• Program La Scena 9-15 Mai micVineri, 9 Mai

Ora 20:00

PUȘLAMAUA DE LA ETAJUL 13 – comedie (16+) (1h)

Preț bilet: 30 lei

 “Pușlamaua de la etajul 13” este povestea unei fete care dorește un singur lucru: să fie iubită. Pierdută într-o lume care nu este a ei, “pușlamaua” încearcă prin toate mijloacele pe care le are la îndemână să atragă atenția asupra ei. De la vorbe până la decizii fără cale de întoarcere, fata caută să își salveze tot ce are mai de preț: iubirea, viitorul, viața. O comedie tristă despre un suflet rătăcit într-un cotidian sumbru. O poveste care poate fi a oricui dintre noi. Un spectacol care nu te va lăsa indiferent. Spectacol interactiv.

 Ora 21:30

STAND UP COMEDY cu MINCU, MARIA, FLORIN și ALEX ȘERBAN

Intrare liberă

 

  • Sâmbătă, 10 Mai

Ora 19:00

CRACA DE LA MIEZUL NOPȚII – comedie (Sala Mare)

Preț bilet: 30 lei

Înger boschetar, depanez situații de criză la domiciliul clientului. Mă puteți găsi pe malul căii ferate de la granița dintre Polonia și Ungaria. Cum mă recunoașteți?!… Semăn izbitor cu fermecătorul Gabriel Coveșeanu.
?????… ce vreau io să vă spun… N-o să vă pară rău: la plecare o să fiți ca noi!

Drama se conjugă cu un umor spumos, iar pasiunea, renunţarea, lacrimile și râsul, se succed într-o cavalcadă de situații pline de neprevăzut

Ora 21:30

SCRISORI CĂTRE RITA – THE SHOW – comedie erotică (1h30)

Preţ bilet: 30 lei

Un spectacol aproape de stand-up comedy, fără scrupule, fără ruşine, fără perdea, un show în care îţi vei regăsi cele mai ascunse fantezii şi gânduri.

 

  • Duminică, 11 Mai

Ora 19:00

COMEDY SHOW (90’)

Comedy.Show este un improv-comedy-show, recomandat tuturor categoriilor de vârstă (Audiență Generală). Se joacă săptămânal, în fiecare Duminică, din anul 2007, La Scena. (Calea Călărași nr. 55, www.lascena.ro).

  • Luni, 12 Mai

Ora 20:00

TREI PIESE SCURTE FĂRĂ SEX (tragicomedie 18+) (1h40)

Preț bilet: 30 lei

 O experiență marca În Culise, un spectacol despre tine, despre noi, despre viață, despre nimicul din jurul nostru, despre lucrurile frumoase, despre lucruri urâte, despre actori, despre desene animate, despre McDonald’s și hamburgeri, despre pistoale și clovni.

Un spectacol greu de suportat pentru orice spectator chinuit de complexe și preconcepții, dar, așa cum spune actorul Ionuț Iftimiciuc – Teatrul nu e pentru toată lumea – cu atât mai puțin teatrul independent, teatrul care are misiunea de a transmite un mesaj – un strigăt.

  • Marți, 13 Mai

Ora 20:00

AȘA SE ÎNTÂMPLĂ CU TOȚI OAMENII OBIȘNUIȚI (1h)

Preț bilet: 30 lei

 Viețile oamenilor sunt atât de similare și ei nici măcar nu-și dau seama. Toți se cred speciali, simt că există o sclipire undeva în interior și la final își dau seama că totul, dar totul este în zadar. Bei în exces, mănânci mai mult decât ai nevoie, schimbi bărbații și femeile din viața ta precum îți schimbi zilnic tricoul, dansezi, te droghezi.. sau din contră, te abții de la excese și mănânci numai rădăcini, te culci înainte de ora 22 și mereu cu aceeași persoană și gata! ”Ești special”. Dar la final.. nu te deosebești cu nimic de ceilalți. Te naști, te consumi, îmbătrânești și faci riduri, la fel ca restul, pentru ca mai apoi să rămâi singur, exact cum te-ai născut.

O tragicomedie care reușește să stârnească în tine dorința de a te cunoaște mai bine și de a găsi acel sens al vieții de mult timp căutat. Vei râde, chiar dacă amar, și te vei regăsi în neliniștile și absurdul personajelor. Dar așa e viața, absurdă. Și banală.

 

  • Miercuri, 14 Mai

Ora 20:00

HAI SĂ FACEM SEX

Preț bilet: 30 lei

„Sunteţi singuri şi trişti? Care dintre voi ştie cum e adevărata singurătate? Singurătatea absolută? Ce ştiţi despre adevărata nevoie de sex? Vorbiţi despre sex, dar, de fapt, tânjiţi după iubire şi căldură.”
Un spectacol care te mai zguduie puțin. Întâi de râs, apoi, pe dinăuntru. Un spectacol în care nimic nu e ceea ce pare, nici măcar răspunsul la întrebarea pe care o ridică.

Ora 21:00

CONCERT FLAMENCO – ALFONSINA Y EL MAR

Cu: Pilar Diaz Romero și Tiberiu Gogoanță

Preț bilet: 20 lei

Concert de muzica latino-americana si flamenco.O intalnire intre cele doua mari culturi si o fuziune perfecta intre ele,atat ritmica cat si armonica.O seara plina de piese latino-americane pe ritm flamenco!

  • Joi, 15 Mai

Ora 20:00

VREI SĂ ȘTII CE AM FĂCUT ÎN AMERICA – MUSICAL Avanpremieră

Cu: Filip Ristovski, Ramona Cutină, Raluca Stoica, Roman Manoleanu

Regia și coregrafia: Mălina Andrei

Sunet și lumini: Dan Bujor