luni, ianuarie 17, 2022
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipProgram 23-26 martie la Teatrul Roșu

Program 23-26 martie la Teatrul Roșu

„O comedie de coșmar” – 23 Martie 2017, ora 20:00 @ Club the Hub – str. Bărăției, nr. 31

„O comedie de coșmar”, în regia lui Radu Dragomirescu, vizează contemporanul, atât într-o familie simplă, cât și în clasa de mijloc și intelectualitate.
Cu Camelia Pintilie, Mihaela Sîrbu, Iulian Sfircea, Cătălin Cosarca / Radu Dragomirescu.
Spectacolul are o progresie fantastică, pornind de la o situație absolut banală care, treptat, escaladează, luând proporții aproape suprarealiste.
Ceea ce la început pare o problemă insignifiantă și inofensivă ajunge în final în punctul în care amenință să arunce în aer un întreg sistem de relații.
Niște părinți sunt chemați la școală să dea socoteală pentru o vorbă nesăbuită spusă de copilul lor de clasa a doua.
Un fiu întors acasă pentru vacanța de Paște descoperă lucruri despre familia lui care i-ar da coșmaruri și lui Freddy Krueger.
O discutie „sofisticată” între patru intelectuali este bruiată de o petrecere cu manele.
„O comedie de coșmar” este astfel o satiră la adresa prejudecăților și intoleranței.
Acces 18:30 – 19:45. Preț bilet 25 lei. Rezervări 0723 196 376.

„Fuga de mariaj” – 24 Martie 2017, ora 20:00 @ The Hub – str. Bărăției, nr. 31

24 mar
„În două fraze, ce te face pe tine fericit?”
Jim O’Brian este un Don Juan sau, cel puțin, era, până când un atac cerebral îi schimbă total perspectiva în viață. Frustrat, lefter și fără posibilitatea de a mai munci, începe să pună la încercare răbdarea prietenului său cel mai bun, Max, care are, la rândul lui, probleme.
Max se sperie de evoluția relației cu iubita lui, Mandy, pentru că nu este genul lui să se așeze la casa sa, așa că face tot posibilul să scape de ea. Astfel, împreună cu Jim, pun la cale un plan diabolic de a-i da papucii acesteia.
Cu chiria rămasă în urmă cu două luni, Jim are nevoie de ajutor și asta cât mai repede. Mandy sugerează că Alison, sora lui Max, terapeută de meserie, ar fi rezolvarea tuturor problemelor lui Jim, însă Max nu vrea nici măcar să-l vadă în preajma acesteia. Alison nu este tocmai surioara de care Jim își aduce aminte, de când erau copii. Lucrurile nu merg deloc ca pe roate, iar planul celor doi e în pericol. Dragoste, zâmbete și prietenie.
Spectacol produs de Teatrul INDART. REGIA: Bogdan GAGU.
Distribuția: Alin Brancu, Eduard Bot, Cristina Diaconescu, Silvia Gagu. Muzica compusă de Daniel Simion.
Preț bilet 25 lei. Acces 18:30 – 19:45. Rezervări 0723 196 376.

„Soț de vânzare” – 25 Martie 2017, ora 17:00 @ The Hub – str. Bărăției, nr. 31

25 mar h 17

„Soț de vânzare”, regia Marius Gîlea. Cu Ana Odagiu, Maria Radu, Marius Gîlea.
Oxana (o tânără „modernă” până în vârful unghiilor strident colorate, frumușică, ușor naivă, dar extrem de determinată) îi propune Elenei Vladimirovna (nevastă de profesie, trecută de prima tinerețe, însă inteligentă, cu „look” și inițiată în metehnele vietii) o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei soț contra tentantei sume de “douăj’ de mii”.
Andrei Vasilievici (mascul veritabil care trăiește cu voluptate criza vârstei de mijloc) pare să facă toți banii. Va fi însă de acord cu această tranzacție? Vor reuși cele două femei să încheie incredibilul contract?
Subiectul tratează, original și picant, eterna temă a trio-ului conjugal, în trei acte cu multiple și intense răsturnări de situații. Cu sau fără acordul celor implicați, singura garanție oferită e o seară plina de umor și râsete-n cascade!
Pregătiți-vă pentru o experiență care vă va schimba cu siguranță percepția despre căsnicie și…teatrul românesc underground!
Preț bilet: 25 lei. Accesul se poate face începând cu ora 15:30, iar rezervările se revendică până la 16:45. Pentru rezervări și detalii: 0723 196 376.

Teatru pentru copii: „Fata babei și fata moșneagului” – 26 Martie 2017, ora 12:00 @ The Hub – str. Bărăției, nr. 31

26 mar h 12
„Fata babei și fata moșneagului” – este povestea clasică pe care niciun copil nu ar trebui să o rateze, deoarece ne vorbește despre bine/rău, ne învață să fim mai buni, să respectăm tot ce este în jurul nostru și, nu în ultimul rând, să devenim mai înțelepți. Atât copiii, cât și părinții pot lua aminte de la cele două fete care pornesc într-o călătorie inițiatică, plină de peripeții, tâlc și voioșie. Finalul poveștii este o surpriză pe care nu v-o dezvăluim acum, ci vă lăsăm pe voi să o descoperiți. Spectacolul este interactiv, educativ și cu morală.
Preț bilet 25 lei. Acces 10:30 – 11:45. Rezervări 0723 196 376.

„Pasiuni în culise” – 26 Martie 2017, ora 17:00 @ The Hub – str. Bărăției, nr. 31

26 mar h 17

Cu toții iubim lumea teatrului! Pentru actori este un mod de viață, o pasiune! Dar când pasiunea se întâlnește cu lumea reală, lucrurile degenerează în … COMEDIE!
Intrigi, iubiri, gelozii, amenințări, pasiune și artă, toate se amestecă printre actorii obligați de meserie să se suporte într-un proiect independent, coordonat de un regizor dependent de artă… și calmante! Un domino de accidente comice – „Pasiuni în culise”, regia Cătălin Stelian.
Distribuția: Adelina Mihalcea, Sivia Gagu, Cristina Diaconescu, Alin Brancu, Emanuel Bighe, Eduard Bot.
Preț bilet 25 lei. Acces 15:30 – 16:45. Rezervari 0723 196 376.

 

„Amanta de la prânz” – 26 Martie 2017, ora 20:00 @ Club The Hub – str. Bărăției, nr. 31

26 Mar h 20

„Amanta de la prânz” este o comedie despre iubire, luptă și moralitate, ca o salată de vară romantică într-o iarnă rece.
Povestea începe când Oliver, consilier de mariaj și scriitor, află că soția lui are o aventură, chiar de la soția amantului, Carrie. Olivier și Carrie pun la cale un scenariu pentru a-și recâștiga soția/soțul înapoi.
Spectacolul este o comedie romantică, plină de momente savuroase, care aduce în prim plan „lucrurile importante” dintr-un cuplu, o analiză fină a relației dintre soț și soție într-un punct culminant al căsătoriei.
Rămâne să descoperiți dacă planul celor doi reușește sau cad victime propriei farse.
Bilet: 25 lei. Rezervări 0723 196 376. Acces 19:00 – 19:45.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular