Program La Scena 27-30 Iunie mic

  • Vineri, 27 Iunie

Ora 19:00

MONOLOAGELE VAGINULUI – monodramă

Dupa: Eve Ensler

Durata: 1h

Preţ bilet: 30 lei

Foarte longeviv, spectacolul regizat de Mona Gavrilaş a stârnit interesul publicului din toată ţara, care a vrut să îl vadă şi să îl revadă. Această adaptare românească a unui text american celebru şi controversat la vremea apariţiei sale, are câteva atuuri: subiectul abordat – universul feminin, cu emoţiile şi trăirile specifice, viziunea regizorală care nu se bazează pe artificii, ci pe comunicarea cu publicul, care devine parte integrantă în spectacol şi, mai ales, jocul actoricesc al Dianei Giubernea, care se insinuează ca o şerpoaică, reuşind să îşi schimbe identitatea, să călătorească în timp şi în spaţiu, împreună cu toţi cei din sală.

  •  Sâmbătă, 28 Iunie

Ora 20:00

EDITH PIAF

Preț bilet: 30 lei

Parafrazându-l pe Jean Cocteau putem spune că: ,,Edith Piaf a avut geniu. N-a fost niciodată până la ea o Edith Piaf și alta nu va mai fi niciodată.”
Cu un destin tulburător care ar mișca și cele mai împietrite inimi, și cu o voce care o data ascultată nu-ți mai poate ieși din suflet, această celebra cântăreața poate și-n ziua de azi să impresioneze, să tulbure pe cei ce doresc și reușesc să se apropie de ea; locul ei a fost și este un loc aparte în istoria sensibilițății omenirii.
Într-un spectacol de 1:30h ne-am propus să reînviem cât mai adevărat și cu multa fidelitate acest mit, încercând să recreem atmosfera Parisului interbelic și postbelic, extinzând-o până dincolo de ocean, în America anilor ’40 – ’60.
O viață unică, o personalitate fără egal care merită a fi adusă în atenția oamenilor într-un context românesc actual care din păcate nu mai are repere artistice, în care valorile culturale sunt de cele mai multe ori inversate și în care este omorâtă parcă în mod deliberat noțiunea de “calitate” .
Spectacolul nu se dorește a fi unul educațional, ci unul prin care să ajungem la inimile spectatorilor la modul cel mai placut și direct, pentru că el vorbește în primul rând despre dragoste, iar dragostea aparține tuturor.

  • Duminică, 29 Iunie

Ora 19:00

COMEDY SHOW

Durata: 90’

Comedy.Show este un improv-comedy-show, recomandat tuturor categoriilor de vârstă (Audiență Generală). Se joacă săptămânal, în fiecare Duminică, din anul 2007, La Scena. (Calea Călărași nr. 55, www.lascena.ro).

  • Luni, 30 Iunie

Ora 20:00

CĂLUGĂRUL MASCAT ȘI ADULTERINA

Preț bilet: 30 lei

O comedie excepţională în care îi puteţi vedea pe cei mai cunoscuţi EL, EA şi al doilea EL. Şi încă un el, mai special. Ca tine, ca noi sau mai mult ca ceilalţi. Multă încrâncenare, multe gafe, crime şi iubiri. Deja ştiţi prea multe… iar ei nu vor să se afle că au ajuns să joace teatru.

Spectacol marca În Culise, comedie garantată!