Teatrul Coquette vă invită 

Vineri 1 mai 2015  la ora 11.30 la

Vulpea și Corbul

Spectacolul este inspirat de îndrăgita fabulă cu același nume, scrisă de LaFontaine, adaptată pe înțelesul și pe placul copiilor. Costumele sunt deosebit de atractive, conținând și măști venețiene. Șireata Vulpe îl păcălește pe Corb, care își dorește doar să învețe să cânte și să danseze la concursul din pădure, pentru a-i fura cașcavalul. Spectacolul este înțesat de momente menite să stârnească hazul celor mici, dar și atenția lor la anumite comportamente, pe care fabula dorește să le aducă în vedere. Cu ajutorul ariciului, dar și al micilor spectatori, Corbul va găsi un mod de o face pe Coana Vulpe să se schimbe, să nu mai mintă și să nu mai fure. La final, vor sărbători reușita, dar vor trage împreună învățături din această istorie. Personajele sunt simpatice, devin îndrăgite de cei mici, iar spectacolul este plin de momente savuroase.

Distribuție:  Ruxandra Bălașu, Celina Nițu și Ingrid Bonța

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

— 

Sâmbătă 9 mai 2015  la ora 11.30 la

Aventuri cu bunicuța Julieta și prietenii săi

Ventrilocia este magică şi distractivă prin relaţia care se stabileşte între ventriloc şi personajul său și între personaj și public.

Vă invităm să vă bucurati de cel mai nou gen de divertisment din România! Bunicuța Julieta, Romeo, Gheorghe și Crina, îți vor oferi o porție zdravănă de râs ! Veseli, amuzanţi şi spectaculoşi, vin să vă încânte cu povestiri din viaţa lor. Veți urmări un spectacol unic în România, cu adevărat inedit, care vă va aduce admirație în priviri și zâmbete pe buze. Este un spectacol dedicat copiilor și întregii familii, plin de umor și 100 % interactiv.

Cu: Crina Zvobodă

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

— 

Duminică 10 mai 2015  la ora 11.30 la

Charlie și Charlotte – Aventuri în lumea circului

Micul și magicul clown Charlie trebuie să o salveze pe grațioasa balerină Charlotte din mâinile vrăjitoarei, care îi fură grația. Cum va reuși să o învingă pe vrăjitoarea Rudolfa? Spectacolul este plin de umor, aventuri și îndrăgitul Charlie primește mereu ajutorul copiilor pentru a-și putea îndeplini misiunea.

Vă invităm alături de cei mici, într-o ambianță caldă și primitoare, la un spectacol care îmbină elementele de animație clasică (marionetele) cu dinamismul necesar copiilor! Vă așteptăm cu drag la un spectacol la care vă veți amuza alături de cei mici!

Cu:  Ruxandra Bălașu, Celina Nițu și Ingrid Bonța

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

Duminică 10 mai 2015  la ora 19.00 la

Valsul Hazardului

Un spectacol ca o spumă de șampanie. Personajele trec ca într-un dans nebun de la seducție la furie, de la disperare la extaz, de la dragoste la ură. Totul este ca un joc ale cărui atuuri sunt replicile și a cărui miză crește cu fiecare minut. Finalul aduce o răsturnare de situație total neașteptată.
O femeie face un accident cu mașina și ajunge să răspundă în fața unui Înger, care- i punctează fiecare răspuns. Uneori, oamenii ajung în situații cel putin ciudate. Balanța înclină nehotărâtă între rațional și irațional, între iubiri adevărate și disperări de moment și lista va continua . Ar trebui adăugat și faptul că balanța nu înclină singură, ci este ajutată de domnul Înger. Spectacolul încearcă să-i reamintească spectatorului de  existența continuă a comicului în orice situație, să îl provoace să reflecteze și asupra dualității deciziilor sale. Veți întâlni un personaj pe cât de simpatic pe atât de iritant.

Cu: Ruxandra Bălașu  și Mihai Căpățînă

Regia: Ingrid Bonța

Scenografia: Daniel Divrician

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

— 

Joi 14 mai 2015  la ora 19.30 la

Impro-show cu IMPROVIZIONARII

O experiență unică și încă ceva – comedie, spontaneitate, creativitate, energie și multă bună dispoziție.

Orlando Petriceanu, Pavel Bârsan, Alexa Popa, Dan Apăvăloaie, Ramona Cutina și Bogdan Durlicioiu sunt cei care creează cu și pentru Dumneavoastră o seară de joi plină de râsete și voie bună. Fiecare show este unic, fiecare spectator conduce jocul prin propunerile făcute.

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

— 

Sâmbătă  16  mai 2015  la ora 11.30 la

Atelierul de Povești – Cenușăreasa (Atelier de Teatru de Umbre)

Atelierul de povești este un concept al Teatrului Coquette, destinat participării active a copiilor în creionarea poveștii. Pe baza indiciilor, copii trebuie să recreeze povestea și să îi ajute pe cei trei prieteni (Ruxandra, Daniel si Mihai) să deslușească corect povestea.

Pentru sâmbăta aceasta propunem povestea „Cenușăreasa”. Copii sunt invitați prin mijloacele teatrului si ale desenului sa descopere povestea. Copii învață să înțeleagă o situație scenică și să dea viață unui personaj în timp ce sunt inițiați în tainele desenului, astfel devin chiar ei actori și desenatori. Micii noștri prieteni își pot descoperi și dezvolta astfel talentul actoricesc sau talentul pentru desen. De data aceasta copii vor învăța să deseneze să decupeze și să lipească siluete pentru teatrul de umbre.

Cu: Ruxandra Bălașu, Mihai Căpățînă si Daniel Divrician

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

 —

Sâmbătă  16  mai 2015  la ora 19.00

Mondeni-tăți – Capitolul 2!

Comedie inspirată de textele lui Tudor Mușatescu. Cum ar suna ele în zilele noastre? Mondeni-tăți!  este o satiră la adresa societății „televizate” în care trăim și a goanei după celebritate. Încearcă să fie un spectacol „politically correct”, dar nu reușește. Actrițele Ruxandra Bălașu și Laura Voicu interpreteaza mai multe roluri, înfățișând tipare umane din cele mai variate zone. Actorul Pavel Bârsan este moderatorul emisiunii, care se confruntă cu diverse situații  neașteptate. Această „emisiune” este o combinație între teatru, comedy show și improvizație.  O comedie care ia sub aripa umorului diverse tipuri umane.

Distribuție: Pavel Bârsan, Ruxandra Bălașu, Laura Alexandra Voicu

Cu participarea video: Claudia Susanu, Iulian Gliță, Mihai Căpățînă, Mihai Stănescu și Pavel Bârsan

Imagine: Radu Fulga
Regia: Ingrid Bonța

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

— 

Duminică 17 mai 2015  la ora 11.30 la

Prințesa și bobul de mazăre

Spectacolul este pus în scenă după frumosul basm scris de H.C. Andersen, cu un umor adecvat copiilor.
Prințul (puțin mofturos, fie vorba între noi) trebuie convins să se căsătorească pentru binele împărăției. Cum își găsește prințul perechea, dacă el nici nu vrea să audă de însurătoare? Se pare că nici una dintre prințese nu este cea potrivită, pentru că el își dorește o prințesă adevărată. Cum se poate dovedi că o prințesă este prințesă adevărată?
Se întâmplă însă un șir întreg de coincidențe, care fac ca într-o seară, pe furtună, la poarta palatului să bată o frumoasă fată. Să fie ea oare cea aleasă? La ce probe este supusă? Vom vedea dacă împărăteasa va reuși să ridice blestemul ursitoarei asupra prințului.
Un spectacol care readuce în prim plan unul dintre frumoasele basme ale copilăriei. Îi invităm pe copiii de toate vârstele să se bucure de el!

Distribuție: Ruxandra Bălașu, Mihai Căpățînă si Ingrid Bonța

Scenografia: Daniel Divrician

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

 

 

Afis Crina

 

VALSUL COCHET

afis Mondenitati

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here