshow

Bilete disponibile: Click aici

 

Următoarea seară pregătită pentru dumneavoastră va fi plină de umor, energie și muzică bună, datorită  spectacolului bazat pe un text clasic al lui Lope de Vega: „Câinele grădinarului”, un remake după cel realizat în 1987 de Florian Pittiș. Acesta a fost un mare succes, jucat de-a lungul mai multor stagiuni la Teatrul Bulandra din București, în care actorii din distribuția respectivă încântau românii și le redau bucuria de a trăi și experiența unei tinereți veșnice. Chiar și în plină revoluție, când oamenii protestau în Piața Universității, sala teatrului se umplea iar spectatorii veneau pentru două ore și urmăreau, cântau și erau încântați.

Emilia Popescu, Oana Pellea, Mihai Gruia Sandu, Răzvan Ionescu, Florian Pittiș, Manuela Ciucur, Marcel Iureș și toți ceilalți din distribuție respirau același aer și erau un tot, un întreg, o tradiție pe care, de data aceasta, tinerii noștri actori s-au angajat să o transmită mai departe.

Noua distribuție este alcătuită din tineri absolvenți, al căror singur scop este să vă facă să zâmbiți. Talentul lor combinat cu experința profesională a domnului Șerban Puiu, regizor de comedii, și energia pe care le-au insuflat-o maeștrii Ștefan Velniciuc și Doru Ana, profesori coordonatori ai acestor studenți, au produs un spectacol plin de viață, muzică și situații încâlcite. Au combinat clasicul lui Lope de Vega, cu muzica lui Sorin Chifiriuc și alte șlagăre cunoscute și promit un spectacol tineresc, care vă va încânta cu siguranță.

Pentru informatii suplimentare: Câinele grădinarului

Bilete disponibile: Click aici

 

Dăm startul weekend-ului cu o seară de muzică aparte, în care Ozana Barabancea revine pe scena Restaurantului Elisabeta pentru a vă oferi un concert de jazz autentic și cover-uri din întreaga lume, într-un ambient cald și primitor.

Jazzul rămâne unul dintre cele mai îndrăgite stiluri muzicale, aducând dintotdeauna împreună oameni de toate vârstele. Nu s-a demodat și nu se va învechi vreodată, poate fi cunoscut, dar niciodată definit, după cum afirma și celebrul Louis Armstrong.

Ozana Barabancea este cunoscută pentru interpretările sale din operă, din muzica internațională, dar și pentru show-urile de jazz susținute în toate colțurile lumii și energia cu care impresionează oamenii din jurul său de fiecare dată. Ozana a fost laureată la Festivalul de Jazz „Napocensis” în anul 1997, a făcut parte din distribuția unor musicaluri precum Chicago, în regia lui Ricard Reguant, Lautrec la Bordel, semnat Horațiu Mălăele, Un altfel de cabaret, regia Anca Sigartău, și își menține iubirea pentru jazz până în prezent.

Așadar, dacă doriți să petreceți o seară jazzy, oldie but goldie, sunteți așteptați cu drag!

 

Pentru informatii suplimentare: Inspirație sonoră – concert Ozana Barabancea

Bilete disponibile: Click aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.