miercuri, iunie 19, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipProgram In Culise 28 Februarie – 6 Martie

Program In Culise 28 Februarie – 6 Martie

scr

Sâmbătă, 1 Martie, de la orele 19:00, In Culise Teatru Pub se va juca SCRISORI CĂTRE RITA – THE SHOW – comedie erotică, după Ştefan Caraman.

Spectacolul ii are in distributie pe Ştefan Nistor, Andreea Stafie/Laura Marin, iar regia ii apartine lui Cristian Bajora. Durata: 1h30.

Preţ bilet: 30 lei

În urma succesului de care s-a bucurat primul sezon al serialului Scrisori către Rita între lunile martie şi septembrie 2012, Nic Labiş şi Rita iau iarăşi forme umane, de data aceasta într-un show unic de 1h şi 30 minute., în stagiunea 2012-2013 a Teatrului În Culise.

Un spectacol aproape de stand-up comedy, fără scrupule, fără ruşine, fără perdea, un show în care îţi vei regăsi cele mai ascunse fantezii şi gânduri, Scrisori către Rita – The Show este un spectacol erotic, datorită minunatei prezenţe nud a Andreei Stafie/Laurei Marin, o comedie absolută graţie lui Ştefan Nistor care interpretează şi povesteşte cu sinceritate şi lejeritate, câteodată filosofic şi metafizic mulţumită excentricităţii lui Ştefan Caraman şi o experienţă cultural specială pentru care trebuie să mulţumim regizorului Cristian Bajora care a avut curajul de a aduce acest roman pe scenă.

UPDATE:

Din păcate, spectacolul programat joi, 6 Martie – ”Frumoasa călătorie a urșilor panda” – nu se va mai juca. Actrița a suferit un mic accident care nu îi perimite să se urce pe scenă. Acesta a fost înlocuit cu ”Așa se întâmplă cu toți oamenii obișnuiți”.

Program In Culise 28 Februarie - 6 Martie

RELATED ARTICLES

Most Popular