Program Restaurant Elisabeta 30 octombrie – 5 noiembrie

0
118

Restaurantul Elisabeta a pregătit un concept nou, inspirat din deja cunoscuta emisiune televizată „Te cunosc de undeva”, difuzată la Antena 1. Ne vom întoarce în timp, și plasăm totul într-un cadru interbelic, când consacrații Marin Teodorescu, Romica Puceanu, sau chiar Maria Tănase cântau și încântau înalta societate a vremii respective.

În cadrul acestui show, voci actuale celebre ale muzicii lăutărești vor intra sub pielea unor alți mari lăutari, imitându-le atât muzica, jocul, cât și personalitatea acestora.

Se dorește o atmosferă ca pe vremuri, caldă, primitoare, în care distracția să fie fără opreliști, iar muzica lăutărească autentică să fie maestrul de ceremonii al întregii seri, petrecăreții având ocazia să se simtă ca niciodată.

Vor fi readuși la viață așadar cântăreți consacrați ai secolului trecut, din frumoasa perioadă interbelică, iar voia bună și distracția vor fi definitorii. În fiecare seară în care ne vom aduna în „mahalaua” noastră elegantă, ne vom distra și vom petrece în stil interbelic, iar după cum v-am obișnuit deja, nu vor lipsi delicatesele și băuturile specifice.

Pentru informatii suplimentare: Te cunosc din mahala

Bilete disponibile: Click aici

Următoarea seară minunată pregătită pentru dumneavoastră va fi una de jazz, reprezentată de vitalitatea, spontaneitatea și virtuozitatea unor soliști renumiți, după cum a devenit deja o obișnuință pentru Restaurantul Elisabeta. Însă de această dată, propunerea este un concert cu totul și cu totul inedit: voce inconfundabilă, charismă fascinantă, repertoriu complex și variat. Despre cine este vorba?

Doamnelor și domnilor, pentru prima dată pe scena Restaurantului Elisabeta, un virtuoz al jazz-ului și un showman impresionant: Adrian Nour.

“Jazz On” este un regal muzical-artistic în care cele mai fredonate melodii de jazz vor prinde din nou viață prin vocea impresionantă a lui Adrian Nour și abilitățile impecabile ale instrumentiștilor săi (Alexandru Borsan-clape, Ciprian Pop-chitară, Adrian Flautistu-bass, Ovidiu “Chico” Cristian-tobe). Într-o manieră rafinată și originală, cu o prezență scenică captivantă, Adrian Nour reușește, de fiecare dată, să ofere iubitorilor de jazz momente memorabile.

Despre Adrian Nour pot fi spuse multe, cariera sa muzicală dar și actoricească fiind extrem de vastă. De referință ar fi faptul că acesta începe să cânte în timpul facultății alături de Puiu Crețu, ca mai apoi să devină solistul trupei “Avantgarde” și să lanseze alături de ei albumul “Nu renunța”. În 2013 participă la “Vocea Romaniei” și ajunge până în finală concursului. În prezent, performează pe marile scene din România, unde muzica și talentul său actoricesc se îmbină într-un mod absolut încântător.

Pentru informatii suplimentare: Jazz On!

Bilete disponibile: Click aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.