Program In culise 9-15 mai

  0
  168

  Program In Culise 9-15 Mai

  • Vineri, 9 Mai

  Ora 19:00

  SCRISORI CĂTRE RITA – THE SHOW – comedie erotică (1h30)

  Preţ bilet: 30 lei

  Un spectacol aproape de stand-up comedy, fără scrupule, fără ruşine, fără perdea, un show în care îţi vei regăsi cele mai ascunse fantezii şi gânduri.

  Ora 21:30

  STAND UP COMEDY cu Cristian Dumitru & Friends

  Preț bilet: 20 lei

   

  • Sâmbătă, 10 Mai

  Ora 19:30

  PROȘTII SUB CLAR DE LUNĂ – comedie (1h)

  Preț bilet: 30 lei

  O comedie despre traiectoria pe care o urmează viața de cuplu, o imagine-metaforă pentru o societate dezumanizată în care până și viața de familie se vinde și se cumpără cu o nonșalanță uimitoare.

  Ora 21:30

  STAND UP COMEDY cu CRISTIAN DUMITRU & FRIENDS

  Preț bilet: 20 lei

  Ora 23:30

  STAND UP COMEDY cu CRISTIAN DUMITRU & FRIENDS

  Preț bilet: 20 lei

   

  • Duminică, 11 Mai

  Ora 19:00

  VÂNZĂTORII AMBULANȚI (1h15)

  Preț bilet: 25 lei

  Cel mai nou spectacol de teatru independent al grupului de teatru PACT, ”Vânzătorii ambulanți” – de Murray Schisgal, este poate printre cele mai vechi proiecte. Un vânzător de banane ucrainean, homeless, întâlnește un compatriot pe tărâmul tuturor posibilităților. Compatriotul este nou venit și dornic să înceapă o viață nouă. Din acest moment începe povestea… Vă așteptăm să râdeți și să meditați la o comedie inteligentă, care in 1985 lua premiul oscar pentru Tootsie.

  Ora 21:30

  Stand Up Comedy OPEN MIC cu Cristian Dumitru

  Intrare liberă

   

  • Luni, 12 Mai

  Ora 20:00

  JUST ABOUT LOVE

  Intrare liberă

  „Just about love” este spectacolul de absolvire a cursurilor de actorie Teen Media Academy.

  Un spectacol despre dragoste… şi nu numai. Personajele se caută unul pe altul, se găsesc, dar rămân împreună?

  • Marți, 13 Mai

  Ora 20:00

  FRUMOASA CĂLĂTORIE A URŞILOR PANDA POVESTITĂ DE UN SAXOFONIST CARE AVEA O IUBITĂ LA FRANKFURTH (1h15)

  Preț bilet: 30 lei

  “Cãlãtoria urşilor panda reprezintã înseşi vietile lor trãite pânã la punctul terminus. Viaţa este privitã ca „vis al morţii”, ca o trecere a sufletului prin anumite etape, cãtre atingerea ataraxiei. Cãlãtoria urşilor panda trimite cu gândul la cãlãtoria lui Dionis sau la cea a lui Gavrielescu din „La Tigãnci”. Totodatã ea reprezintã proiecţia unui nou început, un nou „ab origo”, punctul iniţial al unei noi vieţi. Şi astfel nimic nu se pierde, totul se transformã, cãci totul este un ciclu neîntrerupt de momente repetabile. Un cerc ce revine invariabil la punctul din care a plecat.

  • Miercuri, 14 Mai

  Ora 20:00

  AȘA SE ÎNTÂMPLĂ CU TOȚI OAMENII OBIȘNUIȚI (1h)

  Preț bilet: 30 lei

   Viețile oamenilor sunt atât de similare și ei nici măcar nu-și dau seama. Toți se cred speciali, simt că există o sclipire undeva în interior și la final își dau seama că totul, dar totul este în zadar. Bei în exces, mănânci mai mult decât ai nevoie, schimbi bărbații și femeile din viața ta precum îți schimbi zilnic tricoul, dansezi, te droghezi.. sau din contră, te abții de la excese și mănânci numai rădăcini, te culci înainte de ora 22 și mereu cu aceeași persoană și gata! ”Ești special”. Dar la final.. nu te deosebești cu nimic de ceilalți. Te naști, te consumi, îmbătrânești și faci riduri, la fel ca restul, pentru ca mai apoi să rămâi singur, exact cum te-ai născut.

   O tragicomedie care reușește să stârnească în tine dorința de a te cunoaște mai bine și de a găsi acel sens al vieții de mult timp căutat. Vei râde, chiar dacă amar, și te vei regăsi în neliniștile și absurdul personajelor. Dar așa e viața, absurdă. Și banală.

   

  • Joi, 15 Mai

  Ora 19:00

  TREI PIESE SCURTE FĂRĂ SEX (tragicomedie 18+) (1h40)

  Preț bilet: 30 lei

   O experiență marca În Culise, un spectacol despre tine, despre noi, despre viață, despre nimicul din jurul nostru, despre lucrurile frumoase, despre lucruri urâte, despre actori, despre desene animate, despre McDonald’s și hamburgeri, despre pistoale și clovni.

  Un spectacol greu de suportat pentru orice spectator chinuit de complexe și preconcepții, dar, așa cum spune actorul Ionuț Iftimiciuc – Teatrul nu e pentru toată lumea – cu atât mai puțin teatrul independent, teatrul care are misiunea de a transmite un mesaj – un strigăt.

  Ora 21:30

  STAND UP COMEDY cu Mincu, Maria, Florin și Alex Șerban

  Intrare liberă