Program în perioada următoare la Teatrul Roşu

0
380
JOI, 07 mai, ora 20.00: „Sot de vanzare”
 
„Sot de vanzare”, piesa de teatru dupa Mihail Zadornov, cu Maria Radu, Ana Odagiu, Marius Gilea. Regia: Marius Gilea.

Descriere:

Oxana (o tanara „moderna” pana in varful unghiilor strident colorate, frumusica, usor naiva, dar extrem de determinata) ii propune Elenei Vladimirovna (nevasta de profesie, trecuta de prima tinerete, insa inteligenta, cu „look” si initiata in metehnele vietii) o afacere pe cat de indecenta, pe atat de inedita: un contract de vanzare-cumparare al mult doritului ei sot contra tentantei sume de “douaj’ de mii”.

Andrei Vasilievici (mascul veritabil care traieste cu voluptate criza varstei de mijloc) pare sa faca toti banii. Va fi insa de acord cu aceasta tranzactie? Vor reusi cele doua femei sa incheie incredibilul contract?

Subiectul trateaza original si picant, eterna tema a trio-ului conjugal, in trei acte cu multiple si intense rasturnari de situatii.
Cu sau fara acordul celor implicati, singura garantie oferita e o seara plina de umor si rasete-n cascade!

Pregatiti-va pentru o experienta care va va schimba cu siguranta perceptia despre casnicie si…teatru romanesc underground!

Pret bilet: 25 lei.

Accesul in club se poate face incepand cu ora 18.00, iar rezervarile se revendica pana la 19.45. Pentru detalii: 0723.196.376.

 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 
DUMINICA, 10 mai, ora 20.00: „Domnișoarele din Avignon”
Orice iubitor al artelor frumoase știe cât de importantă pentru pictura modernă este pânza lui Picasso, „Domnișoarele din Avignon”, realizată în 1907, când tânărul pictor îşi găseşte inspirația în bordelul de pe strada Avignon şi se îndrăgosteşte de una dintre fete. Viața într-un bordel poate fi palpitantă, plină de emoție dar de cele mai multe ori ascunde câte o dramă.

Spectacolul ne dezvăluie două universuri paralele care se intersectează secvențial pentru spectator: lumea lui Pablo și lumea prostituatelor. Lumea lui Pablo e plină de artă și dorința de prea-mărire, pe când lumea din bordel e una închisă, cu mister dar monotonă. Momentele în care Pablo se află în bordel sunt explozive, pasionale, de la umor copilăresc la ignoranță, părăsire, alungare.

Momentele de culoare, de muzică, de dans, de emoții puternice sunt elementele unui spectacol-concept menite să surprindă toate simțurile publicului.

„Domnișoarele din Avignon” este o adaptare după Jaime Salom Vidal, text care a primit Premiul Criticilor din New York și Madrid în anul 1999. 

Spectacolul este o coproducție Teatrul InDArt („Traieste-ti Fanteziile” si „Aventura in patru”) și Dream&Act.

Regia: Bogdan Gagu

Distribuția: Ștefana Badiu, Carolina Vasile, Jassmine Cristina Glodeanu, Carmen Magdalena Sascău, Anamaria Năstasie, Adriana Mihai, Cristina Văduva, Alex Cofaru

Costume/Decor: Antoaneta Tică
Foto/Afiș: Costi Covei 
Sound: Dan Simion
Make-up/Hairstyle: Diana Naca/Geanina Guță și Adriana Mihai

Pret bilet 25 lei.

Accesul in Music Club se realizeaza incepand cu ora 18.00, iar rezervarile se revendica pana la 19.45. Pentru informatii si rezervari: 0723196376
 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Echipa Teatrul Rosu
0723 196 376
www.teatrul-rosu.com
10 mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.