Program În culise în perioada următoare

0
504

Luni, 18 Mai, ora 20:00
AUDIȚIA
De Aleksandr Galin
Cu: Cosmin Ferenț, Bogdan Stroe, Diana Dumbravă, Ioana Maria Vișan, Dana Roman, Alina Pietrăreanu, Claudia Ene, Grațiela Popa, Ionuț Gurgu, Ilie Nae, Iulian Babulea, Mihai Bădoi.
Regia artistică: Cristian Bajora
Regia tehnică: Bogdan Ionescu
Intrarea libera.

Audiția abordează o temă actuală: munca în străinătate. Odată scăpați de sub dominția regimului totalitar oamenii privesc plini de iluzie și speranță către străinătate. Orbiți de acest miraj, ajung să cadă în plasa degradării, iar toate situațiile sunt prezentate într-un spirit critic, dar plin de amuzament. Un spectacol realizat exclusiv cu studenti ai Teen Media Academy.

Marți, 19 Mai, ora 20:00
NOAPTEA ONE MAN SHOW-ULUI
Pe 19 mai, de la ora 20:00 În Culise organizează o nouă ediție a Nopții One Man Show-ului în cadrul căreia spectatorii se vor putea delecta cu trei spectacole-povești, care scot în evidență importanța teatrului în viața oamenilor. Spectatorii sunt așteptați în atmosfera artsy și underground din Copper’s Pub (Bd. Hristo Botev 25).

One Man Show-ul reprezintă o provocare atât pentru actor, cât și pentru spectator. Fiind mai mult decât un simplu spectacol, prin monodramă actorul se pune în valoare pe scenă și se spovedește în fața publicului său. Se creează astfel o relație unică, în care intimitatea joacă rolul principal. În această ediție, Noaptea One Man Show-ului prezintă trei show-uri cu accente comice, dominate însă de mesaje foarte puternice. Evenimentul va fi completat de intreludii muzicale susținute de trupa TRIP.

Walk in Beauty reprezintă o celebrare a pământului și a popoarelor sale, urmărind evoluția umanității și estetica fundamentală a sensibilității umane. Spectacolul include secvențe speciale de muzică, imagini inovatoare proiectate, o corporalitate expresivă și profundă, precum și poezie pură, construind un omagiu adus culturii strămoșilor noștri, dar și un manifest antrenant care redă încrederea în frumusețea oamenilor de astăzi. O călătorie prin evoluția și viitorul omenirii, o lungă noapte de imaginație artisitică, un răspuns dat lumii contemporane care dorește să redea speranța și bucuria în Creația naturală. Cu Cosminei Soare, regizat de Geoffrey Sykes.

Actorul este o comedie care îți arată o față mai puțin cunoscută a acestei meserii – atunci când proiectele întârzie să apară, actorul se transformă într-un om lipsit de scrupule și face orice să supraviețuiască și să-și continue menirea. Iar spectatorii nu pot decât să se amuze de absurdul situației! Bazat pe textul ”Telegrama”, al lui Aldo Nicolaj, cu Alex Vlad, în regia lui Cristian Bajora.

Scrisori către Rita: The Show este o comedie erotică ce prezintă viața unui bărbat care-și găsește refugiul în sexul cu foarte multe femei. Toate gândurile necurate ale acestui bărbat antierou sunt ascultate de femeile din viața lui care sunt întruchipate prin prezența sexy a Ritei, o nimfă contemporană goală, dar pictată, care te ține cu sufletul la gură pe tot parcursul reprezentației. Un text de Ștefan Caraman. Cu Ștefan Nistor și Andreea Stafie. Regia Cristian Bajora.

Intrarea la eveniment este 60 lei (include un shot), iar rezervarea este obligatorie la 0735 026 762 sau http://inculise.ro/rezervari-online.

Miercuri, 20 Mai, ora 20:00
ZAPPING – comedie
Texte: „Dichis” si „Ce inseamna pentru mine Craciunul” de Radu Dragomirescu, „Omu’ perna” de Catalin Cosarca si “Punct si de la capat” de Conrad Mericoffer.
Cu: Mihaela Sirbu, Camelia Pintilie, Iulian Sfircea, Radu Dragomirescu
Regia: Radu Dragomirescu
Scenografia: Maria Dore
Intrare: 30 lei.

„Zapping” este o comedie postmoderna , alcatuita din 4 piese intr-un act, in care se amesteca Kill Bill, Cristi Puiu si lupta pentru drepturile omului cu Bethoveen si manele.
In „Dichis” intalnim 2 cupluri care incearca sa se bucure in liniste de cina de Paste cand sunt intrerupti de niste vecini un pic prea galagiosi.
In „Omu’ perna” un fiu intors acasa pentru vacanta de Paste descopera lucruri despre familia lui care i-ar da cosmaruri si lui Freddy Krueger.
In „Punct si de la capat” intalnirea dintre o mama si fiul ei reprezinta un prilej de revelatii dureroase.
Iar in „Ce inseamna pentru mine Craciunul” vedem cum o vorba aparent inofensiva ameninta sa arunce in aer un intreg sistem de relatii.

Joi, 21 Mai, ora 19:00
IMAGINEAZĂ-ŢI CĂ EŞTI DUMNEZEU – comedie
După texte de Matei Vişniec
Cu: Ştefan Nistor, Florin Frăţilă. Maria Popovici, Alexandru Minculescu, Ioana Chelmuş, Ionuţ Iftimiciuc
R: Cristian Bajora
Durata: 1h30
Intrare: 30 lei.

Imaginează-ți că ești Dumnezeu este un colaj de teatru scurt, o comedie dulce-românească, ce îl plasează pe românul de rând pe un soclu al dumnezeilor. Spectacolul vorbește despre fuga continuă spre ceva despre care de multe ori nu avem foarte multe informații, despre mirajul câinilor cu covrigi în coadă și aspirația Estului către Vestul americanizat, despre o Românie căreia îi lipsește consistența, ducându-și existența prin nostalgia trecutului, despre asocierea țiganilor manelizați cu reprezentanții acestei națiuni. Ironia neîndoielnică reușește să atingă și să lovească, fără să plictisească niciun moment, prejudecăți și idei periculos de amintit.
Un spectacol produs și montat în spiritul și urmărind misiunea Teatrului În Culise folosindu-se de imensul atu al textelor lui Matei Vișniec, Imaginează-ți că ești Dumnezeu propune o altfel de experiență pentru spectatori. Aceștia vor vedea un teatru sincer, fără prea multă scenotehnică, dar cu siguranță șocant și intrigant.
O comedie superbă selecționată la Festivalul International de Teatru Scurt de la Oradea, Maratonul Teatrelor Independente din București, festCO – Festivalul Comediei Românești, FNTi – Festivalul Național de Teatru Independent. Cu siguranță unul din vârfurile de lance din stagiunea În Culise.

Vineri, 22 Mai, ora 19:00
SĂ NU MĂ UIȚI – drama comedy
După „Talk Show” de Ștefan Caraman
Cu Florin Frățilă, Cosmina Soare
Regia: Alex Vlad
Regia Tehnică: Bogdan Ionescu, Patraulea Dragoș
Intrare: 30 lei.

Motto – ”Ne-am unit fără să ne asumăm nicio obligație; pentru că ne iubeam. Acum vin pretențiile? Chiar te întreb foarte serios: de ce îmi reproșezi că nu te mai iubesc? În virtutea cărei logici? Cărui legământ?”

Ce bine trebuie să fie când îți dai seama că ai găsit cele două mâini de care aveai nevoie să te ajute să muți munții din loc. Ai forță, entuziasm și speranță. Și multe visuri, construite împreună sau separat, pe care le împingeți amândoi spre îndeplinire. Apoi mâinile încep să-și piardă puterea, îmbrățișările să fie lipsite de vlagă și amnezia vă convinge să trageți în direcții opuse. Dacă nu ai uita tot ce ai simțit la început…

Să nu mă uiți realizează o caricatură a drumului parcurs de soț și soție într-o căsnicie în care, din cauza lipsei de comunicare, intervine rătăcirea față de partener. O dramă cu accente comice, în care hazul și tragicul se nasc din universalitatea neînțelegerilor din cuplu, reușind să-l convingă pe spectator să nu uite…

Vineri, 22 Mai, ora 21:30
STAND UP COMEDY cu Maria, Mincu, Florin și TOMA
Cu Alexandru Minculescu, Maria Popovici, Florin Frațilă, Alexandru Banciu și-un invitat special
Durată: 1h30
Intrare 20 lei

Îți amintești de Jim Carrey, Bill Cosby, George Carlin, Jerry Seinfeld, Dave Chapelle, Robin Williams, Eddie Murphy? Toți îți zdrăngăne-n minte cu zâmbetul pe buze și hohote de râs.

Stand Up Comedy înseamnă – comedie, umor, divertisment, amuzament, distracție și voie bună cu gust românesc. Alegem să râdem de toate lucrurile tâmpite care ne înconjoară – cocalari și pițipoance, tradiții incredibile, conflicte între cartiere/județe, tristeți provinciale, probleme sexuale, experiențe de neuitat și alte probleme pe care ni le punem atunci când deschidem ochii. Crema show-ului sunt comedianții-actori – Alexandru Minculescu, Maria Popovici, Florin Frațilă, Alexandru Banciu și invitatul lor special: un nume GREU din comedia românească: TOMA.

Toma este de profesie arhitect, graphic designer, comediant și autor de comicsuri. Face stand up din 2006 și a urcat prima dată pe șcenă la Cafe Deko, după ce i-a văzut la un spectacol pe Teo, Vio și Costel. Imediat după apariția sa la show, clubul a început să organizeze seri de open mic, pentru a recruta și alți tineri cu potențial.
În 2010 a câștigat concursul de stand up comedy King Gong, organizat de The Comedy Store în Londra, unde a concurat împotriva a 29 de alți comedianți, majoritatea din UK. Anul trecut a filmat împreună cu colegul său Sergiu Floroaia pentru “Comedy Central Extra”, fratele european al celebrului canal de comedie american “Comedy Central”, fiind astfel, primii comedianți români difuzați în 15 țări.
O altă mare pasiune a sa sunt comicsurile. În 2008 s-a lansat proiectul “Ceva Mărunt” un webcomic românesc, pentru care Toma desenează și scrie glume. Chiar dacă nu există încă o tradiție la noi, Toma și Sergiu Floroaia, autorii proiectului, au reușit să publice mai multe volume de comicsuri.

Sambata, 23 Mai, ora 18:00
CLINICA SINUCIGAȘILOR – drama comedy
De Gabriela Mihalache
Cu: Maria Popovici, Grațiela Popa, Paul Alexandru, Ștefan Nistor, Alex Vlad, Alexandru Banciu, Vero Nica
Regia: Cristian Bajora
Tehnic: Bogdan Ionescu
Intrare: 30 lei.

Ești angoasat, stresat, obosit și tulburat? Bine-ai venit la Clinica Sinucigașilor – locul unde toate neliniștile tale vor lua sfârșit! Într-o lume în care depresia e ”la modă”, trebuie să facem haz de necaz și să privim moartea prin ochii divertismentului. Așa s-a născut această comedie deosebit de amuzantă și extrem de actuală, care accentuează contrastul dintre o normalitate depresivă și frumusețea vieții, care oricum e prea scurtă!

Clinica Sinucigașilor este un spectacol hilar care stoarce din tine speranțe, gânduri pozitive și bună dispoziție!

Sambata, 23 Mai, ora 21:30
SCRISORI CĂTRE RITA – THE SHOW – comedie erotică
După Ştefan Caraman
Cu: Ştefan Nistor, Andreea Stafie
Regia Cristian Bajora
Durata: 1h30
Intrare: 30 lei.

În urma succesului de care s-a bucurat primul sezon al serialului Scrisori către Rita între lunile martie şi septembrie 2012, Nic Labiş şi Rita iau iarăşi forme umane, de data aceasta într-un show unic de 1h şi 30 minute., în stagiunea 2012-2013 a Teatrului În Culise.
Un spectacol aproape de stand-up comedy, fără scrupule, fără ruşine, fără perdea, un show în care îţi vei regăsi cele mai ascunse fantezii şi gânduri, Scrisori către Rita – The Show este un spectacol erotic, datorită minunatei prezenţe nud a Andreei Stafie, o comedie absolută graţie lui Ştefan Nistor care interpretează şi povesteşte cu sinceritate şi lejeritate, câteodată filosofic şi metafizic mulţumită excentricităţii lui Ştefan Caraman şi o experienţă cultural specială pentru care trebuie să mulţumim regizorului Cristian Bajora care a avut curajul de a aduce acest roman pe scenă.

Duminică, 24 Mai, ora 19:00
DIAMANTE ȘI NARCOTICE – dramă erotică
După un text de Raluca Nicoleta-Dewald, dramatizat de Cora Manole
Cu: Claudia Ene, Ionuț Gurgu, Ștefan Nistor, Paul Alexandru
Regia Cristian Bajora
Intrare: 30 lei.

Trup de felină cu forme voluptoase, buze cărnoase, carne fragedă și sete de aventură. Aceasta este Nicole, o prințesă adolescentă din zilele noastre, care nu se teme să-și urmeze visurile: o carieră în modeling și un iubit bogat care să-i inunde viața de plăcere. Vacanțe de lux amestecate cu aventuri erotice și sex sălbatic, bijuterii scumpe și droguri care să însuflețească atmosfera! Oare cum este să trăiești visul?

Bazat pe textele erotice controversate ale Ralucăi Dewald dramatizate de Cora Manole, spectacolul Diamante și Narcotice vine să spună un adevăr de actualitate și prezintă sexul prin ochii unei femei – încărcat de erotism, candid, magnetic și incitant!

Luni, 25 Mai, ora 20:00
POVEȘTI DESPRE TINE
Bazat pe volumul ”92 de povești cu cărți” de Ștefan Caraman
Cu: Grațiela Popa, Diana Dumbravă, Alina Pietrăreanu, Dana Roman, Ilie Nae, Bogdan Stroe, Iulian Babulea, Ionuț Gurgu, Mihai Bădoi, Cora Manole, Ioana Vișan, Tara Constantinescu și Andrei Cotocu.
Regia: Cristian Bajora
Intrarea libera.

”Povești despre tine” este un spectacol care dorește să-ți reamintească despre spirit, ideal și vis. Nu vrem să te pierzi în concret și material, amintește-ți că experiențele tale, aparent banale, sunt lecții de viață care-ți oferă constant și întrebări și răspunsuri. Cărțile și-au pierdut valoarea în ochii multor cititori, însă poveștile din interiorul lor nu vor muri niciodată.

Marți, 26 Mai, ora 20:00
NOAPTEA TEATRULUI EROTIC
Sclipiri în priviri, lumină caldă, o căldură care te inundă. O noapte erotică pe care o să ți-o amintești toată viața. Știi că n-ai nevoie de motive speciale ca să-ți oferi plăcere. D-asta am ales o zi oarecare din calendar în care vă oferim experiența unei nopți altfel, plină de senzualitate și dragoste fizică.
O zi oarecare din calendar în care să-ți oferi experiența unei nopți altfel, încărcată de senzualitate și dragoste fizică.

zaping

Diamante si Narcoticestand-up (1)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.