Program În Culise în perioada 27 Aprilie – 06 Mai

0
385

Luni, 27 Aprilie, ora 20:00

POVEȘTI DESPRE TINE

Bazat pe volumul ”92 de povești cu cărți” de Ștefan Caraman

Cu: Grațiela Popa, Diana Dumbravă, Alina Pietrăreanu, Dana Roman, Ilie Nae, Bogdan Stroe, Iulian Babulea, Ionuț Gurgu, Mihai Bădoi, Cora Manole, Ioana Vișan, Tara Constantinescu și Andrei Cotocu.

Regia: Cristian Bajora

Intrarea liberă.

 ”Povești despre tine” este un spectacol care dorește să-ți reamintească despre spirit, ideal și vis. Nu vrem să te pierzi în concret și material, amintește-ți că experiențele tale, aparent banale, sunt lecții de viață care-ți oferă constant și întrebări și răspunsuri. Cărțile și-au pierdut valoarea în ochii multor cititori, însă poveștile din interiorul lor nu vor muri niciodată.

 

Miercuri, 29 Aprilie, ora 19:00

iELE – show de improvizație

Cu: Delia Riciu, Adriana Bordeanu, Victoria Raileanu, Camelia Pintilie, Alexandra Blejan, Juli Nagy
Durata: 1h30
Intrare 20 lei

Să fie păcat să râzi bine și tare?

Noi spunem că acesta este un viciu pe care trebuie să ți-l însușești! Așa că am adus cele mai semețe fete, singurele care fac teatru de improvizație din România, să vă prezinte un show de comedie cum n-ați mai văzut: Trupa íELE.

Magia se întâmplă exact după gândul tău – scene, povești și cântece personalizate și excesiv de amuzante. Exact ce-ți trebuie într-o seară de sâmbătă, să te încălzească pentru petrecerea de după.

Despre iELE – prima si singura trupa feminina de teatru de improvizatie.

Sub ochii tăi și la sugestiile tale, 5 actrițe profesioniste, adică iele vor crea scene, povești și cântece. Dacă ai vreun titlu ori o idee și nu ai buget să le transformi în film, vino la show și fac ielele filmul pentru tine pe scenă. Fără decor, fără scenariu, fără costume.. Însă cu mult chef de joacă, inspirație și talent.
Și dacă te afli printre norocoși poți urca pe scenă ca să participi activ la nașterea unui moment amuzant. Sau poate chiar îți vor face o dedicație cine știe?!

Un show efervescent plin de amuzament!

 

 Joi, 30 Mai, ora 19:00

SĂ NU MĂ UIȚI – drama comedy

După „Talk Show” de Ștefan Caraman

Cu Florin Frățilă, Cosmina Soare

Regia: Alex Vlad

Regia Tehnică: Bogdan Ionescu, Patraulea Dragoș

Intrare 30 lei

 Motto – ”Ne-am unit fără să ne asumăm nicio obligație; pentru că ne iubeam. Acum vin pretențiile? Chiar te întreb foarte serios: de ce îmi reproșezi că nu te mai iubesc? În virtutea cărei logici? Cărui legământ?”

Ce bine trebuie să fie când îți dai seama că ai găsit cele două mâini de care aveai nevoie să te ajute să muți munții din loc. Ai forță, entuziasm și speranță. Și multe visuri, construite împreună sau separat, pe care le împingeți amândoi spre îndeplinire. Apoi mâinile încep să-și piardă puterea, îmbrățișările să fie lipsite de vlagă și amnezia vă convinge să trageți în direcții opuse. Dacă nu ai uita tot ce ai simțit la început…

Să nu mă uiți realizează o caricatură a drumului parcurs de soț și soție într-o căsnicie în care, din cauza lipsei de comunicare, intervine rătăcirea față de partener. O dramă cu accente comice, în care hazul și tragicul se nasc din universalitatea neînțelegerilor din cuplu, reușind să-l convingă pe spectator să nu uite…

 

Vineri, 01 Mai, ora 20:00

GHENGBENG – comedie efervescentă

Cu: Alexandru Minculescu, Maria Popovici, Paul Alexandru, Cristiana Ioniță, Ionuț Iftimiciuc

Scenografie: Iulia Popescu

Tehnic: Bogdan Ionescu

Durata: 1h30

Intrare: 30 lei.

 Căutăm cu disperare plăcerea și cumpărăm orice ne promite un pic de adrenalină. Sex, droguri, alcool și aventuri de-o noapte. Ghengbeng este spectacolul care scoate OMUL în față și îi accentuează într-un mod hilar calitățile și defectele de animal social. Și tu… te grăbești și întârzii, ai emoții și te frustrezi, iubești intens și înșeli, te îmbeți și uiți, mori ca să-ți amintești. Te-a prins vreodată controlorul fără bilet? Ai fost vreodată la doctor și-ai fost nevoit să dai șpagă? S-a rupt vreodată prezervativul și te-ai panicat? Noi vrem să-ți amintești de acele situații penibilo-terifiante și să râzi cu gura până la urechi!

 Ghengbeng este un colaj de momente actuale și comice ale generației ”in progress”. Relaxează și destinde, amuză și surprinde. Nerecomandat copiilor sub 16 ani.

 

 Sambata, 02 Mai, ora 18:00

CUM SE DUCE TOTUL DRACU’

După ”Crize” de Mihai Ignat

Cu: Loredana Cosovanu, Florin Frățilă

Durata: 1h

Intrare: 30 lei.

 

Motto – “Love is like war, easy to begin, but very hard to stop.”

Pe lângă lucrurile frumoase dintr-o relație, viața în doi înseamnă o adevărată luptă dusă pentru… nimic! Pentru că și în cuplu te poți simți în competiție și-atunci scoți toate armele pentru a demonstra cine-i mai mare și mai tare în orgoliu. Probabil nu vom afla niciodată cine va câștiga această bătălie a sexelor, dar spectacolul ”Cum se duce totul dracu’” îți va arăta cum și unde se desfășoară adevăratul război de gherilă. Un show plin de umor recomandat tuturor celor care au simțit sau încă simt fiorii dragostei – pentru că e bine să te bucuri de ceea ce ai, atunci când ai! Carpe diem!

Bazat pe un text contemporan scris de Mihai Ignat, spectacolul ”Cum se duce totul dracu’” a fost creat integral de cei doi protagoniști – Loredana Cosovanu și Florin Frățilă. Aceștia se declară fascinați de subiectul dragostei ca un câmp de luptă și promit un spectacol cu adevărat amuzant.

 

 Sambata, 02 Mai, ora 21:00

STAND UP COMEDY cu Maria, Mincu, Banciu si RADU ISAC

Cu Alexandru Minculescu, Maria Popovici, Florin Frațilă, Alexandru Banciu și-un invitat special
Durată: 1h30

Intrare 20 lei

Îți amintești de Jim Carrey, Bill Cosby, George Carlin, Jerry Seinfeld, Dave Chapelle, Robin Williams, Eddie Murphy? Toți îți zdrăngăne-n minte cu zâmbetul pe buze și hohote de râs.

Stand Up Comedy înseamnă – comedie, umor, divertisment, amuzament, distracție și voie bună cu gust românesc. Alegem să râdem de toate lucrurile tâmpite care ne înconjoară – cocalari și pițipoance, tradiții incredibile, conflicte între cartiere/județe, tristeți provinciale, probleme sexuale, experiențe de neuitat și alte probleme pe care ni le punem atunci când deschidem ochii. Crema show-ului sunt comedianții-actori – Alexandru Minculescu, Maria Popovici, Florin Frațilă, Alexandru Banciu și invitatul lor special: un nume GREU din comedia românească: RADU ISAC.

 Radu Isac este primul comediant român care a făcut stand up în cluburile americane. Patru luni a locuit în Los Angeles, unde a urcat pe scenă în mai multe cluburi care aveau seri de open mic. Vrând să experimenteze, după părerea sa, cel mai grozav business din lume, a reușit să-și țină showurile în cluburi mari de comedie din LA, precum „Comedy Store”, „The Laugh Factory” sau „The Improv”.

E din Vaslui și inițial a venit în București pentru a face ASE-ul. În 2006 a urcat pe șcena de la „Cafe Deko”, într-una din serile de amatori și perspectivele sale profesionale s-au schimbat. Acum are deja opt ani de experiență și de spectacole. Puteți merge la showurile sale pe care le ține atât cu trupa Aristocrații, cât și pe scena din Club 99. În paralel, este  unul din redactorii revistei de umor “Academia Cațavencu”.

 

Duminica, 03 Mai, ora 19:00

SCRISORI CĂTRE RITA – THE SHOW – comedie erotică

După Ştefan Caraman

Cu: Ştefan Nistor, Andreea Stafie

Regia Cristian Bajora

Durata: 1h30

Intrare: 30 lei.

 În urma succesului de care s-a bucurat primul sezon al serialului Scrisori către Rita între lunile martie şi septembrie 2012, Nic Labiş şi Rita iau iarăşi forme umane, de data aceasta într-un show unic de 1h şi 30 minute., în stagiunea 2012-2013 a Teatrului În Culise.

Un spectacol aproape de stand-up comedy, fără scrupule, fără ruşine, fără perdea, un show în care îţi vei regăsi cele mai ascunse fantezii şi gânduri, Scrisori către Rita – The Show este un spectacol erotic, datorită minunatei prezenţe nud a Andreei Stafie, o comedie absolută graţie lui Ştefan Nistor care interpretează şi povesteşte cu sinceritate şi lejeritate, câteodată filosofic şi metafizic mulţumită excentricităţii lui Ştefan Caraman şi o experienţă cultural specială pentru care trebuie să mulţumim regizorului Cristian Bajora care a avut curajul de a aduce acest roman pe scenă.

 

 Luni, 04 Mai, ora 20:00

POVEȘTI DESPRE TINE

Bazat pe volumul ”92 de povești cu cărți” de Ștefan Caraman

Cu: Grațiela Popa, Diana Dumbravă, Alina Pietrăreanu, Dana Roman, Ilie Nae, Bogdan Stroe, Iulian Babulea, Ionuț Gurgu, Mihai Bădoi, Cora Manole, Ioana Vișan, Tara Constantinescu și Andrei Cotocu.

Regia: Cristian Bajora

Intrarea libera.

”Povești despre tine” este un spectacol care dorește să-ți reamintească despre spirit, ideal și vis. Nu vrem să te pierzi în concret și material, amintește-ți că experiențele tale, aparent banale, sunt lecții de viață care-ți oferă constant și întrebări și răspunsuri. Cărțile și-au pierdut valoarea în ochii multor cititori, însă poveștile din interiorul lor nu vor muri niciodată.

 

Miercuri, 06 Mai, ora 20:00

ZAPPING – comedie

Texte: „Dichis” si „Ce inseamna pentru mine Craciunul” de Radu Dragomirescu, „Omu’ perna” de Catalin Cosarca si “Punct si de la capat” de Conrad Mericoffer.

Cu: Mihaela Sirbu, Camelia Pintilie, Iulian Sfircea, Radu Dragomirescu

Regia: Radu Dragomirescu

Scenografia: Maria Dore

Intrare: 30 lei.

„Zapping” este o comedie postmoderna , alcatuita din 4 piese intr-un act, in care se amesteca Kill Bill, Cristi Puiu si lupta pentru drepturile omului cu Bethoveen si manele.

In „Dichis” intalnim 2 cupluri care incearca sa se bucure in liniste de cina de Paste cand sunt intrerupti de niste vecini un pic prea galagiosi.

In „Omu’ perna” un fiu intors acasa pentru vacanta de Paste descopera lucruri despre familia lui care i-ar da cosmaruri si lui Freddy Krueger.

In „Punct si de la capat” intalnirea dintre o mama si fiul ei reprezinta un prilej de revelatii dureroase.

Iar in „Ce inseamna pentru mine Craciunul” vedem cum o vorba aparent inofensiva ameninta sa arunce in aer un intreg sistem de relatii.

 

Joi, 07 Mai, ora 19:00

PROȘTII SUB CLAR DE LUNĂ – comedie despre traiectoria vietii de cuplu

De Teodor Mazilu

Cu Alex Vlad, Ioana Chelmuș, Ștefan Nistor, Alina Petrică, Paul Alexandru

Regia: Cristian Bajora

Durata: 1h

Intrare: 30 lei.

O comedie despre traiectoria pe care o urmează viața de cuplu, o imagine-metafora pentru o societate dezumanizată în care până și viața de familie se vinde și se cumpără cu o nonșalanță uimitoare.

Căutarea fericirii nu se sfârșește după căsătorie. O femeie care nu lucrează nu va fi niciodată prea încântată de faptul că soțul său își iubește meseria pe care o practică cu plăcere și uită că are acasă o prințesă de întreținut. Un bărbat arivist nu va fi niciodată prea încântat că soția sa îi oferă foarte multă iubire.. și cam atât. Și-atunci se produce ruptura în cele două cupluri din poveste – Gogu o părăsește pe Clementina pentru Ortansa, Ortansa îl părăsește pe Emilian pentru Gogu și cei doi se unesc sub semnul banului. Dar nu trăiesc fericiți până la adânci bătrăneți. Pentru că uneori fericirea nu înseamnă nici bani, nici iubire…

iELE

Sa nu ma uiti mic

Ghengbeng

Cum se duce totul dracu'

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.